Şimdi Ara

Türkiye'ye Müdahale yapılmak isteniyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
3
Favori
20.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş bu neyin kafası? İslam'a bağlı olanlar yalandan mümin gibi gözükmeyenler 15 temmuzda olmasa şimdi kaos içinde oluyorduk. Hatta kurtuluş savaşında Çanakkalede Müslümanlar olmasa biz yoktuk bile belkide.

Şunu unutmayın müslüman için ölüm son değil yeni bir başlangıç. Vatan mücadelesinde ölmek şehit olmak ölümlerin en güzeli. Çünkü direk sorgusuz sualsiz cennete gideceksin peygamber efendimize komşu olacaksın. İnanan bir mümin bunu bilir. Merak etme işgale geleceklerin tek korktuğu da bu ölümden korkmayan Türkler. O kadar bombayı silahı neden icat ettiler sanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

biz savaşırken siyasal islamcıların alayı uçakla, gemiyle kaçar, yıllar sonra gene biz hain onlar kahraman ilan edilir, osmanlıdan ders almadık, kurtuluş savaşından ders almadık ne malız ya.

Lan bu neyin kafası?

Gördük 15 Temmuz'da bankamatiklere, marketlere kimler koşuyor...

Kurtuluş savaşı demiş git bak bakalım cephede kimler ne için ölmeyi göze almış.

Beynin pırıl pırıl güle güle kullan.

• hepimizin içinde birer nazi almanyası generali olan erwin rommel yatıyor. rommel, hitler'i hiç sevmezdi ama ülkesi almanya için elinden gelen her şeyi yaptı.

akp türkiye'sini sevmiyorum ama allah korusun başımıza böyle bir şeyin gelme ihtimali varsa ülkemizi sonuna kadar korumak hepimizin görevi.
  • aerosoldreams kullanıcısına yanıt
    olayları aylık değil uzun süreli tarihe dayalı yorumlarım, bana 3-5 korkak militarist muhalifleri anlatma, yarın işgal olsa olacaklar bu, halk savaşırken halkın taptıkları kaçacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 26 Nisan 2017; 3:7:20 >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    sen ilk önce yazdığımı anla sonra yorum yap, ben halk kaçacak demiyorum siyasal islamcı godomanlar kaçacak, yıllar sonra gene aynı şey olacak diyorum, sizi de böyle kandırıyorlar işte yazdığımı doğrular niteliktesin, yıllardır gram ilerleme yok sorgulama yok, birilerinin keyfi yüzünden ülke batıyor sonra gariban ölüyor.
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    bize göre? kimlerdenim ben? tankları görünce neyin ne olduğunu anladım şükür düşünme yetim ve darbeler hakkında bilgim var.

edit: modlar mesajları birleştirsin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 26 Nisan 2017; 3:13:3 >
  • ne çok savaş bekleyen, başkası için savaşmam diyen, komplo teorileri yazan.

Arkadaşlar Suriye, Irak, Afganistan, Osmanlıdan ayrılıp veya uzun züre altında yaşayıp başlarına diktatörler getirilen ülkeler. Şurada çelişkiye düşüyorsunuz. TÜrkiye farklımı derseniz O zaman Atatürk' e de güvenmeyeceksiniz ki bu durum söz konusu değilse o zaman bu ülke Kurtuluş savaşı ile kazanıldı ve öyle oyunlarla kolay kolay yıkılmaz. Evet Cumhuriyetle ve ülkenin geçiş döneminde birileri planlar yapmış olabilir. Ama en başta saydığımız ülkeler yeni kurulmuş bile diyebiliriz. Kadim milletler değiller. Bunun yanında seçim bitmiş hala kavgası içersindesiniz. O zaman Avrupa neden bize sürekli başkanlık gelmesin diye yaygara yaptı.

Evet bir takım planlar yapılıyor ama bu ülke öyle iki siyasi gündem ve hamle ile devrilmez ki ne krizler ne muhtıralar ve en sonra darbe girişimi ile darbeler atlattı. Evet savaş kapına dayanırsa işin rengi değişir ama bugün TÜrkiye Rusya içinde önemli zira enerji geçiş noktası. Bu işi darbe ile yapamayacaklarsa büyük bir savaşa Türkiyeyi sokmazlar. Sokacak olsalar çoktan girerdi. Amaç Türkiyeyi sınırda yıpratmak. aşağıyı ele geçirmeden Türkiyeye girmek çok zor.

Son olarak Allah aşkına diktatör yaygaralarını bırakın genç ergenler gibi sürekli aynı laflar. Kardeşim Suriyede Esada çok laf etti evet zalimdi ama içinde kendi çözebilmeliydi. Çözmedi destek oldu Batıya hali ortada. Hesi bölündü. Beğenmediğiniz Cumhurbaşkanı Allah muhafaza indirilse istemediğiniz idamı bile Amerika sizin yerinize getiriverir. Sonra ben diktatör için savaşmam naralarını çok dersiniz. Kişi için değil gerektiğinde ülken için savaşırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: vurucutim2

yav işte insanlar hep kendilerinin algılamak istediği şeyleri algılıyorlar havasına giriyorlar birisi bunların oyununu bozunca hemen blok

Vatan üzerinden oyun olmaz ilk baştaki mesajında hiç hoş değil.
  • avrupa kudurmuş köpek gibi darbe başarılı olmadığı andan beri saldırıyor...

bu o kadar açık ve net ki görmeyen ancak kördür.

darbe olacak erdoğan öldürülecekti ki istedikleri herşey gerçek olsun. önce rusya ile türkiyeyi düşman etmeye çalıştılar olmadı. sonra darbe ile ülkeyi kan gölüne çevirmeye çalıştılar yine olmadı.

geriye köpek gibi havlamaları kaldı ki bu itlere bunu da çok görmeyin.

