Şimdi Ara

Türkiye'ye Müdahale yapılmak isteniyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
3
Favori
20.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allahuekber. bu yorum ve altındaki yorumlar bu ülkede birilerinin olan biten hakkında bilgi sahibi olduğunu bana gösterdi. İnsallah bu şerefsiz avrupa ve maşalarının ellerini yönetimden bir gün tamamen çekip kıracağız o elleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçmeyin böyle şeyler.

Sonra atara atar, gidere gider yapıyorsunuz.

En son delikanlılar Çanakkalede öldü. Anlayın artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

cogunluk ulkesinin askerine sahip cikmiyor, goz gore gore harcanmasina izin veriyor ve destekliyorsa ben neden oleyim?

bu kadar cahil cuhelanin sacma salak dusuncelerle ulkeyi bataga soktugu yerde ben cocugumu feda etmem. vatan topragi kutsaldir ama o vatanda yasayanlar bunu hak ediyor mu ona bakmak lazim.

tamam kardeşim. Sen gidebilirsin. Bu işi siyaset zeminine çekme derdindesin sen. Benim derdim siyaset ötesi bir şey. Vatan millet sevgisi. Senin de elbet düşüncen bu ülkenin iyi olması adına bir fikir. Saygı duyuyorum bu niyetteki her düşünceye. Bölücü olmayan, ülkenin iyiliğini isteyen her görüş kıymetlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

quote:

Orijinalden alıntı: An nim

quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Ataturk'un ilke ve inkilaplarini takip ettigi surece neden saygi duymayayim?

Ayrica dedigim seyle ne alakasi var? Hem baskasi bizim ic isimize karisamaz diyorsun ama sen gelmis otekilere mudahale ediyorsun.

İnkilap a dili ve türkçeni düzelterek başla

Ingilizce klavye ile bu kadar. Begenmiyorsan okuma. Muhalefet olacagim diye kendini rezil etme.

Turkce'nin T'si de kucuk yazilmaz. Sen de git dilbilgini duzelt.

yav he he .!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 3. Dunya savasi cikar ve tum sinirlar yeniden cizilir. Kolay lokma degil cennet vatanim

• türkiyeye fiziki müdahale olmaz olsada umrumda olmaz çokta fifi,,ekonomik yaptırımlar olur buda umrumda degil çokta fifi,,,,bu ülkede olan her olumsuzlukların sorumlusu akp ve biatcı secmenlerinindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Buyursun gelsinler. Bazıları gibi bizleri ATM kuyruğunda bulamazlar. O bazıları da zaten ben savaşmam diye dünden razı. Faydalı bir temizlik olur inşaAllah..

Vatan toprağı saydığın ülkenin başında dünyanın en iğrenç insanı bile olsa dışarıdan müdahaleye karşı tek vücut olabilecek şuur yoksa bir insanda at gitsin o insanı çöpe. Varlığı bile zarardır bu topraklara..

çok fena bir trollsün var ya. ilk sen kaçmazsan bir şey bilmiyorum. senin gibilerin diğer bir versiyonu da 5000 euro ceza almamak için türk vatandaşlığından feragat eden gurbetçiler.

Nickin Tonyukuk ama onun yüzde 1 bile aka sahip değilsin. Kim nerde 5000 euro ceza alıyormuş. Ya her okuduğuna inana saftiriksin yada başkalarını galyana getiren provokatör.

• Dünya ülkeleri bize bişey yapmadan biz zaten kendi kendimize yapıyoruz. Her alanda geriledik, ekonomi dibe vurdu. Yol ve köprü yaptık sadece onu yaparkende ağaçları katlettik. Eğitim desen imamhatipler açarak halkı cahilleştirdik. Toplumda huzur kalmadı. 70lerin sağcı solcu kutuplaşmasına benzer hale geldik. Ülkede adalet denen bir şey kalmadı. Parası olan dayısı olan istediği gibi at koşturuyor. Ülkenin kar eden özkaynakları yabancılara satıldı. Ne köylü ne şehirli rahat iş bulamıyor. Tarım desen bitmiş nohutu ihraç eder hale gelmişiz, sanayileşme desen hiç yok. Ülkenin her kurumunun başına o işten hiç anlamayan yetersiz insanlar yerleştirilmiş.

