Şimdi Ara

Türkiye - Ukrayna 21,45 Dünya Kupası Elemeleri (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
1
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Oynadığı futbolu eleştirmediğimi en başında ve sonunda da söyledim.

Başarılı insanlar şımardığı zaman ne hale geliyor az çok bilen biriyim. Emre daha 19 yaşında bunları yapıyorsa ileride daha kötü şeyler de yapar. Dünkü maçta yaptıkları normal şeyler değil. Dün iyi oynadı ona lafım yok ama iyi oynarken şımaran futbolcuların geçmişte sonradan ne hale geldikleri hep gördük.

Bu şımarıklığı düzelmezse yarın maçlarda kötü oynamaya bile başlar ve böyle bir şey olma olasılığı Türk olmasından dolayıda çok yüksek. Türk, Akdeniz ve Ege İnsanlarında böyle bir olay maalesef var.

EDİT: İtalya Milli Takımının en önemli oyuncularından Mario Balotelli gibi bir örnek var karşımızda. Oda bu yaşlarda yetenekli ve baya iyi oynuyordu ama ne zaman oda şımardı ve tuhaf işlere girdi şimdi ortalıklarda yok. Oynadığı takımda gol atamıyor ve hatta 11 girmekte bile zorlanıyor.

Emre aklını başına almazsa sonu iyi olmaz. Yetenekli bir futbolcu kendi kendisini harcamış olur.

Balotelli kac yaşında adam. Bizim mor gencecik çocuk. Balotelli çocuk gibi harektleryapiyosa o onun hatası. Mor yaşı ilerledikçe duzelecektir. Futboluna bakın siz. Tr den futbolcu sizin gibi herşeye isyan eden, kötüleyen insanlar yüzünden gelişmiyor. İnşallah emre mor Türkçe yı ogrenmezde Tr de hakkında ne konuştuklarina kulak asmaz. Sanki sen hiç küçükken sacma sapan hareketler yapmadin? O zaman seni de küçükken hep kotuleyip dislasaydik.

Bunlar aşılcak basit şeyler. Bu kadar tirsak pimpirikli korkak olmayın. Orada disipline girer kafanıza takmayin. Tr gibi değil orası. O yüzden o konuda korkum yok. Heee tr de bi takımda olsaydı dediklerine birazcık hakverirdim. Ama orada öyle cevherleri hizaya sokmasını biliyorlar. Onu bu duruma bu seviyelere getiren oralar. Ceki düzeni de oralar verir. Terim gibi beceriksizlerin, egosu tavan yapmis insanlarin elinde büyümeyecek merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 8 Ekim 2016; 5:08:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Fatih Terim bu egosuyla milli takimi bitirir. Tecrubeli oyuncu yok. Selcuk Inan ile Arda nin olmasi lazim bu takimda. Cenk yerinede Eren Derdiyok dusunulebilir. Emre Mor dan baska oynayan yok. Volkan Sen de olmaliydi.

Futbol bilgisi olmayan kişilerin forumda bilgiç bilgiç takılmasına ayar oluyorum. Derdiyok un bizde ne işi var?

Eren İsviçre milli takımında

Bende onu diyorum kardeşim. İsviçre milli takımında. Adam demiski bizim kadroda eren derdiyok u oynatmali diye. Bende onu anlattım iste. Eren in bizde ne işi var diyorum.

• quote:

Dostum senin ayarların bozulmuş gel ben biraz ayarlayayım seni.

Gerçekten çok yüksek futbol bilginiz var arkadaşlar tebrik ediyorum ikinizide çok etkilendim. Böyle bir bilgiye sahip olmadığım için çok büyük bir eksiklik hissettim. Siz gerçekten üstün insanlarsınız.

Boşa post kasma kardeşim. 9000 mesaja yakin mesajın var. Hepsi alakasız alakasız mesajlar. Bence cenk yerine Ronaldo ya da messi olmalıydı. Hey Allah ım ya.

