Şimdi Ara

Türkiye - Ukrayna 21,45 Dünya Kupası Elemeleri (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
1
Favori
8.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynadığı futbolu eleştirmediğimi en başında ve sonunda da söyledim.

Başarılı insanlar şımardığı zaman ne hale geliyor az çok bilen biriyim. Emre daha 19 yaşında bunları yapıyorsa ileride daha kötü şeyler de yapar. Dünkü maçta yaptıkları normal şeyler değil. Dün iyi oynadı ona lafım yok ama iyi oynarken şımaran futbolcuların geçmişte sonradan ne hale geldikleri hep gördük.

Bu şımarıklığı düzelmezse yarın maçlarda kötü oynamaya bile başlar ve böyle bir şey olma olasılığı Türk olmasından dolayıda çok yüksek. Türk, Akdeniz ve Ege İnsanlarında böyle bir olay maalesef var.

EDİT: İtalya Milli Takımının en önemli oyuncularından Mario Balotelli gibi bir örnek var karşımızda. Oda bu yaşlarda yetenekli ve baya iyi oynuyordu ama ne zaman oda şımardı ve tuhaf işlere girdi şimdi ortalıklarda yok. Oynadığı takımda gol atamıyor ve hatta 11 girmekte bile zorlanıyor.

Emre aklını başına almazsa sonu iyi olmaz. Yetenekli bir futbolcu kendi kendisini harcamış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 7 Ekim 2016; 14:19:42 >

• Kalecimiz rezalet...

Verilmeyen bence 2 penaltı var Hakem tam bi huur..
  • Arda'nın oynamadığı dönem oynatırlar, adam oynamaya başlar oynatmazlar. Kalecide güven vermiyor ki arkadaş. Volkan Babacan ne zaman topla buluşsa ekran başında strese giriyoruz. Emre'nin takım oyunu oynamaya başladığını gördüğümüz vakit dünyada Messi kadar ün yapacağı bence bir gerçek. Böyle yetenekli oyuncular her zaman çıkmaz. Almanya'da ayar verirler ona.

İnsan azıcık utanır, milyon milyon kazanıyorlar yaptıkları işe bak.
  • Geçen seneki kadrodansa bu yeni kadroyu tercih ederim. Daha fazla mücadele ediyorlar. Öyle olmasa bile en azından gençler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk Tosun Milli Takım futbolcusu olamaz arkadaş bu nedir ya. Ben bu kadar basiretsiz adam görmedim. Bize acil iş bitirici forvet lazım. Paragöz oyuncu ve ruhsuzlarıda oynatmamak lazım. İzlandaya da takılırız bu kafayla

• Milli takım maalesef iyi değil.

Gözünüz kapalı kaleye yazabileceğiniz bir adam yok. Sağ bekte GG yaşlandı ki o bölge için tempo çok önemlidir. Şener de daha kendi takımında bile ilk 11 oynayamıyor. Stoper tandemini bir türlü oturtamadık ki tandem için uyum çok önemlidir. Her maç saçma sapan hatalar yapılıyor her maç tandem değiştiği için. Sol bek de sol bek değil itiraz makinesi. Yahu bir topunu oyna.

Ozan + Topal orta saha seçimi tam felaket. Bunların biri bu takıma şart olabilir belki maçtan maça ikisi birlikte de oynayabilir ama hem o maç bu maç değildi hem de 4-4-2 oynuyorsun orta sahada topu kim ileri taşıyacak? Çalhanoğlu kanat değil ki milli takımda da iyi oynadığını hiç görmedim zaten. Şu ana kadar grupta 3 golümüz var, ikisini direkt attı (bir penaltı bir frikik) diğerinde de asist yaptı ama adamı sırf duran top için oynatıyorsak yazık bize. Böyle bir oyun planı olamaz. 'Hakan oynasın duran toptan gol buluruz.' Bu mudur yani? Emre Mor'a lafım yok. Şu berbat takımdaki tek iyi oyuncuydu.

