Şimdi Ara

Türkiye ve Avrupa’da bir ilk! Hibboux Yataklarında 365 gün Deneme Fırsatı,%20 İndirim (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
30
Favori
33.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre Karagan

Merhaba,
    Sizlere daha önce bahsettiğimiz gibi web sitemizi yeniledik. Yeni sitemiz ile sizlere daha iyi bir deneyim sunacağımızı düşünüyoruz. Daha önce bahsettiğimiz gibi tüm ürünlerde %20 indirim kampanyamız devam ediyor. Ayrıca Donanımhaber kullanıcılarına özel verdiğimiz ikinci siparişlerde %10 indirimimiz de devam ediyor.

Yeni site ile birlikte Havale siparişlerindeki %5 indirimi kaldırdık. Ancak bu hakkı da yine sadece DonanımHaber kullanıcılarına özel olarak devam ettireceğiz.

%5 Havale indiriminden yararlanmak için siparişinizi sizin yerinize biz oluşturacağız, bize özel mesajdan almak istediğiniz ürünleri ve teslimat detaylarını paylaşmanız yeterlidir.
    (Ürünler, adres, iletişim bilgileri)

Yeni sistemimizde, yine Donanım Haber’e özel, bizden daha önce yatak sipariş etmiş ve yatağı teslim edilmiş kullanıcılar olarak İkinci sipariş için %10 İndirim istiyorsanız bir ön sipariş linki oluşturuyoruz, özel mesajdan sadece Mail adresinizi ve ürünleri söylemeniz yeterli. Bu bilgileri paylaşan müşterilerimize siparişlerini tamamlayabilmeleri için bir ön sipariş linki oluşturacağız.

Müşterilerimiz bu link üzerinden teslimat, ödeme bilgilerini girerek siparişlerini tamamlayabilecekler. Yani indirim kodu vererek ilerlemeyeceğiz.

Bilginize…
    Emre bey merhabalar. Bir adet yün yorgan ve bir adet botanic hybrid yatak almayı planlıyorum. İlk önce yorganı sipariş edip daha sonra yatağı sipariş edersem yatağa donanım habere özel %10 indirim ve iki ürüne de %5 havale indirimi uygulanır mı?

• tahrefa T kullanıcısına yanıt
    Maalesef uygulanmaz. Ama ilk siparişinizde yatak alarak %5 havale indirimi alabilir. Yatağınız teslim edildikten sonra ikinci siparişinizde yorganı %10 indirimli ve yine %5 havale indirimi alabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre Karagan E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, sizden cevap beklerken maalesef yine zam gelmiş yatağa, tekrar değerlendirmem gerekecek.

• 1,5 ay önce aldığım botanic hybrid yatak daha ilk haftasında eşimle benim yattığım yerlerde çökme oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşbir troia var o nasıl çok övüyorlar

• rosmisal kullanıcısına yanıt
    Yataklarimizin yaylarında 10 yıl çökme garantisi var. Müşteri hizmetlerine fotoğraf gönderirseniz size yardımcı olacaklardır.

• Kampanyalar bitti mi?

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Kampanyalarımız devam ediyor.
    hibboux
    Hibboux | Sağlıklı Uyku için Yatak ve Ev Tekstili Ürünleri
    https://tr.hibboux.com

• Geçen hafta salı günü sipariş verdiğim botanic hybrid yatak geçen cumartesi günü elime ulaştı. Bir kaç günlük kullanımımıza göre şimdilik fena değil gibi zaman geçtikçe ne gösterir bilemiyorum. Buradan Emre beye mesaj yazdıktan sonra firmadan arkadaşlar hemen iletişime geçti, oldukça ilgiliydiler teşekkür ederim.

