Şimdi Ara

Türkiye'ye Müdahale yapılmak isteniyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
3
Favori
20.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Müslüman türkler için abd avrupa rusyayla savaşacak güldürme beni.

yapacagı şey eski moktan silahları satıp ülkeyi bölmek olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzunca bir süredir zaten bir müdahale altında ülkemiz, yeni birşey değil. Ülkemizdeki bu 2 kesim birbirine sarilmadigi sürece her gelen istediğini yapabilecek yada yaptirabilecek yetiye sahip. Umarım aramızdaki bu husumeti bir başkası müdahale etmeden bitirebiliriz. Aksi halde bayağı bir canımız yanacak. Umarım erken uyanırız.

• Dünya büyük bir savaşa doğru gidiyor malesef. Savaşın çıkma sebebi türkiyenin dünya'ya hüküm etmesini engellemek.

Bakın 3. köprü , yavuzsultan selim köprüsü, 3. havalimanı, osmangazi köprüsü ve yeni yapılan 15 temmuz şehitleri köprüsü.

Bunlar sadece almanya'ya batmıyor bütün dünyaya batıyor. Abd artık köprü bile yapamaz hale geldi, havalimanı yapamıyorlar. Açın bakın en son ne zaman yapabilmişler.

Dünyada rüzgar terse döndü, islam yükseliyor, 2023 dedik. Neydi 2023?

2023 bir hükümdarlıktı, abd ab parçalanırken türkiyenin hepsine hükmedeceği tarihti. Japonaya rusya bilindik bütün ülkeler pislik ve ahlaksızlığa bulandı.

Dünya biterken bir dev tekrar tarih sahnesine çıktı, başka ülkelere dersler verdi. Unutmayın israili canlı yayında bitirdik sadece 3-4 cümle ile. Savaşa bile gerek kalmadı sonuçta adamlar özür diledi hükmümüz altına girdi.

İsrail bile boyun eğdi, ab boyun eğdi, abd boyun eğdi, obama koltuğunu kaybetti. Kim yaptı bunları ha kim?

Bu ülkelerin hepsi çok ama çok yakında cizye'ye bağlanacak. Türk osmanlı buyruğuna girecekler. Türke kurban olacaklar.

Bugün almanya, hollanda ve diyer avrupa devletlerinde keşke bizi türkler yönetse diyor halk. Kendi devletlerine karşı çıkıyorlar, türk buyruğuna özlem duyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 25 Nisan 2017; 19:6:5 >

• hbakl kullanıcısına yanıt
    güzel kardesim ulkeyi sevmek baska bir sey, goz gore gore ufacik menfaatler icin verilen ulkeye kendini feda etmek baska bir sey. cocugun var mi bilmiyorum ama ben elimden geldigince gordugum yanlislari anlatip, insanlarin fikirlerini genisletmeye calisirken partizanlarin yuzunden savasa girersek cocugumu feda etmem. vatani sevmek illa gidip cephede savasmak demek degildir, o savasa girilmemesi icin calismak, uretmek, ogretmek, ulkeyi gelistirmek, yanlisa yanlis demek de ayni derecede onemlidir.

• Müdaheleye gerek kalmadan zaten derinler Akp'nin de Erdoğan'ın da ipini çekecek. Başkanlık zaten derinlerin tuzağıydı
  • suicide kullanıcısına yanıt
    İnsanlara anlatman çok güzel. Anlat ama dinle de. Onlar neden ona inanmış. Belki yanlış onlarda olabilir ama belki de sendedir. Konuşarak birbirimizi anlamalıyız.

Savaşa girmemek için söylediklerinin her harfine katılıyorum. Dediklerin çok doğru. Ama bir savaş gelecekse de ülkenin yöneticisi şu veya bu deyip geri durulmaz.

• hbakl kullanıcısına yanıt
    valla herkesin hatasi olacak mecburen ama 20 senedir buyuk olaylarin hangisine yanlis yapiliyor diye dusunduysem uc asagi bes yukari hakli ciktim malesef.

ulkenin basinda kim oldugununda onemi yok aslinda, ulkede yasayanlarin dogruya dogru, yanlisa yanlis diyebilmesinin onemi var.

turk milleti caliskan, zeki vs. diye ogretiliyoruz ama ben cogunlukla tembel, cikarci ve duz mantikli oldugumuza inaniyorum.

tekrar diyorum, iktidari muhalefeti dahil futbol takimi tutarcasina siyasi karar veren insanlar yuzunden ben kendimi yakmam. daha gencken bende asip kesiyordum, simdi coluk cocugun gelecegini dusunuyorum.

• sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Allah beyin versin sana güzel kardeşim bu halinle nası bu zamana kadar yaşadın şaşırtıcı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

Son cümlen çok doğru. Ama imamhatipler açarak halkı cahillestirdik demen çok komik. Yani meselen din karşıtlığı ülke falan değil. Yada müslümanlara 28 ?ubat gibi zulmedilen Türkiye. Bir de yol yaparken ağaçları kestik demen yok mu hahahhaa. Ülkenin yeşil alan oranına, barajlarına bak. Bir de koçun chp nin ağaç katliamlarına. Ama derdin ağaç da değil. Nese bekleyin Avrupa birleşip yine gelsin ve yine Osmanlı tokadı yiyin

Din sömürüsünün tipik bir örneğisin hocam. Gözünü öyle kör etmişler ki gerçekleri görmüyorsun. İmam hatip okulları ülkedeki imam sayısına yakındır. Bu garibine girmiyor mu? İmam hatiplerde din harici başka eğitim verilmiyor. Orada yetişen çocuklar doğal olarak cahil oluyor. Üçüncü köprü için istanbulun kuzey ormanları katledildi. Ve inanmazsın zamanında Tayyip Erdoğan istanbulun yeşilini yokediyorlar diye üçüncü köprüye karşı çıktı videosu var. Ama o zamanlar karşı çıktığı şeyi kendi yaptı.

Boşa yeni osmanlı hayali kuruyorsunuz. Osmanlı avrupadan geri kaldığı için battı. Ve bitmiş geri kalmış ülkemize salyalar saçarak saldırdılar. Çünkü cahil ülkeleri ele geçirmek kolaydır.

Chpli değilim ben. Ama akp 10 kötüyse chp 1 kötü bunu görün artık. Yıllardır ülkemizi chp yönetmiyor. Chp 1950lerden beri bu ülkeyi yönetmiyor. 15 yıldır akp tek başına yönetiyor.

Artık din uğruna bazı şeylere gözünüzü kapamayın.

Ben akp döneminde akp ve tayyip yüzünden ateist oldum ve benim gibi çok var. Siz yavşaklığa ortak oluyorsunuz tüm bu olanları kabul edip bir de kendinizi onurlu sanıyorsunuz ve bize saldırıyorsunuz. Kendinize gelin biraz.

Çok güvendiğiniz peşinde koştuğunuz lider anca ülkenin yarısını düşman sayarak prim yapıyor. Bu ülkede beraber yaşıyoruz. Bu oyunlara gelmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Blow

Allah beyin versin sana güzel kardeşim bu halinle nası bu zamana kadar yaşadın şaşırtıcı..

Siz nasıl yaşadınız? Her zaman desteklediğim parti kazanıyor seçimi, üstüne üstük dünya devi yapıyor devleti. O 20 sene önceki ekmek kuyruğundan alıyor milleti mercedes bmw'nun başına koyuyor. O gıpta ile baktığınız abd ve avrupayı bölüyor, rusya'yı bitiyirip, israile özür diletiyor?

Ama siz sürekli yanlış tercihte bulunarak nasıl yaşıyorsunuz?
  • aerosoldreams kullanıcısına yanıt
    Lütfen siz de bitin. Bu ülke ampülsüz daha aydınlık olur.
    3. Havalimanı bitmedi mi? Ben 8. havalimanı yapılıyor diye biliyorum.

Hatta duyduğuma göre boğazı da dolduracakmış, Sultan Mehmet gibi gemileri karadan kaydıracağım diyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Wilde

3. Havalimanı bitmedi mi? Ben 8. havalimanı yapılıyor diye biliyorum.

Hatta duyduğuma göre boğazı da dolduracakmış, Sultan Mehmet gibi gemileri karadan kaydıracağım diyordu.

Bak güzel kardeşim istenirse karadan istenirse o gemiler havadan geçer.