çünkü ya havlayacaklar veya açıktan türkiyeye saldıracaklar ki bunun 3. dünya savaşı noktasına gideceğinin hepsi farkında.

ve 3. dünya savaşı da kimsenin işine gelmez.

o sebepten bırakın bu itler havlayıp dursunlar. avrupa türkiyeyi değil türkiye avrupayı istemiyor hiçbirşey gördüğünüz gibi değil artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

avrupa kudurmuş köpek gibi darbe başarılı olmadığı andan beri saldırıyor...

bu o kadar açık ve net ki görmeyen ancak kördür.

darbe olacak erdoğan öldürülecekti ki istedikleri herşey gerçek olsun. önce rusya ile türkiyeyi düşman etmeye çalıştılar olmadı. sonra darbe ile ülkeyi kan gölüne çevirmeye çalıştılar yine olmadı.

geriye köpek gibi havlamaları kaldı ki bu itlere bunu da çok görmeyin.

çünkü ya havlayacaklar veya açıktan türkiyeye saldıracaklar ki bunun 3. dünya savaşı noktasına gideceğinin hepsi farkında.

ve 3. dünya savaşı da kimsenin işine gelmez.

o sebepten bırakın bu itler havlayıp dursunlar. avrupa türkiyeyi değil türkiye avrupayı istemiyor hiçbirşey gördüğünüz gibi değil artık...

Bu avrupalılar da tam mal ha

Adamlar marsa canlı yayında uzay mekiği indirebiliyorken 7 tane f16, 34 tane tank ile darbe olmayacağını hesaplayamadılar.

Zaten tankların %75'i köprüler ve havalimanlarında park halinde durdu darbe boyunca

• Bu dış mihraklar çok ayıp ediyorlar.
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    hadi bakayım ülkeyi beğenmeyen avrupaya yürrrrüüüüü
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enclock -- 23 Mayıs 2017; 13:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

BOP projesi. O kadar anlatıyoruz. Allâh'tan varya 3.5-4 yıldır akpartili arkadaşlarımada anlatıyorumda bilgi sahibiler.

Gel gelelim. Ben asla ama asla Haram Milyar dolarları, Gemileri,Yatları,Villaları olan adamı savunmam. Ne de onların müritlerini. Onca sefer dedik askerinize düşman olmayın birgün ararsınız diye.

Zaten Erdoğan ve ailesine hiç birşey olmaz. O onlardan. Perdenin iç yüzünü göremiyorsunuz. Zarrab,İşid silah-petrol,Örtülü ödenekler derken bunların sümen altı edilmesi karşılığında kuzey suriyeyi ve Türkiye doğusundaki gayrimeşru idari yapılaşmayı tanıyacaktır. Ankarada Rus nükleer bombası patlaması olası bir durum.

Olan millete olacak kısaca. Komisyoncularda Avrupaya kaçarız sanıyor.

@Mark Valley
    Elbette Avrupa bizden sonra en çok etkilenen olacak. Türkiyeye ilk bomba düşmesinde gidecek mülteciler 10+ milyonu kesin aşacak. Önünde duramazlar sağcılar başa geçip sert önlem almaz ise. Euro bölgesinin dağılması abdnin işine gelir zaten. Sever küçük,yalnız devletleri abd.

güzel senaryo :D bu forumda senarist arkadaşlarımızın çokluğuyla mı, yoksa hayelperest'likleri ilemi övünsek bilemedim başarılar.

• mustf9 kullanıcısına yanıt
    her boku begenen mallar genelde avrupada yasiyor ne hikmetse. avrupali da salak aslinda, adam akilli dunya vatandasi olabilecek kalifiye insanlar dururken kendilerine dusman, duz mantik guruhu barindiriyorlar cogunlukta.

• deniz006 kullanıcısına yanıt
    yahudi misin ? logona bakıldığında mason mu siyonist mi ne olduğun belli değil senin gibilerin erdoğanı desteklemesine gerek yok
    OSMANLI TORUNLARI OLARAK HER DAİM ERDOĞANIN YANINDAYIZ!
  • Sizin gibiler her zaman oldu olacak , 15 temmuz makarnacıları sizi
  • suicide kullanıcısına yanıt
    avrupa kadar kendi ülkesini sevmeyenler için yeni bir uygulama başlatılıyor.

çok yakında uygulama şöyle olacak:

çok bilmişlik sıralandırması yapılıp afrika ülkelerine gönderilecekler. bir de oradan türkiyeye baksınlar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustf9 -- 26 Nisan 2017; 11:3:15 >
  • mustf9 kullanıcısına yanıt
    sen hele bi orta doguya gitte once, gerisini biz hallederiz.

birde su vatan sevgisi olceri nerenize taktiniz acaba cok merak ediyorum, her turlu hainligi yap ama pisligini saga sola siva ne guzel dunya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 26 Nisan 2017; 11:7:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.