Forvetler ancak yedek olabilir. As bir forvet zaten takıma yazamıyorum. Atan ile tutanın iyi olacak derler bizde ikisi de iyi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Oynadığı futbolu eleştirmediğimi en başında ve sonunda da söyledim.

Başarılı insanlar şımardığı zaman ne hale geliyor az çok bilen biriyim. Emre daha 19 yaşında bunları yapıyorsa ileride daha kötü şeyler de yapar. Dünkü maçta yaptıkları normal şeyler değil. Dün iyi oynadı ona lafım yok ama iyi oynarken şımaran futbolcuların geçmişte sonradan ne hale geldikleri hep gördük.

Bu şımarıklığı düzelmezse yarın maçlarda kötü oynamaya bile başlar ve böyle bir şey olma olasılığı Türk olmasından dolayıda çok yüksek. Türk, Akdeniz ve Ege İnsanlarında böyle bir olay maalesef var.

İtalya Milli Takımının en önemli oyuncularından Baratolli gibi bir örnek var karşımızda. Oda bu yaşlarda yetenekli ve baya iyi oynuyordu ama ne zaman oda şımardı ve tuhaf işlere girdi şimdi ortalıklarda yok. Oynadığı takımda gol atamıyor ve hatta 11 girmekte bile zorlanıyor.

Emre aklını başına almazsa sonu iyi olmaz. Yetenekli bir futbolcu kendi kendisini harcamış olur.

Hahahahahahaa baratolli ney ki balotelli dir o bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 7 Ekim 2016; 14:18:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jeasme kullanıcısına yanıt
    Hahahahahahaa baratolli ney ki balotelli dair o bence değil
    Balotelli'dir o bence olmasın.

Milletin hatasına bakma kendi yazdığını yayınlamadan önce oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEŞİKTAŞLI 06

Hahahahahahaa baratolli ney ki balotelli dair o bence değil
    Balotelli'dir o bence olmasın.

Milletin hatasına bakma kendi yazdığını yayınlamadan önce oku.

Sana mi sorucam?
  • Jeasme kullanıcısına yanıt
    Yabancı insanların isimlerini ilk defa yazarken her insan hata yapar bende öyle yapmışım. Maç anlatan ve onca yıl eğitim almış insanlar bile hata yapıyor.

O mesajı da düzelttim şimdi. Bu arada ben harf hatası yapmışım ama sen de ismi büyük harfle yazmaya başlayacağına küçük harfle yazmışsın. Özel isimlerin birinci harfi büyük yazılır. Yani bana gülüyorsun ama sende hatalı yazmışsın sonuç olarak.
  • quote:

Yabancı insanların isimlerini ilk defa yazarken her insan hata yapar bende öyle yapmışım. Maç anlatan ve onca yıl eğitim almış insanlar bile hata yapıyor.

O mesajı da düzelttim şimdi. Bu arada ben harf hatası yapmışım ama sen de ismi büyük harfle yazmaya başlayacağına küçük harfle yazmışsın. Özel isimlerin birinci harfi büyük yazılır. Yani bana gülüyorsun ama sende hatalı yazmışsın sonuç olarak.

Bana komik gelen zaten hata yapmis olman degil ki.baratolli nin okunusuna guluyorum, yaratici calismana.duzeltmissin iste , oldu bitti ne guzel.

Kusura bakma, alin gucen diye ugrasmadim.Klavyeden dolayi zor oluyor imla falan bakmiyorum ben de malesef.
  • quote:

EDİT: İtalya Milli Takımının en önemli oyuncularından Mario Balotelli gibi bir örnek var karşımızda. Oda bu yaşlarda yetenekli ve baya iyi oynuyordu ama ne zaman oda şımardı ve tuhaf işlere girdi şimdi ortalıklarda yok. Oynadığı takımda gol atamıyor ve hatta 11 girmekte bile zorlanıyor.