Para var imkan var artık. Bir ulus ekmek kuyruğuna hapis edilmişti ancak artık hükmediyoruz. Atalarımız nara atarak ülke yönetirdi, dünyaya emir saçardı. Çok yakında pariste dans etmeden önce iznimizi alacaklar
    Türkler neye hükmetmiş hayal dünyasından çıkın. Türkiyeyi yönetenlerden haberin yok sanırım..ç
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Kardeşi hiç yabancı basını takip etmediğiniz belli, ab ve abd'de herkes erdoğan hayranı artık. İnsanlar avrupa'da demokratik ve milli iradenin tecelli edeceği, küresel güçlerin ise kaybettiği bir yönetim istiyor.

O öve öve bitiremediğiniz paris, barcelona, londra gibi merkezlerde halk türk buyruğu için savaş veriyor, arzuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 25 Nisan 2017; 21:13:41 >
  • Abd , rusya her yönden saldırıyor

Petrol ve gaz için yapmayacakları şey yok

Ayrıca avrupa birliğinden çıkmak isteyenler olduğu için hiç girilmeyen avrupaya kaos getirdiler.....
    Çok az olurdu şimdi her ay 1 olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

quote:

Orijinalden alıntı: Bizans Kargası

Nasıl karışamaz? Adamlar 15 yıldır yönetiyor bizi.Sen akp'yi yerli bir proje mi sanıyorsun? Abd ve israilin projesi olan bop'un, "eş başkanıyım" diyen Erdoğan değil miydi?

Akp nin girdigi secimlerde senelerdir birinci parti olması, Türkiyenin her yerinde varlık göstermesini bir göremediniz gitti. Senin dediğin gibi bir proje olsa bu halk oy vermezdi . Boşuna yoruluyorsun.

Halk nereden bilecek ayrıca halkın çoğunluğunun akpye oy verdiğini nereden biliyorsun? Siyaset demek tiyatro demektir. Algılarımız üzerinde çok ciddi oyun oynuyorlar. Sen şimdi görüyorsun ya erdoğan kalkıp abdye israike falan sataşıyor sanıyorsun ki adam abd israil karşıtı. Yooo gayette onlarla beraber tiyatro yürütüyor.tıpkı usame bin ladinin amerikaya saldırısı gibi. Ama gözleri o kadar dönmüş ki adamlar oyunun inandırıcı olması açısından kan dökülmesini bile içtenlikke kabul ediyorlar. Aynı şey 15 temmuz için de geçerli.Dünya hasta insanlar tarafından yönetiliyor. Anlayın artık yaşadığımız her şey tiyatro yalan dolan. Biz sanıyoruz ki seçimlerimizde hayatımızda özgürüz. Seçtiğimiz hayatı yaşıyoruz. Hayır efendim o agı yaratılmaya çalışılıyor ki baş kaldırmayalım kuzu kuzu kobay fareliğimize ve köleliğimize devam edelim. Dünya çok boktan bir yer

Tiyatro hep bu tarafta mi oynanıyor?

Fransa nerdeyse afrikalı müslümanları sınır dışı edecek

Sende türkler çok iyi yolda fransa da türkiye gibi olsun diyorsun

Hepsi rte yi seviyor he
  • Ülkemizin geldiği son noktadır artık tr'de belli olan dikta yönetiminin dünya genelinde de bilindiği bir ortamda yaşıyoruz.

Ha diğer ülkeler müdahale edecek vs. gibi lafları dedirten de bu ülkeyi yönetenlerin tavırları ve yapılanlardır. Bu tarz haberler ve söylemlere karşıyım ama ortam bu sonumuz pek iyi gözükmüyor.

Müdahale vs. geçin içimizden bölündük ki o yetmedi bizi bölecek 5 milyon farklı ülke vatandaşını soktuk bu ülkeye ve almaya da devam ediyoruz. Siz bu ülkede birlik beraberlik beklemeyin o artık bitti her türden kökenli insanın olduğu bir ülkede birlik olmaz köken sorunu olan ve yenilerinin doğacağı bir ülkenin kaderi hep kanlı ve ölümlü olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Wilde

Lütfen siz de bitin. Bu ülke ampülsüz daha aydınlık olur.

Sizin beyinlerinizdeki karanlık mı aydınlatacak bu ülkeyi?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.