Şimdi Ara

Türkiye ve Avrupa’da bir ilk! Hibboux Yataklarında 365 gün Deneme Fırsatı,%20 İndirim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
30
Favori
33.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün yatak aldım bugün siteye giriş yapılamıyor sabahtan beri.
  • Pherus P kullanıcısına yanıt
    Sitede yenileme çalışması olacağını birkaç gün önce söylemişti burdaki temsilcisi. Muhtemelen onunla alakalıdır. Çok içiniz rahat etmez ise müşteri hizmetlerini ararsınız. Bu arada hangi yatağı sipariş verdiniz? Benden alacağım ama netleştiremedim. Ben 10 yaşındaki oğlum için alacağım.
  • Cuma günü bir ara düzeldi altyapı çalışması yaptıklarını iletmişlerdi. En yumuşak yatağınız hangisi diye sordum, Cloud REM olduğunu söylediler. Yataş'ın Cool Action yatağından daha yumuşak olduğunu da söylediler karşılaştırmalarını rica ettiğimde. Ki Cool Action baya yumuşak gelmişti bana. Salı veya çarşamba günü teslim olur demişlerdi. geldiğinde nasıl bulduğumu iletirim.
  • Benimde sepette ürünler vardı hafta sonuna bırakmıştım, çalışmayı öğrendik bugün baktım çalışma bitmiş şimdide üye girişi yapılmıyor bilgileri kabul etmiyor.!?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 160x200 yatak ihtiyacım var cebi çok yormayan orta sert ve yumuşak arası terletmeyen tavsiyeleriniz nedir ?

• Emre bey selamlar, ben AS (Ankilozan Spondilit) hastasıyım, postürde görülen bir bozulma yok ama yattığım bazı yataklarda sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum, hem çok terliyorum hem de gece uykumda çok dönüyorum.
    174boy 105kiloyum, eşim 160 boy 58kilo.
    İncelemelerimiz sonucu sizin hybrid botanic 160x200 modeline karar verdik.
    Aşağıda nacizane birkaç sorum olacak;
    1. Yalova’dayız yarın sipariş versek ne zaman teslim alırız? (Cumartesinden sonra 10gün Yalova’da yokuz)
    2. Havale ile ödersem %5 indirim uygulanacak mı?
    3. Daha sonra yastık vs. alacağım, onda da donanım haber indirimi (%10) ile normal %20 indirim aynı anda geçerli olacak mı?
    4. Yastık için bana tavsiye edebileceğiniz model var mı?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.

• Merhaba,
    Sizlere daha önce bahsettiğimiz gibi web sitemizi yeniledik. Yeni sitemiz ile sizlere daha iyi bir deneyim sunacağımızı düşünüyoruz. Daha önce bahsettiğimiz gibi tüm ürünlerde %20 indirim kampanyamız devam ediyor. Ayrıca Donanımhaber kullanıcılarına özel verdiğimiz ikinci siparişlerde %10 indirimimiz de devam ediyor.

Yeni site ile birlikte Havale siparişlerindeki %5 indirimi kaldırdık. Ancak bu hakkı da yine sadece DonanımHaber kullanıcılarına özel olarak devam ettireceğiz.

%5 Havale indiriminden yararlanmak için siparişinizi sizin yerinize biz oluşturacağız, bize özel mesajdan almak istediğiniz ürünleri ve teslimat detaylarını paylaşmanız yeterlidir.
    (Ürünler, adres, iletişim bilgileri)

Yeni sistemimizde, yine Donanım Haber’e özel, bizden daha önce yatak sipariş etmiş ve yatağı teslim edilmiş kullanıcılar olarak İkinci sipariş için %10 İndirim istiyorsanız bir ön sipariş linki oluşturuyoruz, özel mesajdan sadece Mail adresinizi ve ürünleri söylemeniz yeterli. Bu bilgileri paylaşan müşterilerimize siparişlerini tamamlayabilmeleri için bir ön sipariş linki oluşturacağız.

Müşterilerimiz bu link üzerinden teslimat, ödeme bilgilerini girerek siparişlerini tamamlayabilecekler. Yani indirim kodu vererek ilerlemeyeceğiz.

Bilginize…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Karagan -- 12 Ağustos 2020; 9:21:51 >

• yasincalis kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Cloud rem yatagimizi tercih edebilirsiniz. Terletmez ve üzerindeki ekstra konfor katmanından dolayı hissiyatı yumuşaktır.
  • bizansman kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

1-Botanic yatak en çok tercih edilen en çok memnuniyet mesajı aldığımız ürünümüz. Eğer 10 gün adresinizde bulunmayacaksanız siparişi döndüğünüzde vermenizi tavsiye ederim. Çünkü yarin sipariş verirseniz önümüzdeki haftaiçi teslim edilme ihtimali var.

2-Normal şartlarda %5 havale indirimini kaldırdık ancak donanimhaber kullanıcıları için devam edecek. Siparişi vereceğiniz zaman özelden iletişime geçerek siparis sürecini yönetiriz.