• Maçın tamamını izleyebılecegımız bı yer var mı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fatih Terim bu egosuyla milli takimi bitirir. Tecrubeli oyuncu yok. Selcuk Inan ile Arda nin olmasi lazim bu takimda. Cenk yerinede Eren Derdiyok dusunulebilir. Emre Mor dan baska oynayan yok. Volkan Sen de olmaliydi.

Futbol bilgisi olmayan kişilerin forumda bilgiç bilgiç takılmasına ayar oluyorum. Derdiyok un bizde ne işi var?

Bende onu diyorum kardeşim. İsviçre milli takımında. Adam demiski bizim kadroda eren derdiyok u oynatmali diye. Bende onu anlattım iste. Eren in bizde ne işi var diyorum.

Olsun arkadaş karıştırmış. Olabilir. Mazur görmek lazım.

• Vay be 9000 mesajin hepsini okuyup alakasiz yazilar olduguna kanaat getirdin demek ki bravo ustat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Başarılı insanlar şımardığı zaman ne hale geliyor az çok bilen biriyim. Emre daha 19 yaşında bunları yapıyorsa ileride daha kötü şeyler de yapar. Dünkü maçta yaptıkları normal şeyler değil. Dün iyi oynadı ona lafım yok ama iyi oynarken şımaran futbolcuların geçmişte sonradan ne hale geldikleri hep gördük.

Bu şımarıklığı düzelmezse yarın maçlarda kötü oynamaya bile başlar ve böyle bir şey olma olasılığı Türk olmasından dolayıda çok yüksek. Türk, Akdeniz ve Ege İnsanlarında böyle bir olay maalesef var.

EDİT: İtalya Milli Takımının en önemli oyuncularından Mario Balotelli gibi bir örnek var karşımızda. Oda bu yaşlarda yetenekli ve baya iyi oynuyordu ama ne zaman oda şımardı ve tuhaf işlere girdi şimdi ortalıklarda yok. Oynadığı takımda gol atamıyor ve hatta 11 girmekte bile zorlanıyor.

Emre aklını başına almazsa sonu iyi olmaz. Yetenekli bir futbolcu kendi kendisini harcamış olur.

Balotelli kac yaşında adam. Bizim mor gencecik çocuk. Balotelli çocuk gibi harektleryapiyosa o onun hatası. Mor yaşı ilerledikçe duzelecektir. Futboluna bakın siz. Tr den futbolcu sizin gibi herşeye isyan eden, kötüleyen insanlar yüzünden gelişmiyor. İnşallah emre mor Türkçe yı ogrenmezde Tr de hakkında ne konuştuklarina kulak asmaz. Sanki sen hiç küçükken sacma sapan hareketler yapmadin? O zaman seni de küçükken hep kotuleyip dislasaydik.

Bunlar aşılcak basit şeyler. Bu kadar tirsak pimpirikli korkak olmayın. Orada disipline girer kafanıza takmayin. Tr gibi değil orası. O yüzden o konuda korkum yok. Heee tr de bi takımda olsaydı dediklerine birazcık hakverirdim. Ama orada öyle cevherleri hizaya sokmasını biliyorlar. Onu bu duruma bu seviyelere getiren oralar. Ceki düzeni de oralar verir. Terim gibi beceriksizlerin, egosu tavan yapmis insanlarin elinde büyümeyecek merak etme.

Bugüne kadar benim yorumlarımı hiç takip etmediğiniz belli oluyor. Ben genel olarak futbolcuları savunan bir adamım. Emre Mor hakkında yazdıklarım kötülemek amaçlı değil. Dikkat edersen yazımda böyle davranmaya devam edersem ibaresini kullandığımı göreceksin. Ben yorumumu ileri dönük olarak yaptım. Bu arada yurt dışında disipline girer demişsin ama bu oyuncu zaten uzun yıllardır yurt dışında ve orada yetişmiş bir oyuncu olmasından dolayı o maçta öyle davranması beni şaşırttı ve eleştirme sebeplerimden biri de bu.