çocuk bütün iyi niyetiyle yüreğini sahaya koydu o yeter bize.

• Eskiden çıkan kadroya saygım vardı, şimdi ben bu adamları PES'te bile oynatmam.

ne seviyorum ne de sempatik buluyorum ne gol atınca sevinesim geliyor. Herkesin hem fikir olduğu tek bir mevkinin vazgeçilmez bi oyuncusu da yok.

Koca ülkede koçum benim diyebileceğim bi oyunusu olmaz mı koca milli takımın?
  • madem ardayı gözden çıkardın sinanı falan oynat.
  • Volkan B.//Caner-Ömer-Hakan-Şener//Arda-Tolga-Oğuzhan-EmreMor//Mevlüt-Cenk 4-4-2
    tolga varken ozanı oynatan akıl. Kuracan şu kadroyu bozmadan oynatacan ver elini dünya kupası. Adam egomanyak olduğu için yapamaz. Aklında bin tane tilki var. 2006-2010 noldu. Hele 2010'da elenmişiz adam sırıtıyor. Niye? Avrupa 3.sü olmuş ya ondan. Önemli değil havasında. Bunada gidemeyiz. Adam için önemli değil. Hayat-kariyer hırsı yok. Parasını her halükarda alıyor. Neymişte torununa söz vermiş. Milyonlarca torun-çocuk var bu ülkede.20 senelik 5 milyonluk Hırvatistan önüne geleni dağıtıyor. Normalde bizim bu gruptan lider çıkmamız lazım. 3 senedir başta. Neyi değiştirdi. Tabi tayyip'e yakın. Ne gerek var çalışmasına. Yeri sağlam zaten. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Bunlara birde Ali Ağaoğlu'nu ekle. Aynı-değişmesi gereken zihniyet. Doğa 20 yıla değiştirir. Onu engelleyemezler. Her açıdan Türkiye'nin rahat etmesine bir 50 yıl var.

• quote:

Orijinalden alıntı: geekon

quote:

çocuk bütün iyi niyetiyle yüreğini sahaya koydu o yeter bize.

Oynadığı futbola bir şey dediğim yok zaten. Sahada en iyi oynayan oyuncuydu zaten. Ben bugün için konuşmuyor. İlerisi için konuşuyorum. Dünkü gibi hakemlere itiraz edip durursa geleceğini iyi görmediğim için o yazıyı yazdım. Daha 19 yaşında bunları yapması normal değil ve böyle her olayda hakemin karşısına geçip itiraz ederse oynadığı maçların çoğunda takımı 10 kişi bırakır.

Caner'e de ondan farklı değil ama Caner zaten uzun zamandan beri böyle ve o bu saatten sonra zor değişir. Ama Emre'nin önünde daha uzun seneler var ve dün düzgün bir hakem olsaydı Emre ve Caner sahada asla kalamazlardı.

Yıllardır futbol izleyen biri olarak bir çok futbolcu gördüm yetenekli ama ne zaman böyle maç içerisinde hakemle uğraşmaya başlasalar bir yerden sonra oynadıkları futbol kötüleşti ve o yetenekleri kaybolup gitti.

Dediğim gibi Emre dün takımın en iyisiydi ve çok iyi oynadı ama o şımarıkça davranışlar onun için ve futbolu için tehlikeli. Umarım bu sadece bu maçla sınırlı kalır ve devam etmez yoksa geleceği için bence iyi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 7 Ekim 2016; 15:12:53 >

• Ömer Toprak neydi öyle ya, evlerden ırak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes, kaan ve emre mor ilk 11 adamı değil. Son 20 dk oyuna alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    hı hı tm
  • Şu çevlutu yazanlar troll heralde?Nuri ve Çevlıt milli takımın en büyük balonlarıdır mevlut yerine cenk 9999kat daha iyi

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.