Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wayward Son

"Bu fiyatlar normal"

"Oyun 60 dolar zaten"

"Sony TR çok iyi çalışıyor"

"Oyunlar Türkçe"

"God of War 500 TL bile eder"

Gözlerinizden öperdim fanboşlar ama korona var.
    beni korona değil senin esprilerin öldürecek..şaka bi tarafa konuya girince detayı öğrenmiş oldum bizim gibi fakirlere bir darbe de uk dan geldi diyebiliriz demek ki sömürmeye çalışıyorlar bizi..hindistan psn açık makul fiyatlarda oyunlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Bilmeden yorum yapmayalım lütfen.

Yıllık 179 liraya Live Gold alıp üstüne 6 liraya Ultimate aldıktan sonra senelik 185 liraya GamePass sahibi oluyorsunuz.

Sizin dediğiniz fiyat 3 yıllık fiyatı. Ayrıca kardeşlik olduğundan fiyat yarıya iniyor oluyor sana 3 yıllık 270 lira. Aylık 7.5 lira anlayacağınız.

Alıntıları Göster
    Ps bolumundekilerin bende dahil beyinleri yikanmistir. Biz sony nin kolesiyiz. Korona 4 virusu bize bulasti. Direkt beyne nufus edip ps ye tapmamiza neden oluyor. Size bulasmadiysa kacip kurtarin kendinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox göz kırpıyor .
  • tarih bunu da yazacak PS.
    Xbox'a geçişe az kaldı
  • Baya kalabalığız , gerekirse Tt olalım.Gerekirse çokça şikayet edelin organize bi şey yapalım sesimizi duyuralım

• Bu sefer sonuc almadan tepkilerin durulmamasi lazım. Geçen seferki gibi olmasın lütfen.

• Sony ipin ucunu bir kaçirirsa sonu çok kötü olur... Ex oyunlar konusunda en buyuk silahlari naughty dogs ve santa monica. Oradan bir açık çikarsa Sony bir daha toparlayamaz.

Microsoft saglam atak yaparsa Türk oyunculara kolay gönlünü kazanır. Zaten fiyat politikasi akillara zarar.

• Reziller oyun oynamak için konsol al, istediğin oyunu almak için bir sürü para öde bir de çevrimiçi oynamak için para öde o da yetmedi birde indirimleri kaldır. sony

• Kusura bakalarsa baksınlar, arkadaş bu nasıl bir yamyamlıktır, nasıl bir fırsatçılık art niyettir. İlk defa fırsat kısmı kalktı storedan, tam da işe yarayacağı zaman. Ps türkiye kullanıcısnı şu günlerde bile yokmaya çalışıyor. Hevesle yeni konsolu bekliyordum ama sokarım böyle işe. Xbox alır geçerim ya da konsol almam. Lanet olasıca yamyamlar.

• markette ödeme yaparken kart hatalarıyla sıkıntı çekerken pro haberini duyunca sattım bir daha da ps4 falan ilgilenmedim. o kadar mesudum ki
  • Tam da oyuncuların indirime ihtiyaç duyduğu şu günlerde, indirim sayfasını kaldırmak büyük başarı!
  • Çözüm basit. Almayın aldırmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gidin xbox alın bide gamepass alın aylık 30 liraya mis gibi sürekli güncelleniyor oyunlar sıkıldıkça indir sil pstr artık kan emiyor

• OldGamers86 kullanıcısına yanıt
    Benim mercedes E serisi arabası olan arkadaşım bile ps4 oyun fiyatlarını görünce dudağı uçukluyor ama buradaki fanboylar bu fiyatları savunabiliyor

• 2. El oyun alın kesinlikle psn den oyun almayın 2 güne sözde bir indirim getirirler şimdi herkes yine abanır yaptıklarıda yanlarına kalır

• Dedim evde fazla vakit geçirmeye başladık. Almak istediğim oyunlar vardı almamıştım sırf oynayacak vaktim yok diye. Bunları Allaha havale ediyorum resmen fırsatçılıktır bu başka bir şey değil. Ps bunu düzeltmediği sürece benim için bitmiştir. Bundan sonra ne tavsiye ederim ne yenisini alırım ne de aldırırım. Xboxa geçerim gerekirse. Ekmeğimizi vermedi ya SONY EFENDİ! Terbiyesiz fırsatçılar...
  • Bir sonraki nesilde asla Sony konsol almayacağım. Türkiye’de bu kadar kullanıcısı varken bu yaptıkları terbiyesizliktir.
  • Bu kafasizlikla devam edildiği sürece max 2 sene sonra 1 oyun 1500 tl civarina gelir.Siyasal islamcilara yaziyorum avrupa ülkeleri refah icerisindeyken ve şuan almanyada disari cikma yasagi varken devlet sana maas verebiliyor yani Allah bizim ülkenin belasini verdi.:D

• Xbox hep daha sempatik gelirdi gözüme niye bilmiyorum
    Eğer ileride yeni bir konsol alırsam xbox alacağım kesinlikle.
  • buradaki insanlar ne zaman gücün kendisi olduğunu öğrenirse, bu tarz çakallıklar o zaman son bulur.
    sen müşterisin, yöneticisin, bu ürün senin için çıkıyor. almadığın, tepki koyduğun anda bak bakalım ne playstation türkiye kalıyor ne bir şey.

bundan önce mustafa yiğit denilen zat pstr'nin başındayken kuru 8tl'ye sabitlediler, euro indiğinde bile fiyatlara yansıtmadılar. ne oldu devamlı bir tepki verilebildi mi? hayır.
    adam şu anda terfi aldı hong kong ülke başkanı oldu, ne güzel sokuyosun insanlara mustafacığım dediler

ya football manager oyununu çıkartan sports interactive firması bile oyununu bir süreliğine bedava yaptı, bu adamların tek oyunu bu başka oyunu yok doğru dürüst para kazanabilecekleri ama sony kardeş bırak bedavayı, indirim kısmını kaldırtıyor.
    yok türkiye ofisi yaptı falan demeyin bana sony merkezden habersiz böyle şeyler yapılamaz.

xbox 360'dan sonra ps4 yazılımsal olarak zulüm gelmişti zaten bundan sonra kullanıcısına değer vermeyen bu firmayı evime sokmam.
    zaten sony denilen firma genel tüketici kısmında senelerdir kaybeden bir firma. telefon konusunda elini eteğini çekti, televizyon kısmında bir dönemler liderdi orada da tokatlandı, şu anda nerdeyse tek ürünü olup liderliğe oynadığı alan aynasız dslr kamera sektörü. orası da ne kadar geniş tartışılır.
    uzakdoğu'da xiaomi'nin huawei'nin yıldızının parladığı yeni dönemde sony gibi katı, kapalı firmalara yer yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 22 Mart 2020; 17:7:15 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.