Şimdi Ara

Türkiye suriye'ye giriyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve birsürü mehmetcik erdğoan istedi diye ölecek dimi
  • Şavaşa karşıyım, sırf batılı devletler istedi diye onların kuklası oluyoruz. Ama olası bir savaş durumunda Ülkemin menfaatleri doğrultusunda hareket ederim.
  • Yok öyle bir şey kimse kendini ateşe atmaz.
  • Arkadaslar olenler geri canlamaniyir haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilal oğlan ordunun başında olursa neden olmasın.
  • Savaş değil Tampon bölge kürt devleti kurulmadan yapılması gerekiyor

• Savaş mavaş yok. Işid'e atılacak tek mermi istanbul'da patlayacak bomba demektir. Keza ypg içinde aynı.

• burda kaydedelim işler kötü giderse restart yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

Esed kaçacak yer arasın dursun. Sayın Erdoğan önderliğinde yeni topraklara sahip olacağız. Allah'ın izniyle.

Otur evinde savaşa girecez de, hadi git o zaman tutan mı var seni...
  • Tayyip gariban askerleri degilde kendisi icin kefenini giyip gelenleri yollasin suriyeye. Hem gucunu test eder hem de masum askerler bir hic icin olmez.

• (GİREMEDİ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Tayyip gariban askerleri degilde kendisi icin kefenini giyip gelenleri yollasin suriyeye. Hem gucunu test eder hem de masum askerler bir hic icin olmez.

+1

• 1993 yılından beri türkyie suriyeye girecek de girecek
  • Türkiye Suriyeye giremeyeceği için kürt koridorunu rahatlıkla kurdular şu an bak kılını kıbırdatamıyor kimse izin vermiyor.
    Kürtleşmeye iyi bir zemin hazırlıyorlar.Seçimden sonra bu kadar sessiz kalmasının sebebi bu işte. Nasıl olsa BOP Projesini yürütüyor adam

Ama Suriyeye mecbur girmesi lazım o kürt koridorunun silinmesi gerekiyor sınırdan.Hala kürt koridorunu uzatmaya çalışıyorlar.
    Neler olucak acaba merak ediyorum bu hale düşürenler utansın.Bilali gönderelim savaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 4 Temmuz 2015; 15:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

Esed kaçacak yer arasın dursun. Sayın Erdoğan önderliğinde yeni topraklara sahip olacağız. Allah'ın izniyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: bldoy

sonunda yarrabi şükür daha bugün parkta iftara gitiydim ALLAH'ın utanmazı geldi önüme geçti sıra var diom yok sıra dedi bi sinir oldum biribirimize girdik elin arabı yüzünden karakola da düştüm ama onu yakalatacam ben her neyse konumuza gelelim bunları esad boşuna kovmuyor diyorum bazen ama sonra diyorum ki hepsi aynı deil ama bu daha da devam ederse kalmaları gerçekten ırkçı düşüncelerim somutlaşıcak.

Cık cık cık iftar kuyruğunda ırkçılık.

Paylaşmak nerede kaldı bre gafil? Hem de oruçlu bir adam için bunları söylersin ha?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

sonunda yarrabi şükür daha bugün parkta iftara gitiydim ALLAH'ın utanmazı geldi önüme geçti sıra var diom yok sıra dedi bi sinir oldum biribirimize girdik elin arabı yüzünden karakola da düştüm ama onu yakalatacam ben her neyse konumuza gelelim bunları esad boşuna kovmuyor diyorum bazen ama sonra diyorum ki hepsi aynı deil ama bu daha da devam ederse kalmaları gerçekten ırkçı düşüncelerim somutlaşıcak.

Paylaşmak nerede kaldı bre gafil? Hem de oruçlu bir adam için bunları söylersin ha?

ne oruçlusu la o adam elinde sigara kolunda dövmeler abuk subuk bişeydi.

• OSMANLI GERİ GELİYOR ! DÜNYA'YA YENİDEN HÜKMEDECEĞİZ. ŞİMDİ ABD,İSRAİL DÜŞÜNSÜN ! ÜMMET-İ MUHAMMED GELİYOR !
  • AK Genç A kullanıcısına yanıt
    Unutma ABD istedi diye israili korumak icin ülkende patriotlar ve radarlar var,
    Unutma ABD istedi diye Irak a Hacli ordusu gönderdin 300 bin kayitli tecavuz cocugun günahini aldin.
    Peygamber efendimizin (S.a.v) izi bumu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

ne oruçlusu la o adam elinde sigara kolunda dövmeler abuk subuk bişeydi.

Sen yine de paylaş sıranı, ne kaybedersin?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.