Şimdi Ara

Türkiye suriye'ye giriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ANTEP VE KİLİS SINIRINDA 55BİN TÜRKİYE ASKERİ SURİYEYE GİRMEK İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR

• Esed kaçacak yer arasın dursun. Sayın Erdoğan önderliğinde yeni topraklara sahip olacağız. Allah'ın izniyle.
  • Kaynak olmadan acmayin su konulari
  • Bu gece Türkiye'nin Suriye'ye gireceğine yönelik çok ciddi söylentiler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin5808

Bu gece Türkiye'nin Suriye'ye gireceğine yönelik çok ciddi söylentiler var.

Girmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

Esed kaçacak yer arasın dursun. Sayın Erdoğan önderliğinde yeni topraklara sahip olacağız. Allah'ın izniyle.

sayın erdoağanmıs mıs.

Sarayda oturudugu sıcacık evindemi önder oluyor ?

Askerleriminiz ve komutanlarının önderliginde.
  • quote:

Bu gece Türkiye'nin Suriye'ye gireceğine yönelik çok ciddi söylentiler var.

Kaynak twitter mı?
  • kilis sınırı çok hareketli girme olasılığı yüksek.sınırdan gelen haberler bu yönde. umarım girmez.
  • quote:

kilis sınırı çok hareketli girme olasılığı yüksek.sınırdan gelen haberler bu yönde. umarım girmez.
    bende yavaş yavaş gireceğimize inanmaya başladım amerikada en son ki açaklamasında Suriye'de sınır bölgesini kim kontrol ediyorsa DAEŞ'le mücadele etmeli ve DAEŞ'in o bölgeyi kontrol etmesini engellemeli demiş kısaca bize bataklığa bilerek atlayın demişler
  • quote:

kilis sınırı çok hareketli girme olasılığı yüksek.sınırdan gelen haberler bu yönde. umarım girmez.
    Teskere olmadan sınırdışı operasyon nasıl yapacaklar?Böyle birşey mümkün mü beyler?
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Tezkere var
  • Sıkıntı olur o kadar askere darbe vurduktan sonra tam turizm zamanı Savaş'a girmek akıl işi değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Teskere olmadan sınırdışı operasyon nasıl yapacaklar?Böyle birşey mümkün mü beyler?

http://t24.com.tr/haber/iste-irak-ve-suriye-tezkeresinin-tam-metni,272654

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invisible Pink Unicorn -- 2 Temmuz 2015; 23:54:08 >
  • Suriye'yi cehenneme çevirdikleri yetmedi, şimdi de savaşı Türkiye'ye taşımak için uğraşıyorlar. #SavaşaHAYIR
  • quote:

Suriye'yi cehenneme çevirdikleri yetmedi, şimdi de savaşı Türkiye'ye taşımak için uğraşıyorlar. #SavaşaHAYIR
    böyle bir teskere çıktığını bilmiyordum eyvallah
  • Karar verenlerin cocukları askerlik yapmıyor ama baskalarının cocuklarını Ateşe yollamak baya basit geliyor

Birilerinin maşası olacak olan garibanlara yazık gercekten . Sehit oldunuz diye de kandıracaklar .

Bu kadar suriyeli aldık ustune bir de asker kaybediyoruz madem girecektik bu kadar suriyeli de iyi kakaladilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Temmuz 2015; 23:58:50 >
  • Girer girmez ayrı ama bu hükümet, dış politikada OrtaDoğu'nun şamar oğlanı oldu; askeri olarak 'harikalar' yaratacak cevvaliyeti de hiç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Karar verenlerin cocukları askerlik yapmıyor ama baskalarının cocuklarını Ateşe yollamak baya basit geliyor

Birilerinin maşası olacak olan garibanlara yazık gercekten . Sehit oldunuz diye de kandıracaklar .

Bu kadar suriyeli aldık ustune bir de asker kaybediyoruz madem girecektik bu kadar suriyeli de iyi kakaladilar
    sonunda yarrabi şükür daha bugün parkta iftara gitiydim ALLAH'ın utanmazı geldi önüme geçti sıra var diom yok sıra dedi bi sinir oldum biribirimize girdik elin arabı yüzünden karakola da düştüm ama onu yakalatacam ben her neyse konumuza gelelim bunları esad boşuna kovmuyor diyorum bazen ama sonra diyorum ki hepsi aynı deil ama bu daha da devam ederse kalmaları gerçekten ırkçı düşüncelerim somutlaşıcak.

• BAŞBAKAN DAVUTOĞLU: TÜRKİYE'NİN YARIN SURİYE'YE GİRECEK BEKLENTİSİNE KİMSE GİRMEMELİDİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

Esed kaçacak yer arasın dursun. Sayın Erdoğan önderliğinde yeni topraklara sahip olacağız. Allah'ın izniyle.

Esad onu yıllardır Emevi Camisinde namaz için bekliyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.