Yatak horoz lojistik firması ile elime ulaştı ama onların çalışma sistemini hiç beğenmedim. Sadece sabahtan kargonuz bugün teslim edilecektir diye mesaj geldi ve eve gelmeden 5 dakika önce geliyoruz diye aradılar. Cumartesi olduğu için evde bekledim ama işte olduğum bir gün gelselerdi nasıl olurdu bilemiyorum. Küçük bir ürün olsa sıkıntı değil kargo firmasına gidilip daha sonra alınır ama çift kişilik yatak işi gerçekten sıkıntılı. Arkadaşlar evin önüne gelince aşağıya inmemi prosedür gereği yatağı eve çıkartamayacaklarını, sadece apartman kapısına getirebileceklerini söylediler. Bu söylemleri çok saçma olmasına rağmen yine de aşağıya indim. Yatağı tek başıma taşımamın imkansız olduğunu yardım etmelerini istedim ona da mırın kırın ettiler ama sonunda 2 kat bana yardım ettiler. İnsanlarla uğraşacak enerjim olsa elimi sürmeden onlara taşıttırmam lazımdı ama artık bu tarz konularda tartıştıkça bunalıyorum. Diğer bir dezavantaj da maalesef horoz lojistiğin haftasonu ulaşabileceğim bir müşteri hizmetleri yok. Aklımdan yatağı hiç teslim almayıp iade etmek de geçti ama onunla da uğraşasım gelmedi. Ben yine iyi kötü onların yardımı ile çıkardım ama mutlaka çıkartamayacak durumda olan insanlar da vardır, buna müdahale edilmeli ya da hibbouxun sayfasında yatağı kendiniz eve çıkartıyorsunuz diye not düşülmeli. Eğer böyle bir not olsaydı almazdım zaten.

@Emre Karagan bey bir de yün yorgan almayı düşünüyorum ama internette yataş yün yorganlar hakkında kötü yorumlar oldukça fazla, genellikle tüylenme yönünde şikayetler. Sizin yorganlarınızda da bu tarz bir sıkıntı var mı, iade süresi 1 ay eğer 3-4 ay sonra böyle bir sıkıntı çıkarsa çözümünüz ne şekilde oluyor?

• tahrefa T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle değerli geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. Maalesef belirttiğiniz gibi Horoz lojistik ile ilgili sorunlar yaşayabiliyoruz. Bu sebeple şu an için İstanbul’da teslimatları kendimiz gerçekleştirmeye başladık. Diğer illerde ise, Horoz lojistik ile anlaşmamız müşterinin en az 1 saat öncesinde bilgilendirilmesi ve daire kapısına kadar teslimatın gerçekleştirilmesidir. Bu geri bildiriminizi Horoz Lojistiğin üst yönetimine taşıyacağımızdan emin olabilirsiniz.
    Yün yorgan konusunda da gönül rahatlığı ile ürünümüzü alabilirsiniz. Tüylenme gibi üretim kaynaklı bir sorun olması durumunda ürünü iade alacağımızdan şüpheniz olmasın. Ürünlerde 2 yıl garanti bulunmaktadır. Uzun deneme sürelerinden de anlaşılacağı gibi tüm ürünlerimizin arkasındayız. Donanımhaber kullanıcılarına özel 2. siparişlerde geçerli indirim kodu için bize özelden sipariş numaranız ile mesaj atabilirsiniz.

• Şu an bir kampanya var mı botanik hibrit yatak siparişi vermek nasip olmadı henüz
  • Ben de botanik hybrid almayı düşünüyorum ama şu an için foruma özel bir indirim var mı acaba?

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt
    3 hafta olmuş ben soralı bi cevap yok, foruma bakmıyorlar belli ki. Kampanya olsa da alsak
  • ztalan kullanıcısına yanıt

Yanıt gelmedi ama ben yine de verdim botanic yatak siparişi. İnşallah pişman olmam.

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun diyelim darısı başımıza inşallah
  • ztalan kullanıcısına yanıt

İnşallah hocam.

• Hybrid botanic model yataklarından aldım.Beş günde geldi.Horoz lojistik 3.kattaki evime kadar çıkardı.
    iki gün oldu.Bel ve boyun fıtığım var.Gayet rahat geldi.Şimdilik memnunum.365 gün iade edilebilmesi diğer markalara göre alırken tercih sebebimdi.İlerde duruma göre editlerim.
  • Bütçe ayarlayalım derken Nisan 12 de indirimli 2800₺ olan yatak Nisan 13 de 3800₺ oldu 😫

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forumma ozel bir avantaj var mi suan?

• seco4 kullanıcısına yanıt
    Olsa da faydalansak diyoruz da konu sahibi konuya bakmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.