Şimdi Ara

TÜRKİYEDE ADALETİN PEŞİNDE OLMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİZE TAMAMEN BAŞIMIZDAN GEÇMİŞ TÜRKİYE'DE ADALETİN NE KADAR BOZUK OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞACAĞIM...

BABAM 1993'TE YURTDIŞINDA GÖREVDEYKEN BİR KARANLIK OLAY SONUCU BAŞARILARINDAN ÖTE ÖLDÜRÜLÜR.NİTEKİM İŞİN İÇİNDE DERİN DEVLET DİYE TABİR ETTİĞİMİZ OLAYLAR VARDIR.KENDİSİ ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV İFA ETMEKTEYDİ.NİTEKİM ÖLDÜRÜLDÜ.TÜRKİYEDE 2 AY HABER OLDU O DÖNEMDE.CİNAYETİ VS AYDINLATILMADI.FAKAT BENİM ÜZÜLDÜĞÜM BİZİM YAŞADIKLARIMIZ.DEVLET BU İNSANLARIN HESABINI VE AİLESİNE NEDEN SAHİP ÇIKMIYOR.YAKLAŞIK 7 YILDIR BU OLAYA KAFA YORUYORUM VE ÜZERİNE HER ANLAMDA GİTMEYE ÇALIŞTIM.FAKAT ARTIK ÇOK YORULDUM VE YIPRANDIM.HATTA GÖRDÜKLERİM KARŞISINDA TİKSİNİP BU ÜLKEYİ CİDDİ OLARAK TERK ETMEYİ VATAN HAİNLİĞİNE KADAR DÜŞÜNMEYİ CİDDİ ANLAMDA BAŞLADIM.DEVLET BABAMI ŞEHİTLİK STATÜSÜNDE TAM OLARAK GÖRMÜYOR!!!GECE VURULDU VEYA İŞTE NİTELİKLİ ADAM ÖLDÜRME DEĞİLMİŞ, KESİN OLARAK SUİKAST OLDUĞU BELLİ DEĞİL GİBİ ÇEŞİTLİ GEREKÇELERLE BU STATÜYÜ VERMİYOR.ONDAN SONRA BİR AİLENİN PARÇALANMA AŞAMASINA NASIL GELDİĞİNİ ANLATACAĞIM.BU DURUM OLUNCA TABİ İSTER İSTEMEZ MADDİ SIKINTILAR MEYDANA GELİYOR SONRASINDA ÇARELER ARAMAK DURUMUNDA KALIYOSUNUZ.ÜSTÜNDE BİRDE BABAM ÖLDÜKTEN SONRA DAYILARIM VE AMCALARIM BİZE SAHİP ÇIKMAK YERİNE ARKAMIZDAN İŞ ÇEVİRDİKLERİNİ GÖRÜNCE DAHA ÇOK DARBE YİYOSUNUZ.SONRASINDA AİLEDE HERKESİN YANLIŞ ŞEYLERİ YAPMASI ZİNCİRLEMESİNE GELİYOR.ÇÜNKÜ BABASIZLIK MADDİ SIKINTI DERKEN BİR AİLE PARÇALANIYOR.BU 20 YILLIK SÜREÇ İÇERİSİNDE HAKKIMIZI MAHKEMELERDE ARAMAYA ÇALIŞSAKTA NE YAZIK Kİ MAHKEMEDE BU KONUDA HAKKIMIZIN ALEYHİNE KARAR VERDİ.ŞİMDİ SORMAK İSTİYORUM KENDİ KANUNU MU KENDİM Mİ YARATAYIM YOKSA MEVCUT ÇARPIK DÜZENE BOYUN MU EĞİYİM DEVLETE BU KADAR HİZMET ETMİŞ EMEK VERMİŞ POLAT ALEMDAR DİE TABİR ETTİĞİMİZ GÖREVLERİ YERİNE GETİRMİŞ BİRİSİNİN AİLESİNE BUNLARI YAŞATMAK NE KADAR VİCDANİ VE ADALETLİDİR???KENDİ KURUMU KABUL EDİYOR SGK BU DURUMU KABUL ETMİYOR HERKES KAFASINA GÖRE KARAR ALMIŞ.MAHKEME DERSEN DEVLETİN İÇİNDEN PARA ÇIKMA TELAŞISIYLA ALEYHİNE KARAR VERİYOR.CİDDİ ANLAMDA MADDİYAT PEŞİNDE DEĞİLİZ.SADECE BELLİ HAKLARDAN FAYDALANMAK İÇİN BUNU İSTİYORUZ.SONUÇTA BABAM KEYFİYETİNDEN ORADA GÖREV YAPTIĞINDAN ÖLDÜRÜLDÜ.KENDİSİ EMEKLİ OLMUŞ GİBİ GÖSTERİLDİ.BABAM ORADA BU GÖREVDE OLMASA NE BU İŞLER MEYDANA GELİRDİ NEDE BU KADAR AİLE DRAMIMIZ OLURDU.GERÇEKTEN BU ÜLKEDE TERÖRİST OLUP YADA TECAVÜZ HIRSIZLIK YAPIP YAŞAMAK DAHA ADALETLİ DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM.YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ÜLKEYE BÖYLE ÇARPIK SİSTEME!!!BEN BU ÜLKEYİ TERKETCEM GERÇEKTEN!!!

