Şimdi Ara

Türkiye - Ukrayna 21,45 Dünya Kupası Elemeleri (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
1
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Türkiye - Ukrayna 21,45  Dünya Kupası Elemeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Fatih Terim'in aylık maaşı: 980.000 TL
    Maaş karşılığı yaptığı iş: YOK
    Maaş karşılığı yaptığı ego: ÖLÇÜLEMEZ

Kafayı öğretmenin maaşına takmış dh li bonzaiciler nerede yahu fatih terime de bir el atsınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fatih Terim'in aylık maaşı: 980.000 TL
    Maaş karşılığı yaptığı iş: YOK
    Maaş karşılığı yaptığı ego: ÖLÇÜLEMEZ

Bu adamın aylık 980 bin alıp doktorların 6-7 bin alması çok gücüme gidiyor.

• 4 4 2 fiyaskoydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abivos -- 7 Ekim 2016; 0:00:25 >
  • Türkçe bilmediği için Fatih Terim'in ne dediğini anlamayan Emre Mor yine sahanın en iyisi oldu.

• Futbolcuların primi toplamı: 10 milyon tl

Terim'im yıllık maaşı : 3,5 milyon euro

Milli takımdaki başarısızlık: PAHA BİÇİLEMEZ.

PARANIN SATIN ALAMAYACAĞI ŞEYLER VARDIR, GERİYE KALAN HERŞEY İÇİN TURKEYCARD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19'luk Emre Mor dışında topu ileri taşıyan atak yapan futbolcu yok bakıyorsun yaşları 30'a dayanmış futbolculara pilleri bitmiş yaşlı dedeler gibiler rakibi kovalamıyorlar bile pas yapmalarını izliyorlar gelmiş burada Emre'yi eleştiriyorsunuz
  • O değil de bir kaç gün önce Emre Mor'u rüyamda görmüştüm.Sigara içiyorduk. Ben başladım bunu övmeye olm sen Dembele'den çok daha iyisin.Tuchel seni ilk 11'e almayarak şerefsizlik yapıyo falan dedim.O da "Tabi ya iyiyim demi? gidip konuşcam şu ****yle alsın beni ilk 11'e" diyip sigara içmeye devam ediyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

emre dortmundu değerlendirirse ardanın yerine gecer değerlendiremezse volkan şenin

Emre gerçekten ya çıkar ya batar şuanda iyi ama genelde enine doğru çalım atıyor ve pas zamanını iyi ayarlayamıyor ayrıca çokta top eziyor.

• quote:

Parator gene balla 1 puanı kurtardı. Klasik Terim önce yanlış kadro çıkarır ardından oyuncu değişiklikleri ile takım oyununun içine eder. Dünyanın en çok para kazanan milli takım hocası ama ne düzgün kadro çıkarır ne oynattığı oyunda hayır var anca kaos futbolu. Zaten bu gruptan çıkmak imkansız elendikten sonra Türk futbolundan elini çeksin.

Futbolun f sinden anlamayan biri daha her şey size göre kolay.
    Fatih terim hatalı kadroyla çıktı resmen 4-0-6 gibi bir taktikle çıktı 2 golle cezayı kestiler.Şimdi hatasız kadro olarak Tolga-Kaan-Mehmet ile başlasaydı hemen Bjkliler ve Fbliler diyecekti terim gs den oyuncu oynatıyor adam doğru kadro ile çıksaydı bile eleştirilecekti.Bu ülkede böyle seyirci olduğu sürece konya seyircisi gibi seyirciler olduğu sürece emre ukrayna defansını pazara yollar.Medya'ya girmiyorum bile daha geçen riekerinke sneijder mi kadroyu kuruyor diye sordular,aynısını ismail hocaya yaptılar fb başında.
    Demem o ki bu kadar tek futbolcu harikalar yaratacakmış gibi görüp Türkiyenin en iyi hatta avrupada reaksiyon gösterme konusunda belki ilk 20 içinde olan emre mor gibi 500 bin dolar değeri olupta dortmunda gitmesine vesile olan hocaya sallayan yerin dibine sokan medya ve taraftar varken Fatih hocanın en az 5 milyon euro alması lazım.Almanyanın hocası Terimin yarısı kadar strese giriyorsa o zaman tartışırız aldığı parayı.
    Ukrayna maçına gelirsek beklerimiz vasat Gökhan olsa kanatları durduramayacak,hasan ali olsa hiç durduramayacaktı.Fatih hoca yerinde olsam almanyada eğitimini tamamlamamış adamı milli takıma almam defans bugün olduğu gibi error veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 7 Ekim 2016; 0:07:10 >