Benim hakkımda yazdığın kısma gelirsek, yani sanki sen hiç küçükken saçma sapan hareketler yapmadın? O zaman seni de küçükken hep kötüleyip dışlasaydık demişsin ya her insanın garip davrandığı zamanlar olur fakat ben bugüne kadar hiçbir ortam da şımarıkça veya ortamdaki insanların tuhafına gidecek hareket yapmamış bir insanım. Yani saçma sapan hareketler yapmayan ve yapmamaya özen gösteren biriyimdir. Yani insanların beni dışlamasına fırsat verecek hareketler hayatım boyunca yapmadım ve yapmamda.

Umarım Emre bir daha aynı hareketleri tekrarlamaz ve sadece futbolu konuşuruz. Oynadığı futbolu taktir ettiğim bir oyuncu ve milli takımdaki mevcut Abilerine uyup kendi kendisini harcamasını istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 8 Ekim 2016; 19:44:31 >

• All Nightmare kullanıcısına yanıt
    İlk iki maçtaki oyundan gördük ki Finlandiya Hırvatistan İzlanda bizden daha iyi oynuyor yarın yenilirsek fark 5 puana çıkıyor zaten Kosova'yı yenemezsek oynamayalım Ukrayna'da zayıf diyorduk beraberliğe sevinir olduk. Grup birincisi direk gidiyor ikincilerde yanılmıyorsam en iyi 8 takım eşleşecek diğer gruplarda İspanya İtalya Almanya Hollanda gibi takımlardan ikincilerde olacak o yüzden yarınki maç önemli kazanırsak potaya gireriz. Kağıt üstünde baktığımızda birinci çıkarız dersek kimse hayır demez ama oynadığımız oyun ortada ilk iki maçta umarım herşey iyi olur

• quote:

quote:

quote:

Bugüne kadar benim yorumlarımı hiç takip etmediğiniz belli oluyor. Ben genel olarak futbolcuları savunan bir adamım. Emre Mor hakkında yazdıklarım kötülemek amaçlı değil. Dikkat edersen yazımda böyle davranmaya devam edersem ibaresini kullandığımı göreceksin. Ben yorumumu ileri dönük olarak yaptım. Bu arada yurt dışında disipline girer demişsin ama bu oyuncu zaten uzun yıllardır yurt dışında ve orada yetişmiş bir oyuncu olmasından dolayı o maçta öyle davranması beni şaşırttı ve eleştirme sebeplerimden biri de bu.

Benim hakkımda yazdığın kısma gelirsek, yani sanki sen hiç küçükken saçma sapan hareketler yapmadın? O zaman seni de küçükken hep kötüleyip dışlasaydık demişsin ya her insanın garip davrandığı zamanlar olur fakat ben bugüne kadar hiçbir ortam da şımarıkça veya ortamdaki insanların tuhafına gidecek hareket yapmamış bir insanım. Yani saçma sapan hareketler yapmayan ve yapmamaya özen gösteren biriyimdir. Yani insanların beni dışlamasına fırsat verecek hareketler hayatım boyunca yapmadım ve yapmamda.

Umarım Emre bir daha aynı hareketleri tekrarlamaz ve sadece futbolu konuşuruz. Oynadığı futbolu taktir ettiğim bir oyuncu ve milli takımdaki mevcut Abilerine uyup kendi kendisini harcamasını istemem.

Orada anlatmak istediğim küçükken ki yaptığımız hatalar. Yani insan büyüdükçe bazı şeyleri öğreniyor. Kucukkenki yaptığımız çoğu şey bize şu anki aklımızla yanlış ve komik gelir. İlerleyen yaşlarında o da böyle dusunecek. Onu demek istedim. Yani gençken böyle şımarıklıklar yapmisim. Şimdiki aklimla yaptığım şeyler çok saçma geliyor diyecek ileride. Onu anlatmak istedim. Her insan hata yapar. Her hata yapanı şöyle olur böyle olur diye genellemekten vazgeçin artık.

