Şimdi Ara

Türkiye - Sırbistan Avrupa Basketbol Şampiyonası [4. Maç 9 Eylül 2015, 15.30 (NTV Spor)]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turnuvanın en büyük favorilerinden biri sırbistan ile oynayacağız. Aynı zamanda benimde favori takımım. Sampiyon olucaklarını düsünüyorum. Cok ama cok zor bir maç. Skoru düsük tutmamız gerek. Bjelica ya özel önlem almalıyız. O devreye girince işler cok zorlaşır bizim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aferin İlk Konuyu Sen Açtın Tebrik Ediyorum Seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malkoçoğlu Firar

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U

Aferin İlk Konuyu Sen Açtın Tebrik Ediyorum Seni

Boşboş konuşmada işine bak

Bir haklılık payı var sanki hocam arkadaşın

Ne alakası var dostum? İspanya maçı konusunu acmısken digerlerinide acıyım dedim. Futboldada fenerbahcenin bütün grup maclarının konusunu ben actım. Genelde fb bölümündede konuları ben acarım. Bilerek yapılmıs birşey değil yani alıskanlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Malkoçoğlu Firar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U

Aferin İlk Konuyu Sen Açtın Tebrik Ediyorum Seni

Boşboş konuşmada işine bak

Bir haklılık payı var sanki hocam arkadaşın

Ne alakası var dostum? İspanya maçı konusunu acmısken digerlerinide acıyım dedim. Futboldada fenerbahcenin bütün grup maclarının konusunu ben actım. Genelde fb bölümündede konuları ben acarım. Bilerek yapılmıs birşey değil yani alıskanlık

Başkasına da yorum yapacak takımını temsil edecek fırsat bırakabilirsin mesela, ben öyle yaptım. Her alışkanlık iyi değildir, acilen bırakmalısın

• Grup birbirine girmiş.İtalyanın kazanması kötü oldu.2. de 4.de olabiliriz.

• İtalya'nın bugünkü galibiyeti dengeleri bozdu.Yarın Sırbistan'ı yenemezsek bu başlangıca rağmen grubu kötü bir derecede bitirebiliriz.Ya Almanya'nın İtalya'yı devirmesi,ya da bizim Sırbistan'ı devirmemiz dengeleri lehimize çevirmemiz için şart.
  • Bizim icin bence gruptaki en zor mac sırpların oyuncularını tutmak hic kolay olmucak ataman bu mac 8 kisilik rotasyonu bozup kenardan diger oyuncularıda dahil edicek gibime geliyor.Bu turnuvada furkan korkmazı oyunda gormek istiyorum insallah sans verir gercekten iyi oyuncu genclere sans verdikce nasıl oynadıklarını goruyoruz bugun cedi osmanın oynadıgı gibi cok buyuk oynadı

• Sırbıstan hedef maç değildi bence ispanya gibi rotasyonla geçilecek dinlenme günü ama İta kazandı işler değişti. Herkes bu grupta 3/2 yapanın 3.lükle Fra'dan kaçacağını düşündü ama İsp işi bozdu. Yarın zor bir maç
    Başarılar 12 DEV ADAM

• En kritik maçımız kesinlikle gruptaki. İlk İtalya maçımızın konusunda da yazmıştım. Bu İtalya yarın öbür gün İspanya'yı yenerse şaşırmasın kimse diye. Nitekim öyle oldu bütün dengeler bozuldu. Şimdi bu durumu lehimize çevirmemiz lazım. Ya hep ya hiç maçı gibi bir şey bu maç. Keşke Ergin hoca yerine Hamza'yı getirseydik takımın başına. Çok dengeli olurduk o zaman

• İlk sayfadan.

İşler değişti.

Bence maçı sonunakkadar kovalayıp, günümüzde olursak yeneriz.
    Skor olarak ta totem yapalım 2 fark olur

• Çok değişik bir maç yenersek 1. Yenilirsek 4. Oluyoruz yenebilcek güçteyiz 1. Olursak süper olur

• Bu maçı yenersek grubu lider bitiririz ve yarı finale kadar yolumuz açılır madalya alma ihtimali bile gelir. Ama yenilirsek ve diğer maçlardan istediğimiz sonuçlar çıkmazsa ilk 8e bile giremeden memlekete döneriz. Final gibi maç bizim açımızdan.

• Ispanya bilerek yenildi Italya ya.. allahi ncezalari her alanda pislik her alanda cirkeflik
  • şunları yenersek efsane olur hiç sevmıyorum şu adamları
  • İşimiz zor ama yapabileceğimize inanıyorum.Dün Almanya'yı hakemlere rağmen yendik.

• Ya iki maçı da alıp 1. olacağız yada akşama Nowitzki Schröder heil Deutschland diye gezecegiz ki Almanlarin Italyayi yenmesi lazım kesin olan tek şey bu sefer harbi kura cekmisiz

HAYDİ TURKIYEM

• Haydi Allah yardimcimiz olsun

• Haydi yenersek 1. Yenilirsek 4. Olacağız nasıl bir grup bu.

• Çok zor

• Haydi 12 Dev Adam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.