• Terim'in şu gurbetçi oyuncu saplantısından kurtulması lazım.Avrupa'da oynuyor diye Ömer gibi kazmaların bu takımda oynaması akıl karı bir olay değil.Bu takım iyi işler yapabilir ama asla 4-4-2 ile başarılı olamaz.Yahu dön işte 4-2-3-1'e olmadı 4-3-3 de yaparsın.Ama bu takım çift forvet oynayamaz.Hakan Çalhanoğlu'nu falan kanatta bitirdi resmen.Bunu yapan hoca Uefa Kupası kazanmış,Avrupa 3.sü olmuş bir hoca olunca kızgınlığım 2 kat artıyor.

4-2-3-1

CENK

VOLKAN - HAKAN - EMRE

TOPAL - OZAN

CANER - AHMET- YALÇIN - ŞENER

ONUR
  • Caner ve Emre Mor bu maç atılmadıysalar hakemin hoş görülü davranmasına borçlular. Hadi Caner'a bir şey demiyorum nede olsa Türkiye de yetişmiş bir futbolcu ama Emre Mor bu akşam resmen atılmak için özel çapa harcayıp durdu.

Bizim turnuvada gördüğümüz Emre Mor gitmiş yerine şımarık ve her pozisyona itiraz eden biri gelmiş. Bir de Avrupa da yetişmiş futbolcu. O serbest atış sırasında yaptığı kaprise ne demeli. Hakan ve Caner gibi iki duran top ustası dururken sen kalk ben atayım de.

B.Dortmund takımına transfer olunca bildiğin şımarmış. Tamam iyi oynuyorsun ama daha yolun başında böyle şımarıklık yapan bir futbolcudan ileride ne oynadığı kulüp takımına ne milli takıma fayda gelmemeye başlar. Birileri kulağını çekse iyi olur.

Avrupa da yetişmiş futbolcu böyle yapıyorsa Türkiye de yetişmiş olanların benzer şeyleri yapması çok normal.

Oynadığı futbola lafım yok ama davranışları şımarıklıktan başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 7 Ekim 2016; 0:11:56 >

• sırf terim kendi kendini kovdurtsun diye takımın yenilmesini istiyo bi tarafım. illa bişeyler olması lazım çünkü. bu adam zarar veriyo takımada. ya şu takımda bugün sadece arda olsa bile alırdık. herşeyi böldü parçaladı.
  • İkinci yarıya başlarken
    Ömer toprak-Ciğerci
    Enes-Volkan Şen değişiklikleriyle

Volkan B
    Şener Topal Balta Caner
    Ozan Ciğerci
    Emre Hakan Volkan Ş
    Cenk

Bu kadroya dönseydi maç dönerdi.
  • Micro_Processor kullanıcısına yanıt
    topal ve ozandan sonrasını okumadım

• kim nederse desin 2. yarı gayet heyecanlı oldu
    ben tv nin karşısında heyecanlandım keyif aldım özellikle son 20 dakika ,,,berabere bitecekse böyle mücadele edip berabere kalsınlar
  • quote:

Türkçe bilmediği için Fatih Terim'in ne dediğini anlamayan Emre Mor yine sahanın en iyisi oldu.

Acilen öğrenmesi lazım

• Hakan dururken Emre ne be abi. Tam küfürlük. Çok bencil. Dk 70'ten sonra oynaması takıma zarar bi oyuncu Emre Mor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giges1997

Cenk yerine eren derdiyok oynamasi lazim bunedir ya

Laa olum o Isvicre milli tk.da oynuyoor zaten

• Avrupa şampiyonasından sonra zamanında kovulmayan Terim, milli takıma kaldığı her gün zarar veriyor.

Olan Türk futboluna, milli takıma oluyor. Yazık gerçekten. Şu oynanan oyundan tatmin olan, Milli takıma güvenen, gelecekten umutlu kim var?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.