Velhasıl bizim düşmanımız yine kendimiziz.
  • Bazı bağnaz kafalar için AKP gitsin de dış müdahale olsun yeter ki. Milletten umudu kesenler zaten sürekli Avrupaya şikayet ediyorlar. Ama bu halleri çok üzücü. Ve sonuca gitmez asla, zira müslüman türk yenilmez

• hawkbjk kullanıcısına yanıt
    Son cümlen çok doğru. Ama imamhatipler açarak halkı cahillestirdik demen çok komik. Yani meselen din karşıtlığı ülke falan değil. Yada müslümanlara 28 ?ubat gibi zulmedilen Türkiye. Bir de yol yaparken ağaçları kestik demen yok mu hahahhaa. Ülkenin yeşil alan oranına, barajlarına bak. Bir de koçun chp nin ağaç katliamlarına. Ama derdin ağaç da değil. Nese bekleyin Avrupa birleşip yine gelsin ve yine Osmanlı tokadı yiyin

• quote:

Orijinalden alıntı: An nim

quote:

Orijinalden alıntı: bahran

quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

İç savaş çıkmazsa bu ülkeye kimse bişey yapamaz. Müdahale etmek için ne gerekçe var ortada ? Erdoğan seçimle gelmiş bir liderdir. Ne diktatörü? Erdoğan bu coğrafyada taşı kaldırmış adamdır. Taşı kaldırırsan altındaki akrebide çiyanıda görürsün. Şu an bütün akrepler çiyanlar ortalıkta vızır vızır dolaşıyor. Kör olmak lazım.

Ne diyorduk, garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.

Hitler de seçimle geldi. Seçimle gelip gelmemesi diktatör olup olmadığını belirlemez.

inönüde seçimle geldi açık oyla kılıçdaroğluda

Yani sonuç? Açık oyla gelen Kılıçdaroğlu diktatör mü demek istiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Snowizma

Bir oltaya düşen daha... Erdoğan dediğin zaten proje adamı, merak etme herkes rolünü güzel oynuyor. Böylelikle Türk milletinin Erdoğan'a daha sıkı bağlanması ve kendi saltanatlarının devamını hedefliyorlar. 2023'te bor bekleyenler bopla karşılaşınca biz nasıl bir yanlış yaptık diye dövünecekler.

Akıllı bir adam, çevresini iyi gözlemleyebilendir. Bakın 2003'ten önce ortada hatta Irak'ta bir Kürt devleti kurulacak deseniz bir tarafımızla gülerdik. Aradan 14 sene geçti. 2001 sahte ikiz kule bombalanması: İslamiyet, yeni düşman bellendi. 2002 AKP iktidara geldi. 2003 Irak savaşı başladı. Şimdi durum nedir? Irak Sunni, Şii ve Kürt olarak resmi sınırlar olmasa da bölgesel açıdan 3'e bölündü. Hatta Kürt yönetimi bağımsızlık için referandum konuşur oldu. Suriye ayağı ne durumda peki? Orada da işler gayet yerinde. PYD kendi sınırlarını çizdi, muhalifler bir tarafta, rejim bir tarafta, Işid denen yapay örgüt güzel malzeme ediliyor. Büyük K*rdistan dedikleri BOP'un Kuzey ayağı için son lokma kim? Türkiye. Başkanlık ile federasyon gizliden geçirildi. 2019'da başkanlık seçimleri olacak ve muhtemelen kimi koyarsanız koyun bakın görün Erdoğan alacak. "Biz büyük(genişletilmiş) ortadoğu projesinin eşbaşkanlarından biriyiz, bu noktada Diyarbakır (diğer tabiriyle PKK'lıların devletleşmesi durumunda başkent yapacakları Amed) bir yıldız olacaktır." diyen bir cumhurbaşkanımız var yahu. Bunu da mı görmüyorsunuz? İlerde olacaklar az buçuk bellidir, ilk olarak doğuda federatif bir yapı kurulması (benzer yönetim için Rusya'ya bakın) ardından Irak yönetimi gibi Türkiye'deki ayağında bağımsızlığına kavuşması. Tarih falan bilemiyorum ama 2023'te bizim için hayrın değil şerrin olacağı kesin.

Erdoğan çok vatansever bir insan olsaydı, her şeyden önce şu incirlik denen kanlı üssü kapatırdı. O üsten kalkan Amerikan uçakları kaç masumun ölümüne sebep oldu bihabersiniz.

Daha çok örnek var da "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az" demiş atalarımız.

