|
Bildirim
1. istanbul kapasitesinin 3 katı insan barındırıyor.. Eğer 2000 lerin başında göçü durdursalardı şu an 3 saatte gitiğin yolu 45 dk giderdin emin ol. 2. biraz ütopik bir proje ama bence ikametin olan yakada çalışmalısın yada çalıştığın yakada ikametin olmalı tarzından bir yasada iş görebilir. :D birde bizde şöyle bir yaklaşım var bugünü kurtaralım; eğer 50 100 yıllık projelerle ilerlersek yine sorun kalmaz...
bu arada her evde 10 araba olsa ne olacak. sağ kolun biriyle sol kolun diğer arabaylamı dışarı çıkacak... araba sorumluluktur. |
Bomboş bi yorum.
Almanya ile aynı 3 aşağı 5 yukarı aynı nüfustayız. Almanya'da TR'nin 5-6 katı sıfır araba satılıyor her sene. Kimse bir şey almasın o zaman. Ne bomboş fakirlik tanımlarınız var ya. Bi de bunun kafe versiyonu var. Para yok diyorlar bir de bak kafeler nasıl dolu hede hödö. Bu konformist tipler istiyor ki bir şeyleri sadece kendileri yapsın, kendilerini alsın, kendilerini gezsin tozsun. Millet bi dışarı çıkıp kahve bile içmesin. He ülke çık zengin aslında da millet boşa şikayeti ediyor. Hey allahım. |
Honda Civic,Renault Fluence ve Şahin'den sonra zibidilerin en çok tercih ettiği araba.
|
Hiç şaşırmadım. Millette para bol arkadaş, bu vergilere rağmen bu kadar çok satın alabiliyorsak kimsenin şikayet etmeye de hakkı kalmaz.
Bu ülkede fakirden çok fakir edebiyatı yapanlar var. |
Muadil golfe 190 bin tl odemekten iydir
|
Tasarım olarak çok şık bir otomobil. Köşeli ve keskin hatlarını seviyorum. 2015 yılı Aralık ayında dizel-otomatik V40 ile arasında 8000TL (o zaman için 2750€) fark olmasına rağmen özellikle benzinli-düz vites versiyonunu aldım. En başta tasarımı, ardından motoru bu seçimde rol oynadı. Benim gibi tercihte bulunan çok olmuş ki 1.000.000 satış adedine ulaşmış.
|
Dediklerinize katılıyorum. Zaten benim arabamda yok :D İstanbul'a kolay kolay araba da almam. Sadece müşterilerim için ayda 1 kere maksimum 2 kere araba kiralayıp taa Kadıköy'den kalkıp Beylikdüzü ve Hadımköy'e gidip dönüyorum. Ayda 1-2 kere bile illallah ettirmeye yetiyor. Allah her gün gidip gelenlere sabır versin. Kesinlikle çekilecek dert değil.
Edit: Sırf Beylikdüzüne gidiyor olsam, kapımda arabam bile olsa kesinlikle metrobüsle gider gelirdim. Çok daha kolay ve hızlı. O trafikte, manuel arabayla resmen ayaklarım sızlıyor günün sonunda. Çünkü araba değil sanki bisiklet kullanıyorsun. Debriyaj fren, debriyaj gaz, debriyaj fren, debriyaj gaz. |
Senin genellemeni yerim. Bende de Leon var zibidi falanda değilim akıllı ol
|
Leon kullanan bir doktor arkadaşım var. Şimdi bu adamın yanında yan yana dursan seni Medine dilencisi sanırlar.
Lafa bak Leon kullananların %99 u kekoymus . Kendisi İngiltere prensi sanki . |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 29 Temmuz 2019; 20:56:34 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|