Şimdi Ara

TURKIYE PSN de adres sorunu -ADRESİ KABUL ETMİYOR- acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
25.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar turkiye psn'den hesap almaya calisiyorum ama ev adresimi kabul etmiyor. gecerli adres girin diyor, hayir tum faturalarimin geldigi adresi yaziyorum.

en alttaki ulke kismi, turkey ama onun ustunde state province var, bunu da anlayamadım. onun da ustunde city var.

nereye ne yazacagiz arkadaslar, diz zaten inglizce. bir yardim edermisiniz.

• hallettim. ilerde sorunu yasayan arkadaslara da faydasi dokunsun. state province bos. dogru posta kodunu yazabilirsiniz, city -sehir- de dogru olsun.

tum girisleri kucuk harfle yapin ve diyelim sokak kisaltmasi yazdiniz, sok. yapmayın. nokta koymayın. "sok" olsun. apt keza aynı nokta koymayın, slash kullanmayın. boyle girince oldu.
  • hocam ben adresi djaflkajflakjflkafj şeklinde doldurdum gene de oldu.heyecana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarkos

hocam ben adresi djaflkajflakjflkafj şeklinde doldurdum gene de oldu.heyecana gerek yok

Kredi kartıyla alış veriş yapacaksan böyle uyduruk adres giremezsin. İnsanları yanıltmayalım. Alış veriş hiç yapmayacağım, sadece demo indireceğim diyenler için dediğin doğru olabilir. Türkçe karakter ve noktalama işaretleri kullanmamak gerekiyor adres girerken.
  • teşekkürler aynı sorun bende vardı arkadaşın dedikleri ile sorunu giderdim. google'da aratınca direk bu başlık çıkıyor :D
  • Ben de aynı şekilde çözdüm, teşekkürler paylaşım için
  • Adresin önemi yok oraların hepsini doldurmaya da gerek yok zaten bir kutucuğa ilini yaz gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adrese tek harf girseniz de olur. Sadece noktalama işaretlerine ("/,-,:" ) dikkat edin hatta koymayın o kadar.
  • faydalı konu, bu şekilde hallettim sağol
  • dediklerinizi deniyorum ama olmuyor :S

edit:istanbulu ankara yaptım oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finwe. -- 2 Şubat 2014; 14:41:04 >
  • Ne salak bi sistem bu ya. 13 adres denedim pendikten tut antalya dedemana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adres değilde kredi kartı sorununua çözümü olan varmı ? :D
  • Teşekkürler. Sayenizde çözdüm.
  • Konuyla alakasız bir soru sorucam bilgisi olan varsa iyi olur :)

Tr da sanal kartla yükleme yapıyorum 150tl ayarladım limitini 100 tl yi çekti 40 tl yi çekti geri kalan 10 tl yi para ekle dediğim zaman kart bilgileri geçersiz diyor. Sebebini bilen varmı ?

bu tuaf şeyler hep bizim psn demi oluyor ne oluyor. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.