Edit: Fiyat değişiyor evet... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 26 Kasım 2021; 10:35:50 > |
Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (60. sayfa)
-
-
Ödeme adımında 2000 tl depozito ekliyor maalesef. Bundan bahsediyordum bende.
-
Rica ne demek..
Hocam arkadaşın koyduğu yurtdışından gönderim Amazon'a bakın diyecektim ama buna mı ekliyor bir de ben toplam fiyat sandım, arkadaş da öyle sandı galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 26 Kasım 2021; 10:33:11 > -
Şöyle fiyatlandırıyor. Yoksa dün akşam alıyordum direkt bunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet evet yok o zaman gerek yok, Amazon US'ten bile buna göre daha ucuza geliyor yav Acaba depozitoyu bir kısmını iade etme durumu falan var mı...
-
Beyler isteyen herkese ALLAH nasip etsin cihaz muhteşem sadece resident evil 4 ve medal of honor için dahi alınır
Arkadaşa sordum, depozitonun çoğunu kullanıyorlar diyor.
-
Evet gerçekten güzel, bir heves aldım sonra bıkar mıyım falan diyordum ama VR hissiyatı gerçekten efsane. Kendi oyunlarını geçtim, PC'de de oynayabildiklerimi VR ile oynuyorum.
ETS, ATS ve diğer yarış oyunlarını VR'sız oynamak istemiyorum artık resmen.
Kur yüzünden fena arttı ama yine de böyle bir alet için makul sayılır. Böyle şeylere ayırabilecek bütçe varsa kesinlikle alınmalı.
-
Yok hocam o zaman değmez, dediğim gibi ABD'den almak bile daha ucuza geliyor bu durumda.
O zaman ya Amazon.com sipariş, ya da TR vatandaşla sağlam pazarlık
-
İlk çıktığında dolar 7-8 civarıydı. 300x7 : 2100TL'ye geliyodu :D şimdi 2-2.5 katı
-
Gittim aldım Sirkeci'den. Jelatini açılmamıştı. Elinde 7 8 tane vardı daha. Garanti tabii yok dedi. Şarj adaptörü amerikan tip. Çevirici almak gerekecek. İnce ayar yapamadım daha iş yerinde denedim. Youtube videoları piksel piksel hep.
-
Hayırlı olsun kaça aldınız? Ben aldığımda forumdan kimse ilaçlı oyun yardımı yapmadı ben size yardım edebilirim
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Youtube videolarını kendi uygulaması içinden açın, tabi çoğunluğunun görüntüsü çok iyi değil. Bazılarında 4K falan filan dese de çekimleri çok iyi olmuyor evet. Onu ben de fark ettim, ancak Oculus uygulamasından genel çözünürlüğü artırabiliyorsunuz. Onlarla bi oynarsınız olmadı...
Bunun haricinde de PC ile bağlantı için kablo tavsiye ederim.
Şarjı çok dert etmeyin, USB-C girişli bir telefon vesaire varsa, bunun fiş bağlantısını kullanıp öyle şarj da edebilirsiniz aslında. Ama yok tehlikeye atmayayım falan diyorsanız evet bir çevirici gerekecek.
-
Teşekkür ederim, 5300 verdim. İş yerinde yönetici denedi bana sat, sen gidip yeniden alırsın dedi. Sattım gözlüğü Hafta sonu yeniden alacağım sanırım.
Korsan oyun için bi denerim, yapamazsam kapını çalarım hocam. Teşekkür ederim.
Kablo işine bi bakacağım, modem 5ghz desteği var ve vr oynayacağım oda da duruyor. Yine de lag olursa 5m falan kablo alırım artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 26 Kasım 2021; 17:59:12 >
half life alyx çok güzel indirime girmiş kaçırmayın 60 dolarlık oyun normalde
-
Hocam hayırlı geceler
quest 2 ilaçlı oyunlar konusunda destek alabilir miyim?
-
Muhtemelen sattın fiyattan geri alamayacakın Hocam dolara endeksli ne yaptın sen.
-
Yok hocam duruyor adamın elinde hala yine de dediğin gibi ikinci el fiyatları daha yüksek şuan
Beyler elinde ps vr olup kullanmayan bana kiralamayi dusunur mu ?
Selamlar, şu anda aktif olan ve ay sonuna kadar geçerli olacak quest 2 için referral kampanyası var. Eğer Quest 2'sini yeni almış (2. El de dahil) veya daha önce almasına rağmen factory reset yapmayi gözü alacak arkadaşlar varsa şu adreslerde şanslarini deneyebilir:
https://www.reddit.com/r/oculus/comments/r3mvji/referral_code_sharing_thread/
Not: Reditteki oculus ile başlayan linkleri doğrudan açmaya çalışırsaniz büyük ihtimalle olmaz çünkü hepsi Amerika için çalışıyor. Bize Avrupa'dan referral linki gerekiyor.
Bu şekilde iki taraf da oculus store için 30$ kazanmış oluryor. Yukarıda da belirttiğim gibi Avrupa'da yaşayan kişilerin referrallarini kullanabiliyoruz. Belki kendi içimizde de pc ile internet sitesinden girip, vpn kullanarak referral verme ihtimali olabilir. Ben daha bunu denemedim.
Referral link verebilmek ve alabilmek için facebook arkadaşı olmak şartı var, Facebook üzerinden linki karşı taraf açabiliyor.
Factory reset için ise şu adrese girip, cihazı silmek yeterli, satın alınan oyunlara birşey olmuyor ancak cihaz v35 öncesi yazilima sahipse save dosyaları silinir:
https://auth.oculus.com/login/?redirect_uri=https%3A%2F%2Fsecure.oculus.com%2Fmy%2Fdevices%2F&reason=page_require_login
"Delete Device Data" yi seçiyorsunuz. Cihazı hiç kullanmadiysaniz bu adima da gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NePhThYs -- 5 Aralık 2021; 20:23:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X