Şimdi Ara

türkiye sunucusundaki gragas sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün gragas picklediğim oyunda mid yazınca , bi arkadaşın "oha gragas mid mi gider???" sorusuyla karşılaştığım , belki de sizlerinde karşılaştığı bir sorun.abi tr'dekiler gragası tank sanıyor.gragas tanktır yazdı bana çocuk.sonra tr neden kötüleniyor biraz iyi gözle bakılsa vs. vs. geçen bi arkadaşın da konuda yazdığı gibi supportlar wardı "turnuva itemi" olarak görüyor.bu oyunculara öncelikle lol nedir nasıl oynanır gibi ana forumda ve facebook sayfasında bilgiler verilmesi lazım püf noktalar nelerdir falan filan.yoksa bu server ilerlemez

not :

copy-paste yapıp koyabilirsiniz çok uğraşmayın sevgili trundle arkadaşlarım.imla hatası yüzünden edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripwareX -- 20 Şubat 2013; 15:57:57 >

• Çocuk oldukları apaçık cevap verme geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onları kırmasaydın tank oynasaydın :D
  • Gragas'ın eski recommended itemları geldi aklıma. Randuin falan.. Şüphesiz ki Riot onu AP oynanması için tasarlamadı ilkin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TripwareX
    smurf kastığımdan da olabilir henüz 5-6 levellerdeyim
  • Gragas göbegi sayesinde tank gibi duruyor gerçekten.
  • alışıyorsun bi' süre sonra
  • gragas ilk başta tank olarak çıkarılmış şampiyon zaten ama apc hali daha giderli ap oranları iyi ve o uti tf kazandırır
  • göbek var diye tank zannetmişlerdir
  • Ben bazaen tank kasıyorum bi skil atıyosun. 30 30 can doluyor.
  • Memnun değilsen TR'de oynama olsun bitsin. Yada dereceli oyna. Zaten TR de fazla tercih edilen bir şampiyon değil. Bilmemesi çok doğal.
  • gragas neysede her oyun darius jax varmış öyle diyorlar
  • Adamlar 5 level gelmiş burada TR TR diye ağlıyor yazık.
  • Sen bi de Mid Cho picklediğinde gör.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.