Şimdi Ara

Türkiye ses sistemlerinin fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda Amerika'dan Türkiye'ye geri dönüş yaptım, fakat 1 yıl kullandığım ve amazon'dan aldığım alt-orta seviye hoparlörlerimi (Sony SS-B3000) bavula sığdıramadığım için arkadaşa bırakmak zorunda kaldım. Şimdi aynısını burda bulmaya çalışıyorum fakat bulamadım. Başka hoparlörler bakıyorum bu fiyatlar da neyin nesi Türkiye'de? Herşey 3-4 katı fazlasına satılıyor. Amazon'da best seller amplifier $200 satılırken mediamarkt'ta 1400 liraya satılıyor. Allahtan korkun be düzenbazlar. Allahtan amplifier'ı getirebilmişim, yoksa temelli yanmışım ben. Acaba bookshelf hoparlörleri insan gibi bir fiyata satan dükkan var mıdır bildiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elensar -- 17 Kasım 2014; 17:10:26 >

• Amerika fiyatlarını düşünerek piyasada bakınırsanız hüsrana uğramaya devam edersiniz
    Genellikle çoğu üründe 2ile 3 kat fark vardır burada. İkinci ellere bakın bence daha iyi şeyler çıkabilir.
  • gsa elektronik

dikmen müzik

can hifi

gibi firmaları arayarak fiyat alırsanız daha uygun olur. web sitelerindeki fiyatlara hiç bakmayın. çok şişirme fiyatlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.