3-Yatağınız teslim edildikten sonra yastık siparişi içinde mevcut indirimlere ek %10 ındirimimiz olacak

4- Yastik önerisi içinde terleme probleminizi dikkate alarak Vanilla pamuk yastığımızı öneririm
  • Cloud REM yatağım biraz önce teslim edildi. Teslim süresinin bu kadar kısa olması sevindirici. Fakat istediğim yumuşaklığa sahip değil gibi. Bel boşluğunu dolduracak, vücudunun şekline göre şekil alacak bir yatak değil gibi. 75 kiloyum. Belki kiloma uygun bir yatak değildir. Bir süre deneyeceğim bakalım belki çabuk yargıya varmışımdır. Neyse ki iade kolaylığı var. Zaten seçmemde en büyük nedenlerden biri oydu.
  • Pherus P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yataginizi sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz, sizinde belirttiğiniz gibi eğer ürün size uygun değilse iade için müşteri hizmetlerimizi aramanız yeterli. Deneme süresini 365 gün vermemizin en büyük sebebi, yatakların gerçek performansının kısa zamanlarda anlaşılmaması. En az 45-60 gün kullanmanızı tavsiye ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazz Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kullanicilarin sifre bilgileri site yoneticilerine de kapali oldugu icin yeni siteye uyelikler aktarilamadi. Bu sebeple üye olduğunuz mail adresinizi paylasirsaniz size bir sifre sifirlama maili gönderebiliriz. Ya da ayni mail adresiniz ile tekrardan üye olabilirsiniz.

• Merhaba,keşke DonanımHaber kullanıcılarına ilk siparişte %10 indiriniz olsaydı botanik yatktan almak istiyordum
    Birde sitenizde kredi kartıyla ödeme veya taksit seçenekleri göremedimde

• rosmisal kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sitemizden kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Alışverişi tamamla dedikten sonra ödeme adımına geldiğinizde, iyzico kredi ve banka kartlı ile ödeme seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Sonrasında aracı ödeme kuruluşu olan Iyzico ödeme sayfasına yönlendirilirsiniz ve güvenli bir şekilde kredi kartı bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

Vade farksız 9 taksite kadar taksitlendirme yapabilirsiniz. Miles&smiles, fix gibi kartlarda taksit işlemi yapılmamaktadır.
  • Arkadaşlar sipariş vermek istiyorumda %10 indirimden faydalanmam için,daha önce sipariş veren,sipariş numarasını ve mail adresini PM olarak verebilirse çok sevinirim 😊

• Emre Karagan E kullanıcısına yanıt
    Emre bey merhaba;
    Yatağımızı (botanic 160x200) alalı 2 hafta oldu.
    Aşağıdaki fotoğraflara göre yatağın sağ tarafında ben (106 kiloyum) sol tarafında eşim (58 kilo) yatıyoruz.
    Bu akşam kışlık nevresimleri değiştirirken bize sanki orta kısımda (benim yattığım tarafta) katlama veya toplanma olmuş, buradaki yüzey deforme olmuş gibi geldi.
    Elle ütülermiş gibi yapınca düzelir gibi oluyor ama bir süre sonra tekrar tepecikli bir görünüm alıyor.
    1-Bu sorun benim kilolu olmamdan mı kaynaklı?
    2-nakliye firması yatağı getirdiğinde yatak araç içinde yan yüzeyden diklemesine (200 lük kenar yerde olacak şekilde) bir iki koliye dayalı ortadan hafif yana yatmış şekilde duruyordu. Ben yatak ikea daki gibi rulo gelecek sandığımdan önce şaşırdım ama nakliyeciler “bu firmanın yatakları bu şekilde geliyor biz hep böyle dağıtıyoruz” dedikleri için önemsememiştim.
    Acaba nakliye esnasında mı bir sorun oldu?
    Konu hakkında bizi aydınlatırsanız sevinirim, çünkü bir süre sonra deformasyonun artmasından ve yatağımızı kullanamamaktan korkuyoruz.
    İlginize şimdiden teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Türkiye ve Avrupa&#8217;da bir ilk! Hibboux Yataklarında 365 gün Deneme Fırsatı,%20 İndirim

Türkiye ve Avrupa&#8217;da bir ilk! Hibboux Yataklarında 365 gün Deneme Fırsatı,%20 İndirim

• 100 kiloyum çökme olmayacak bana uygun yatak nedir emre bey
  • bizansman kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyu ürün ekibine aktardık, size detaylı bilgilendirme sağlayacağız.
  • epica06 kullanıcısına yanıt
    Tüm yataklarımızın 10 yıl yay garantisi var. Yaylarda çökme olmayacağını garanti ediyoruz. Kilonuzu göz önünde bulundurarak Botanic yatağımızı tavsiye edebilirim.
  • shvyvz S kullanıcısına yanıt
    Yatağın geldimi ,geldiyse kullanıcı yorumu alabilirmiyiz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.