Şimdi Ara

Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.460
Cevap
44
Favori
64.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: napolyon07

berbat dediğiniz oculus quest mi oculus rift s mi?
    Hayır onlar değil. Berbat olan psvr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSVR ın tek güzel yanı ergonomik ve ucuz oluşu. Takması çok rahat ve kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakc

PSVR ın tek güzel yanı ergonomik ve ucuz oluşu. Takması çok rahat ve kolay.
    Alnıma değen siyah süngeri ne durumda sana göstereyim. Koltuklar halılar hep ufak siyah siyah sünger. Alnım saçım hep sünger oldu

• Index süpermiş

• Bende oculus almayı düşünüyorum.Fakat half-life alyx oculus quest destekliyecekmi?Yoksa oculus rift smi alsam.Birde gözlük kullanımında herhangi bir sıkıntı oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harvy1983

Bende oculus almayı düşünüyorum.Fakat half-life alyx oculus quest destekliyecekmi?Yoksa oculus rift smi alsam.Birde gözlük kullanımında herhangi bir sıkıntı oluyormu?
    Questi destelicek diye konuşuyorlardı

• Arkadaşlar rift s kullanan var mı aranızda ? sadece assetto corsa oynamak için sipariş geçtim. ama çok yaygın olmadığı için pek bilgi bulamadım. umarım bilgisayarımın da sistemi yeterli gelir. amazondan 3500tlye aldım kargo ve gümrük dahil. muhtemelen dövizi yüksek hesapladığı için 3300 3200 civarı çeker. yarış oyunlarında kullanan varsa fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
  • Güle güle kullanın. Amazon Almanya'dan mı aldınız hocam? Herşey dahil 517,68 Euro çıkıyor.
  • Peki oculus quest'le pc'ye bağlanınca oculus rift s ile aynı görüntü ve performansı mı veriyor?
  • Eğer öyle değilse oculus rift s siparişi vericem yoksa quest siparişi geçicem.
  • quote:

Peki oculus quest'le pc'ye bağlanınca oculus rift s ile aynı görüntü ve performansı mı veriyor?
    Tahminimce aynı çünkü gücünü senin bilgisayarın ekran kartından alacak. Gözlük sadece ekran görevi görecek

• quote:

Orijinalden alıntı: OLIHOGDES

Tahminimce aynı çünkü gücünü senin bilgisayarın ekran kartından alacak. Gözlük sadece ekran görevi görecek

Alıntıları Göster
    O zaman oculus rifts'in bir esprisi kalmıyor.Neden böyle ürün piyasa sürdüler.Bence biraz farklılık olacak.
  • quote:

O zaman oculus rifts'in bir esprisi kalmıyor.Neden böyle ürün piyasa sürdüler.Bence biraz farklılık olacak.

Alıntıları Göster
    Rift s e özel oyunlar olabilir

• harvy1983 H kullanıcısına yanıt
    Aynı değil hocam. Biraz üstteki mesajımda detayları görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Aynı değil hocam. Biraz üstteki mesajımda detayları görebilirsiniz.
    Yani çok büyük farklar yok görüntü ve performans açısından.youtube'da karşılaştırmalı testlerini yapmışlar hatta renk canlılığı açısından sanki quest daha iyi gibi.Tabi ergonomi açısından dediklerin doğru ama quest büyük bir artısı var; heryerde kullanabiliyorsun.Link kalblosunu çıkarmakla rift s modelini arka plana atmışlar.Hemde fiyatları hemen hemen aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harvy1983 -- 29 Kasım 2019; 20:57:30 >
  • harvy1983 H kullanıcısına yanıt
    Hocam aklınızda mobil VR kullanımı biraz bile varsa zaten Quest doğru tercih olur. Öbür türlü Rift S.

• quote:

Yani çok büyük farklar yok görüntü ve performans açısından.youtube'da karşılaştırmalı testlerini yapmışlar hatta renk canlılığı açısından sanki quest daha iyi gibi.Tabi ergonomi açısından dediklerin doğru ama quest büyük bir artısı var; heryerde kullanabiliyorsun.Link kalblosunu çıkarmakla rift s modelini arka plana atmışlar.Hemde fiyatları hemen hemen aynı.

Alıntıları Göster
    Tam bugün bu konuya değinecektim. Bence quest ile rift s aynı fiyat olmamalı. Donanım açısından quest çok üstün. Rift s sadece kamera, sensör ve ekrandan oluşuyor. Quest te tüm bunların yanında işlemci, ram ekran kartı vss var ve fiyatları aynı. Gerçi rift s 50 dolar civarı indirime girmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

Arkadaşlar merhaba, oculus go ile bilgisayardaki vr destekli oyunları oynayabiliyor muyuz? (flight simulator, xplane, arma 3 gibi)
    Sorumu cevaplarsanız çok sevinirim
  • Araya bende girip daha önce de sorduğum soruyu tekrar sorayım.Windows Mixed Reality hakkın da ne düşünüyorsunuz?
  • 360 avm ye zorla indirim yaptırdım yoksa almıcam dedim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.