Şimdi Ara

Türkiye - Ukrayna 21,45 Dünya Kupası Elemeleri (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
1
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Hakan dururken Emre ne be abi. Tam küfürlük. Çok bencil. Dk 70'ten sonra oynaması takıma zarar bi oyuncu Emre Mor.

Sizin volkanda ne be abi bal yapmayan arı kaç para veriyordunuz bu bal yapamayan arı ya 2.5-3 milyon euro ? Yazık fb asist yapamayan tek becerisi çalım olan,6 ay uefadan ceza almış adama sadece lig için bu parayı veriyor.
    Fatih hocaya sallayan fbliler önce kendi asist yapamayan oyuncularınıza laf atın,bu arada bjkliler 50 milyon euroluk oğuzhan nerde yav.Cenk'e değinmeme gerek yok yeni burak yılmaz Gs maçında yerden kalkamadı bu maçta güzel kendi attı yere,90 dakika umut bulut gibi koştu durdu bir halt yapamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

topal ve ozandan sonrasını okumadım

Kim oynayacak o bölgede söyler misin ?
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    o çocuk olmasa takım affedersin de böyle oynayacağını mı düşünüyordun kaç tane atağa soktu takımı gelmiş 2 tane hatası yüzünden çocuğa laf ediyorsun o kadar artıları dururken
  • Micro_Processor kullanıcısına yanıt
    josef - salih :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner e laf etmek isteyen var mı? Çünkü ben etmek istiyorum adam gereksiz sinirli oynadı bize taç veriyor yine de gidip hakeme itiraz ediyor, her topa bakmadan ileri vuruyor, isabetsiz ortalar açıyor. Şener i sevmezdim ama bugün Caner'den 10 kat daha iyi ortalar açtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

o çocuk olmasa takım affedersin de böyle oynayacağını mı düşünüyordun kaç tane atağa soktu takımı gelmiş 2 tane hatası yüzünden çocuğa laf ediyorsun o kadar artıları dururken

İlk yarı coşmasaydı takım ggydi ama dk 70'ten sonrası diyorum ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

topal ve ozandan sonrasını okumadım

Kim oynayacak o bölgede söyler misin ?

Topalı Ahmetin yerine koy. Orta sahayı Ciğerci-Mennan yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Fatih Terim bu egosuyla milli takimi bitirir. Tecrubeli oyuncu yok. Selcuk Inan ile Arda nin olmasi lazim bu takimda. Cenk yerinede Eren Derdiyok dusunulebilir. Emre Mor dan baska oynayan yok. Volkan Sen de olmaliydi.

Futbol bilgisi olmayan kişilerin forumda bilgiç bilgiç takılmasına ayar oluyorum. Derdiyok un bizde ne işi var?

• quote:

josef - salih :)

Müzmin sakat Oğuzhan ve Tolgay'ın oynayacak hali yok ya.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    O zaman bile iyiydi şuan kendine fazla güveniyor kendi gidiyor ama takımda pas atacak adamda yok bence tek hatası serbest vuruşu atmak istemesiydi umarım bu hatasından ders çıkartır ve kendini daha çok geliştirir aslında vurduğu da iyi oldu bu yönden
  • Volkan Şen'in çok zorunda kalmadıkça oynamaması gerektiğini düşünen tek ben değilim değil mi?Kazma , kütük ve tipik bir türk orta sahası...Yapabildiği tek şey köşeye koşup orta açmak veya 15 pozisyonun birinde çalım atabilmek...
  • ozan - cenk-ömer toprak yanlış kadroydu
  • shevchenko reyiz hiç yaşlanmamıș küçükken milanda en sevdiğim futbolcuydu shevchenko formam bile vardi hey gidi günler heyy

• İlk 45 dak rezil olan bu takım kendi evinde rakibe baskı kurarken bile bir sürü pozisyon verdi. Üstelik maçı 10 kişi tamamlayabilirdik. Pazar günkü İzlanda karşısında hiç şansımız olmaz.
  • Emre Mor seneye ya Barcelona yada Manchester'da.
  • Şu geriye ve enine lüzumsuz çalım atan oyuncuları fazla büyütüyoruz.
    Tamam Emre hızlı ve adam geçen bir oyuncu ama bu şekilde devam ederse işi zor.
  • ilk 2-0 oldu caner sıkıldı kart görimde gidim diyor :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Caner ve Emre Mor bu maç atılmadıysalar hakemin hoş görülü davranmasına borçlular. Hadi Caner'a bir şey demiyorum nede olsa Türkiye de yetişmiş bir futbolcu ama Emre Mor bu akşam resmen atılmak için özel çapa harcayıp durdu.

Bizim turnuvada gördüğümüz Emre Mor gitmiş yerine şımarık ve her pozisyona itiraz eden biri gelmiş. Bir de Avrupa da yetişmiş futbolcu. O serbest atış sırasında yaptığı kaprise ne demeli. Hakan ve Caner gibi iki duran top ustası dururken sen kalk ben atayım de.

B.Dortmund takımına transfer olunca bildiğin şımarmış. Tamam iyi oynuyorsun ama daha yolun başında böyle şımarıklık yapan bir futbolcudan ileride ne oynadığı kulüp takımına ne milli takıma fayda gelmemeye başlar. Birileri kulağını çekse iyi olur.

Avrupa da yetişmiş futbolcu böyle yapıyorsa Türkiye de yetişmiş olanların benzer şeyleri yapması çok normal.

Oynadığı futbola lafım yok ama davranışları şımarıklıktan başka bir şey değil.

İstediği kadar simarsin hocam. 19 yaşında gencecik çocuk o daha. Takımın en iyi oyuncusu o su anda. Abileri ne iş yapıyor peki? Avarel avarel topa bakıp cemkiriyolar. Abileri adamakıllı oynar, gider o densizlik yapar o zaman hakveririm ama adam hem mücadele etsin, hem savassin. Sen ise takıldığın seye bak. Ona laf edene kadar sayılıp sovulcek 40 tane adam var. Onlar futbolunu oynasın sonra emre nin simarikligina gelir sıra. O çocuk bu milli takımda harcanıyor. Mesut ozil e çok kizmistik ama o adamda hakliymis gelmemekle.

• Tutmayın Küçük enişteyi

• Emre Mor takım oyunu oynamadıkça asla büyük oyuncu olamaz. Ayrıca çok şımarmış. Bunu Obradoviç'e göndermek lazım.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.