Bu kadar destek varsa eğer neden yatlara 1 liradan mazot verirken,çiftçiyede 1 liradan vermiyor? En merak ettiğim husus bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye üretimden koparılmıştır! (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hazretidentistMontajın adı üretim olmuş,hayatınız yalan.
Alıntıları Göster36 milyar dolardan pandemi öncesi 200 milyar dolara değen ihracat var. Üretim yoksa havadan mı geliyo bu paralar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herşeyde bu kadar dışa bağımlı değildik, buna istinaden işsizlik bu kadar fazla değildi.. -
bir kurbağa, gölün kenarında duran bir kurbağa arkadaşına sorar:
- kerhaneye gidelim mi?
kurbağa cevap verir:
-varank vurak
-
Lütfen şaka yaptığını söyle. -
Tarım ve Hayvancılıkta tamamen kendine yeten 7 ülkeden birisiydik. Bugün en basit tohumdan gübreye kadar ithal ediyoruz.
-
Fransa, italya, ispanya, Hırvatistan, karadağ, tunus, fas, israil, ukrayna, romanya bunlar gittiğim ülkeler. Emin ol senden çok daha iyi ülke karşılaştırması yapabilirim. Avrupa ülkelerinin refah seviyesinin bizden iyi olmasının nedeni ak parti değilmi? -
Hiç alakası yok, halkın hiç bir suçu yok. Sebeb eskiden kendini halkın üstünde gören insanların ideolojisi ile ilgilenmekden başka bir şey düşünmeyen baskıcı faşizan anlayıştır.
Ak parti muhafazakar ezilmiş halkın baş kaldırışıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: İAmSterdam06
Videoyu açmadım ama sürekli üretim yok üretim yok diyenlere şunu sormak istiyorum. Eskiden üretim manyağı mıydık kardeşim?İşte tipik iktidar kafası...
Sürekli aynı laf: "Eskiden daha mı iyiydik?"
Oldu o zaman eskiden daha kötü durumdaydık deyip, sürekli olduğumuz yerde sayalım... Nasıl olsa şimdi uçuyoruz!
Evet, eskiden daha iyiydik. Tarımda falan kendimize yetiyorduk, En azından Samanı bile ithal etmiyorduk!
Hem ayrıca sen Almanya'da değil misin? Git Berlin'in, Düsseldorf'un sorunlarıyla ilgilen...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan ilk defa birine tek bir cümle söylemeden blokladım. Mükemmel bir hismiş Laf anlayacak olsa zaten abuk subuk mesajlar yazmaz. Niye laf anlatmaya uğraşmışım yahu bugüne kadar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X