Büyük Ortadoğu Projesi ile ilgili en çarpıcı açıklama ABD’nin güvenlikten sorumlu danışmanı Condoleezza Rice’ın 7.8.2003 Washington Post gazetesinde yayınlanan yazısında görülmektedir. “Transforming The Middle East – Ortadoğu’yu Dönüştürmek.” Rice bu yazısında Fas’tan Basra körfezine kadar Ortadoğu’da bulunan 22 devletin rejiminin, sınır ve haritalarının değiştirileceğini, Türkiye’nin de bunların içinde olduğunu vurgulamıştır.

bugunki turkiyenin durumuna baktigimizda devletin rejiminin degistigini acikca goruyoruz. demekki bop isliyor. sirada sinirlarin degismesi varki buda 5 6 sene icerisinde sekillenir kanaatindeyim.

akpliler inanmiyor bunlara herzamanki gibi ama gidisatin bu oldugunu sinirlar degisincemi anlayacaklar veya kabul edecekler acaba?

osmanli hayaliyle, islam yalaniyla bopa usaklik ettiginizi anladiginizda erdoganin dedigi gibi "ati alan uskudari gecti" sozu gedigine cuk diye oturacak. parcalanmis ulkenin arkasindan aglarsiniz.

• YveJhin Y kullanıcısına yanıt
    Cumayı moskovada kılıyormuyuz krdşm?

• 15 Temmuzda bankamatik önünde sıra bekleyenlerle ilk mülteciler aynı kişiler olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Cumayı moskovada kılıyormuyuz krdşm?

Sen burada kilda, orada kilmasanda olur.

• Kendi istemedi mi dikta rejimini ?Sistemimiz ne güzel işliyordu geldi simdi mi tökezledi.Maddeleri okumadan evet vermissindir konuda yazdiklarindan çapın anlaşılıyor zaten.

• Bir internet kullanıcısı B kullanıcısına yanıt
    Bu ülkeleri nasıl işgal ettiklerine bak.

Arap Baharı 2010 da başladı 7 yılda buraya kadar geldiler.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Arap_Bahar%C4%B1

http://bianet.org/bianet/siyaset/171447-arap-ayaklanmalarinin-5-yili-kronoloji

2010 Tunus da başladı

EN son Suriye yi işgal ettiler ve parçaladılar... sence sıra kimde ...

koyun sürüsü olmaktan çıkın artık .

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

BOP projesi. O kadar anlatıyoruz. Allâh'tan varya 3.5-4 yıldır akpartili arkadaşlarımada anlatıyorumda bilgi sahibiler.

Gel gelelim. Ben asla ama asla Haram Milyar dolarları, Gemileri,Yatları,Villaları olan adamı savunmam. Ne de onların müritlerini. Onca sefer dedik askerinize düşman olmayın birgün ararsınız diye.

Zaten Erdoğan ve ailesine hiç birşey olmaz. O onlardan. Perdenin iç yüzünü göremiyorsunuz. Zarrab,İşid silah-petrol,Örtülü ödenekler derken bunların sümen altı edilmesi karşılığında kuzey suriyeyi ve Türkiye doğusundaki gayrimeşru idari yapılaşmayı tanıyacaktır. Ankarada Rus nükleer bombası patlaması olası bir durum.

Olan millete olacak kısaca. Komisyoncularda Avrupaya kaçarız sanıyor.

@Mark Valley
    Elbette Avrupa bizden sonra en çok etkilenen olacak. Türkiyeye ilk bomba düşmesinde gidecek mülteciler 10+ milyonu kesin aşacak. Önünde duramazlar sağcılar başa geçip sert önlem almaz ise. Euro bölgesinin dağılması abdnin işine gelir zaten. Sever küçük,yalnız devletleri abd.

Avrupa'nın karışması Amerika'nın işine gelmez. Ticarette, bilimde, savunmada her alanda ortaklar. Kültürel olarak da birbirlerine yakınlar. Çıkarları ortak.
    Avrupa yıllardır Türkiye'yi gerek Rusya'ya gerekse Ortadoğu'daki cihatçılara karşı kalkan olarak kullanıyor. Onların gözünde güçlü bir orduya sahip sınır karakoluyuz. Bizi bu yüzden Avrupa birliğine almıyorlar. Aldıkları takdirde Suriye ile Irak ile komşu olacaklar.
    Ülkemizde çıkacak bir savaştan en büyük zararı gören Avrupa olur.

• batı erdoganı yarattı simdi oldurecek bu garip birsey degilki niye yadırgıyorsunuz...

abd ve ab nın yenı buldugu birseymıs gibi sasırmanıza ; sasırıyorum...

100 seneden beri yapılıyor bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 25 Nisan 2017; 18:21:9 >
  • YveJhin Y kullanıcısına yanıt
    Hey yavrum be ver mehteri viyana kapılarına dayanalım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.