< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye ve Avrupa’da bir ilk! Hibboux Yataklarında 365 gün Deneme Fırsatı,%20 İndirim (18. sayfa)
-
-
Şu hibbouxBotanic Hybrid Yatakhttps://tr.hibboux.com/collections/yataklar/products/botanic-hybrid-yatak
Marka ve model yatağın 150x200 cm olanını sipariş verdim.
Şuan kullandığımız yatağın markası vs. yok. Boyun ve üst sırt ağrılarıma iyi gelecek mi tecrübe edince göreceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 27 Ağustos 2021; 12:37:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun, hala ara ara sitesine girip bakıyorum, bir türlü bütçe el vermedi. Yakın zamanda ben de siparişi veririm İnşallah. Bu arada kampanya da olursa müthiş olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ztalan
Hayırlı olsun, hala ara ara sitesine girip bakıyorum, bir türlü bütçe el vermedi. Yakın zamanda ben de siparişi veririm İnşallah. Bu arada kampanya da olursa müthiş olurTeşekkürler.
Ürün biraz önce geldi.
200x150 ölçülerindeki Botanic Hybrid yatak karta 9 taksit ile %15 indirim +20 tl. Kod ile 3.762 tl.ye mal oldu.
Ben müşteri temsilcisiyle kampanya hakkında görüştüm.
Bu ay 3 ürün alana %25 indirim uygulanacakmış.
Size de nasip olsun inşallah.
Şöyle en az 1 ay üzerinde yatalım. Yorum yazarım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 31 Ağustos 2021; 13:26:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de 160x200 Botanic Hybrid yatak almak istiyorum. Önümüzdeki ayı beklemeli miyim acaba ? Yoksa bu fiyata alamaz mıyız bir daha ?
Edit: Yeni kampanya ile fiyatı 450 TL daha düşünce aldım. Umarım pişman olmam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RecepB10 -- 1 Eylül 2021; 22:3:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatak alacam ekstra indirim için yastık vb şeyler almam lazım yatak dışında ihtiyacı olan var mıdır ortak alalım konum İstanbul
İyi günler yatakta n memnunmusunuz
Kullanan arkadaşlar yorum yaparmisiniz botanic hibrit düşünüyorum
Yeni bir yatak ihtiyacım oldu. Daha önce bu firmadan yatak alıp mağdur olmuştum. Horoz lojistik Ankara 1 ay getirmeyince iptal etmek zorunda kalmıştom. Meraktan girdim baktım değiştirdilerse deneyecektim ama malesef devam ediyorlar.
Merhaba,
yatak alacağım, konu aktif mi? Donanımhabere özel bir indiriminiz var mı?
havale seçeneğinde sitede indirim yapılmıyor, havale indirimi hala devam ediyor mu?
Kullanıcılar memnun mu
botanic hibrit i 2 aydır kullanıyorum ama memnun değilim, bana biraz fazla yumuşak geldi, bel ve sırt ağrısı yapıyor şu an, biraz daha deneyimleyip firma ile görüşmeyi düşünüyorum.
Malzeme kalitesi yatağın dokusu vs güzel, premium hissi veriyor fakat dediğim gibi, biraz sert yatak sevenler için uygun değil bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat baya artmış biraz önce sordum 5776-TL fiyat verdiler aynı ölçü için. Siz memnun musunuz yataktan? Ben sırt ve boyun ağrım için almak istiyorum. Whatsup'dan sizin aldığınız yatağı önerdiler, zaten 3 yatak modeli mevcut. ama fiyat yüksek geldi. Yataş'dan 120 gün değişimle daha uyguna yatak alınabiliyor.
-
O Fiyata gider yataştan değişim garantili yatak alırım 5776 nedir ya konu boşa düşmüş artık fırsatlarda olmaması gerekir
-
Kampanya yapılırsa ben de bir yatak sipariş edeceğim.
-
Bu gün farkettim mesajınızı.
Şöyle söylüyeyim; bundan önceki yatağım daha sertti.
Bunun üst kaymanı daha yumuşak. 62 kiloyum. Uzun süreli mesela pazar günü öğlene kadar uyuyunca belim sırtım ağrıyor. Normal zamanlarda fena değil.
Benden daha fazla kilon var ise daha sert bir yatağa bak. Oğluma 1.90x90 cm. Sade yün yatak aldım. deneme amaçlı ara sıra ben uyudum. Çok daha zinde kalktım.
Ne varsa eskiler de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 14 Mart 2022; 22:52:52 >
Dostlar selamlar,
Bir kere bile kullanmadığım fabrika kılıfı, jelatinleri vs. üzerinde olduğu gibi duran "Hibboux Botanic Hybrid (90x190)" yatağımı satıyorum. Sitesinde şu an 9000 TL üzerinde ben 6500 TL'ye bırakıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir. Konum: Ankara
Ürün linki:
https://tr.hibboux.com/products/botanic-hybrid-yatak
Sahibinden linki: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-dekorasyon-mobilya-hibboux-botanic-hybrid-yatak-90x190-1113291354/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA -- 19 Temmuz 2023; 1:18:56 >
-
Merhaba en son 3 yıl önce aktif olmanıza rağmen şansımı denemek adına önerilerinizi bekliyorum.. Sizden yatak alma niyetindeyim. Benim masa başında ve bilgisayarla çalışmamdan dolayı sırt ve boyun ağrısı sorunlarım var(Omurga eğriliği ve boyun düzleşmesi var). Bana en uygun; terleme, koku, bakteri, küf vs.. yapmayan en önemliside ağrılarımı geçirerek dinç uyanmamı sağlayacak konforlu ve ferahlık sağlayacak iyi bir model önerir misiniz? Kolay gelsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheManipulator -- 29 Ağustos 2023; 6:21:8 >
Hocam selamlar. Hiç kullanılmadı mı? Çocuk için uygun olur mu acaba? 3 yaşında oğlum çok terliyor geceleri sıcaktan.
Hiç kullanılmadı hocam direkt sıfır ürün kılıfı jelatinleri üzerinde. Valla terleme konusunda kullanmadığım için net yorum yapamayacağım ama teorik olarak paket yay üzerine lateks katman olduğu için hava geçirgenliği yüksek olması lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X