Şimdi Ara

Türkiye - Sırbistan Avrupa Basketbol Şampiyonası [4. Maç 9 Eylül 2015, 15.30 (NTV Spor)] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde biz ikili averajdan çıkıyoruz ama ikili değil üçlüye kalacağız yani ita-isp ve biz bu durumda da 4. oluyoruz malesef tek şansımız Almanyanin italyayi akşama yenmesi o zaman 3 oluruz (tabi Sirplarida yenerlerse yine 4uz )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakibin de karakterlisi önemli ..

• Hala Enes diyen var bu hükümet olduğu sürece Enes yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Aziz Yıldırım keşke göndermeseymiş sporcularını. Melih'in saçmasapan üçlükleri, kritik yerlerde Boby'nin kararları çok canımızı yaktı.

Oğuz Savaş'ı da ekleyelim. Tam bir zarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun
  • Gerçekten bir sürü gereksiz adam var bizim takımda. Sırplar da pisliğe başlıyor hemen ayrı konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Normalde biz ikili averajdan çıkıyoruz ama ikili değil üçlüye kalacağız yani ita-isp ve biz bu durumda da 4. oluyoruz malesef tek şansımız Almanyanin italyayi akşama yenmesi o zaman 3 oluruz (tabi Sirplarida yenerlerse yine 4uz )

Ha ben onu unuttuydum, ispanyada 3 galibiyette olacak, italya ispanyayı nasıl yendi hala anlayamadım, bütün planları bozdular ama almanya italyayı yenebilir bence, gruptan çıkmak istiyolarsa son şansları artık, tam güç oynayacaklardır, inşallah yenerlerde fransayla uğraştırmazlar bizi

• melih reise büyü yapılmış aga başka bi açıklaması yok lan
  • Melih şutörse ben Lebronum. Bir tutturdular yorgunluk bahaneleri. Elalem yorulmuyor bir biz yoruluyoruz. Futbolda da 3 günde 1 maç yapınca bir bizim takımlar yorulur. Sporda başarısızlığı yorgunluğa bağlamaya bayılıyoruz. 5-6 kişilik rotasyonumuz varmış spikerlerimizin dediğine göre. Sanki Ergin'e silah tuttular da bu kadroyu götür dediler. Cenk Akyol'un kötüsü bu Melih'in her türlü halinden iyidir. Sakatlığı var mı bilmiyorum bir yanlış olmasın. Ömer Aşık, Doğuş Balbay sakat tamam da bunlar zaten şutu olan adamlar değiller. Neyse olimpiyat hayali de yalan olacak malesef.
  • Melih'in ritmi de hazırlık maçlarından sonra gidiyor gelmek bilmiyor nasıl ritimmiş bu?

• Rezil olduk

Malih bu takida 3'luk atson diye alindi, onuda yapamiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 9 Eylül 2015; 17:08:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelt

melih reise büyü yapılmış aga başka bi açıklaması yok lan

Reis mi Fbyi şampiyonluktan Euroleugeden eden adam. Hayatımda böyle torpilli insan görmedim.

• Bu sırplar kadar barzo taraftar yok.
  • Şutorümüz Melihmiş beyler.Alın size kurtarıcı.O kadar üçlüğü ben denesem bir tane atarım ayıp artık ya.Böyle adamları milli takıma alıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

Orijinalden alıntı: Kelt

melih reise büyü yapılmış aga başka bi açıklaması yok lan

Reis mi Fbyi şampiyonluktan Euroleugeden eden adam. Hayatımda böyle torpilli insan görmedim.

ne torpili hacı adam bizde elinden çıkan 5 üçlüğün 6'sı giriyodu milli takımda buga girdi resmen
  • Yenildik ya enesciler gelir şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şu yorgunluk bahanelerine ayar oldum artık. Abi biz eskiden okul turnuvalarında her gün maç yapardık yoruldukta demezdik oynardık. Ki milli takımımızda oynayanlar, onların işi bu, antreman ve vücut olsun kondisyon olsun bizden iyiler. Artı sırplar nasıl yorulmuyorda namağlup gidiyor adamlar. Bence bizim hatamız takımın kadrosunu yanlış kurmaktı.

• Yazıklar olsun Sırbistanın yarısı kadar taraftarımız yok biz de Almanya da o kadar gurbetçimiz var diye seviniyorduk !

• Melih Mahmutoğlu, Ali Muhammed, Barış Hersek, Oğuz Savaş... bunların ortak noktası nedir? Hazırlık maçlarında deli gibi 3lük atan Melih Mahmutoğlunun Ataman-Aziz savaşından sonra boyle oynamasının mantıklı bir açıklaması var mıdır?? Sadece soruorm..

• beyler basketbolu yeni takip ediyorsunuz sanırım yorumlar şaka olmalı
    hedef maçlarımız italya,izlanda ve almanya,iki tanesini kazandık kaldı ki italyanın kadrosu şuan turnuvada ilk 3 oynayacak kapasitede fersah fersah öndeler

biz yeni bir yapılanmaya girdik bu jenerasyonun oturması için 1-2 turnuva boş geçebilir
    rotasyon yapacak oyuncu yok takımda 8 oyuncu ile oynuyoruz,göksenin melih biraz da furkan aldemir ve barış bu adamlardan bir tek melihin sayı potansiyeli var

Kızmamak lazım takım rotasyona girince anında sayı yiyoruz ve fark kapanıyor bunu almanya ve italya maçında gördük,hepimizin bildiği gibi 20 yaş altı gençlerde avrupayı sallıyoruz gelecek adına çok umutluyum furkan korkmaz,kartal özmızrak,cedi osman ve seneye alttan 2 oyuncu daha monte edilir

cedi ve enes kanterin oynadığı bir milli takım izleriz umarım ama enes bu siyasi mevzulardan dolay kolay kolay oynamaz ömer aşık ve semih de var

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.