Şimdi Ara

Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.460
Cevap
44
Favori
64.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @bersgurs hocam genel olarak flight simulator ve dcs için alıyorum,kumandalar için koltukta olacağımdan yeterli olur diye düşündüm.

• thunderksk kullanıcısına yanıt

Umarız içinize siner. Quest 2'nin fovu ve çözünürlüğü bir simulatör için görüş sıkıntısı ve netlik konusunda problem yapabilir. Onun yerine G2 , Index , PIMAX tarzı şeyler düşünülebilinir ama malum ekonomi.

• Aşağıdaki kabloyu pc anakartıma taksam steam VR ile artık donmadan Half Life Alyx oynayabilir miyim ? Modemim 5 senelik Türk Telekomun verdiği fiber antensiz model ve Airlink yemiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Thathurts kullanıcısına yanıt

Hocam ben bu kablo ile oynuyorum HL Alyx'i. Sıkıntı yok sıfır donma ve kasma.

USB 3 0 ise veri transferinden dolayı sorun yaşamazsınız. Yalnız 2m kablo çok kısa daha uzun bir kabloya bakmanızı tavsiye ederim. Tabi donanımınızın da HL alyx'e yettiğini farzederek...

Ben kabloyla da Wifi 6 bağlantılı airlinkle de herhangi bir takılma yaşamadım yalnız kabloyu bağladığımda görüntünün çok daha net olduğunu farkettim ve kabloyla devam ettim.

• Merhabalar, Quest 2 almayı düşünüyorum ancak birkaç sorum var, yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.

1-Modemim TP link tdw9970v3, bu airlink bağlantısı için sorun çıkarır mı?

2-Sistemim gtx 1060, ryzen 5 2600 ve 16gig ram. sizce genel olarak vr için uygun mudur?

3-Headset'i Oculus'tan direk satın alabilir miyim yoksa Hepsiburada vb üçüncü parti sitelerden mi almam lazım.

• ben bilgisayara baya bir yakınım inşallah 2 metre yeter..

• Leysenfantsterribles L kullanıcısına yanıt
    En az olarak tek kanal 866 mbit wifi ac tavsiye ederim. Yeni router alacaksanız wifi 6 alın direk.
    Ekran kartı yüzünden grafik isteyen oyunlarda pek verim alamazsınız ama çalıştırır.
    Amazon.com dan alabilirsiniz daha ucuza gelir yurt içine göre

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bersgurs kullanıcısına yanıt

Wifi 6 modem tavsiye eder misiniz?

VR yayıncılarından duyduğum RT AX55U vardı. Reklamını da baya yaptılardı. Geçen senelerde ben de bakıyordum 600tl civarıydı. şimdi indirimlerde 1000civarına bulursun anca. Wifi meselesi yüzünden Quest 2'den vazgeçtim :D yani geçme sebeplerimden biriydi. Ya direk kablolu oynayacaksın ya da quest2' ye atıp içinden oynayacaksın. En iyi deneyim için. Ki 2 metre hiç yetmez. en az 4. En ideali 5-6 (Eğer tavandan Pulley cable tarzı şeyler yapacaksan biraz daha artabilir oyun alanı ve pc'ne göre. )

Bu konuda baya bir şeyler vardı detaylı. Aksesuar vs falan.

https://forum.donanimhaber.com/pcvr-standalone-vr-headsets-oculus-valve-hp--147507361

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordSithh -- 14 Kasım 2021; 16:5:42 >

• Salı günü Quest 2 cihazım geliyor umarım doğru kararı vermişimdir... Daha önce kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi acaba? En son PsVr kullanmıştım onda bile Beat Saber çok eğlenceliydi umarım Quest 2 ile daha iyi bir deneyim yaşarım...

• Vive cosmos daha 15-20 gün oldu alalı. Ekran kartını sattığım için artık ürün ile bir işim kalmadı. Boş yere durmasının bir anlamı yok benim için. Uygun fiyata verebilirim. İzmir içi elden teslim edebilirim. Fiyatım en son 4.500-TL'dir. Özelden mesaj atabilirsiniz.

• selam quest 2 de medal of honor u açabilen var mı ? oyunu loaderdan attım ama ilk oyun resmi geliyor ama menüye girmeyip kalıyor ?

• İyi günler, quest 2 almak istiyorum amazon yurtdışı üzerinden. Ancak ımport fees deposit 1500 tl çıkıyor neredeyse tr fiyatına denk geliyor sizler Mayıs aylarında 3500 tl bandına nasıl aldınız bu cihazları

• cangencan C kullanıcısına yanıt

7-8 küsür TL civarında gezen kur sayesinde olabilir mi  

Ben 1 hafta önce aldım sıfır 3800 tl amerikadan gelmiş 128 gb

Nasıl aldınız acaba anlatabilir misiniz

sahibindende ilan vardı 4200 tlye sıfır satıyordu, pazarlıkla 3800e geldi jelatininde. satan kişiye bir daha sorabilirim sizin için de varmı diye ?

sorabilirseniz çok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.