Şimdi Ara

Türkiye Süper lig Maçları Veren Yabancı Kanallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bazı sitelerde boyle yazıyor pek inanmadim sizden duyan bilen var mi ? Hatta bursaspordan bi yetkili açıklama yapmış Balazs Dzsudzsak transfer ettikleri için Macaristan dan bi kanal yayın haklarini aldı diye varsa konu hakkinda bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim şimdiden teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanmiyorum digiturk kendi abonelik veriyo yurtdisina

• Yakında katarlı hazretleri pazarlar.paraya para demez.türk üyeleriyle bi alakası yok zaten adamın

• Muhtemelen körfez ulkelerine pazarlanır. Fransada da gosterilebilir bir ihtimal.

• Zannetmiyorum digi tekel konusunda bi hayli israrci kazik politikasi sayesinde .halbuki 25-30 tl yapsa herkes alir.yabancilara paylasilmasi illegal den izlemeyi dahada kolaylastirir korkuyor heralde.uygun fiyatli yaomadigi icin bende illegal sitelerden izliyorum.no problem

• Bu lige bizlerden başka kim para verip izlemek ister ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Bu lige bizlerden başka kim para verip izlemek ister ki?

Kardesim öyle deme kupa maçlarını yayın haklarini alan birçok kanal var

• Kupa maçlarının yayın haklarının ihale bedeli düşük olduğu için alan oluyordur belki ama bu lige o paraları kimse verip o kadar yükün altına girmez sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Kupa maçlarının yayın haklarının ihale bedeli düşük olduğu için alan oluyordur belki ama bu lige o paraları kimse verip o kadar yükün altına girmez sanmıyorum.

Tabiki öyle ama fiyat uygun olsa ben yayinlamiycak ülke tanimiyorum sürüyle yildiz var super ligde

• Bir ara aljazeere kanali veriyordu sonra ne oldu bilmiyorum,zaten ismide beinsport oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espn Brezilya veriyor ama işimize yaramaz

• Netten periscope ve sopcast akar.seneye ihale olabilir TRT ye geçerse makul bir Ücret verirseler alınır yoksa lig tv nin özellikle deplasman Maçlarını tost makinasıyla çekip hd demesi bir de 60 lira istemesi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudatur07hasann C kullanıcısına yanıt
    Digitürk krallık kurdu resmen lige.ihaleyle falanla filanla kimse alamaz.zaten adamlar devletle kanki.kendi aralarında sessizce ihale yapıp anlaşmışlar.dsmart farketti noldu.rekabet cart curt mahkeme.hiç ses yok.kapattılar üstünü.o yüzden hiç kimse lige yanaşmaz bile

• Yurtdisnda superligi yayinlayan baska bir yayinci kurulus yok..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.