Benimde demek istedigim, bu simariliklari yaşına veriyoruz. Normaldir. Normalde olan şeyler. Tr de olsa belki çok saçma yerlere gelebilirdi. Medya ve halkımızın anlamsız baskıları ile adam yok olur giderdi. Ama Avrupa da böyle bi şey yok. Futbol olarak bizden daha gelişmişler ve oyuncunun tavırlarına, psikolojisine kadar ilgilenip çeki düzen veriliyor.

Bana gore yaptığın karşılaştırma yanlış. Balotelli gibi kafasında sıkıntisi yasini başını almış olan bi adamı, gençliğin rehaveti ile sadece bi maçta bi kaç fevri hareket yapan emreyi kıyaslaman bana anlamsız geliyor.

Bana gore bunda büyütülecek bi şey yok. İnan yaptığı hareketler gençlik ateşiyle yaptığı şeyler. Kalıcı olan bi şey değil bu. Ronaldo da gençken cok şımarık deniliyordu. Simdi ise ona antipatik bakanların çoğu sevgi besler durumda. Emre de aynı yollardan geçiyor. Gelip geçici şeyleri bu kadar gündeme getirip buyutmenin anlamı yok. Heee 10 maç böyle davranır, 20 maç böyle davranir, 1 sezon böyle davranir o zaman ufak ufak konuşmaya başlarsınız.

Zaten her zaman şımarık davranirsa ileride kariyerini zedeleyecegini herkes bilir. Bunu dile getirmenin bi anlamı yok. İnşallah çok iyi yerlere gelecek. Gelsinde zaten her zaman arkasındayız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olsun arkadaş karıştırmış. Olabilir. Mazur görmek lazım.

Karıştırdığı yok kardeşim. İnsanlık hali herkes hata yapar ona kimsenin bi şey dediği yok. Zaten karistirsa usluplu bi dille anlatırdım bende.

Kasti yapıyor. Bile bile öyle yazıyor. Ne yazdığını bilmeden sadece gündem olsun diye yazdığını bildiğim için o şekil bi ifadeyle anlattım. Hep aynini yapıyor. Bilerek öyle yazıp, gelen yanıtlara cevap vererek post kasma yöntemi geliştirmiş kendince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 9 Ekim 2016; 3:32:51 >

• Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.Kağıt üstünde kalan maçlarımız kolay gözükse de hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz.Bir de bizim milli takımımız o kadar degişik bir taķım ki kötü gününde olursa San Marino'yu bile yenemez.Hedef ilk 2 içinde olmak ama bana da 2. olursak play-offlarda harcanırız gibi geliyor.Çok ciddi şans lazım orada.italya-ispanya ve fransa-hollanda gruplarının ikincileriyle eşleşmezsek diğer gruplardan gelenlerle kafa kafaya oynarız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten eleştirmek anlamında yazmadım. Aynı şeyleri yapmamasını dilemek amaçlı bir yazı aslında o.
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Maalesef yenildik hocam :(. Forvetsiz maça çıkmayı ilk defa gördüm hoca kendini göndertmek için çalışıyor galiba

• Ukrayna - Türkiye Milli Maçının özet görüntüsü

Buda şarkısı "Çizdim Oynamıyorum" Dostu düşmanı seçemez oldum ...

sözleri

Üzerime gelmeyin
    Beni deli etmeyin
    Ne verilecek hesabım var
    Ne sorulacak günahım var

Sağımı solumu göremez oldum
    Dostu düşmanı seçemez oldum
    Artık ben beni bilemez oldum
    Çizdim oynamıyorum

Caps Videosu

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.