• POLAT ALEMDAR demeyeydin inanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alizwel

POLAT ALEMDAR demeyeydin inanıyordum

Polat Alemdar karakteri böyle olaylardan türemiştir hele ilk zamanlar bu ülkenin durumunu gerçek anlamda çok iyi ortaya koydu mesele polat alemdar değil sadece halk tabiri bakımından anlatmak istedim.Sonuçta böyle olaylardan yola çıkarak alınmıştır.Mesela polat yada bir başkası değil kimseye idolde değilim diziyide izlemiyorum adaletin peşindeyim.Sadece işin gerçek yüzünü vurgulamak istedim.Gerçekler böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangax

quote:

Orijinalden alıntı: alizwel

POLAT ALEMDAR demeyeydin inanıyordum

Polat Alemdar karakteri böyle olaylardan türemiştir hele ilk zamanlar bu ülkenin durumunu gerçek anlamda çok iyi ortaya koydu mesele polat alemdar değil sadece halk tabiri bakımından anlatmak istedim.Sonuçta böyle olaylardan yola çıkarak alınmıştır.Mesela polat yada bir başkası değil kimseye idolde değilim diziyide izlemiyorum adaletin peşindeyim.Sadece işin gerçek yüzünü vurgulamak istedim.Gerçekler böyle.

Arkadaşım, şaka mısın?

quote:

DEVLETE BU KADAR HİZMET ETMİŞ EMEK VERMİŞ POLAT ALEMDAR DİE TABİR ETTİĞİMİZ GÖREVLERİ YERİNE GETİRMİŞ BİRİSİNİN AİLESİNE BUNLARI YAŞATMAK NE KADAR VİCDANİ VE ADALETLİDİR?

• Polat alemdar tarzındaki kişiler derin devletin tetikçileridir.Devlet bunları kullanır sonra işlerini bitirir.Baban umarım bunlardan biri değildir.Yok eğer bunlardan biriyse bırak şehitliği vatandaşlığı bile hak etmez.Ama
    bürokrat falan ise gerekirse aihm ye kadar git
  • kaç resmin altına yapıştırıyoruz bunu?
  • Yazılanların fake olma ihtimalide olsa bu ülkede artık teröristlerin el üstünde tutulduğu bir gerçek var.10 Mehmetçik şehit olur 45 saniye haber yapılır,fransa da 3 terörist gebertilmis 3 gündür haberler en az 5 dakika ayırdı ana haberlerinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar anlattıklarım gerçek malesef burda kendimi tam olarak ifşa edemem zaten isteyen araştırır bulur.Çok gizlisi saklısı olan bir olay değil.Bu işten darlandığım ve yıprandığım için yazdım.Anlattıklarım gerçek merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz.Bahsettiğim olay Sülayman Demirel'e kadar gitmiş bir konu.Fakat işte o dönem malum Uğur Mumcu Eşref Bitlis gibi insanlar öldürüldüğü için bu konu örtbas edildi.Derin devlet sadece tetikçilik yaptırmaz.Herşey yaptırır.Bilgi toplar,psikolojik harekat vs daha sayamadığım nice şeyler..Devlet zaten güçlü olsa böyle şeylere gerek kalmazdı..Arkadaşlar malesef babam bürokrattı ekstra olarak böyle işlere bulaştırıldı..Kendisinin aşırı vatanperver olması fırsat bilinerek kullanıldı bunu açıkça söyleyebiliyorum..Kendisi o dönem görev yaptığı yer ve zaman olarak devletin dolduramadığı işlere bulaştırıldı..Nitekim Türkiye'ye dönmesine az bir süre kala bu olay başına geldi..Dipnot babamı vuran kişi sivil bir polis..Polat Alemdar örneği sadece halk tabiri anlamında vurgulamak istedim.Yoksa diziyle alakam yok..Olan bize oldu aileye oldu yani buna rağmen bir yerlere geldik kötü şeylere bulaşmadık..Ama artık sabır kalmadı gerçekten son mahkeme kararından sonra adalete olan güvenim bitti..Bilmiyorum çıkmaza girdim desem yeri olur..

• Babanın adını ver de kurtul.
  • Babamın isminin bir önemi yok babamın başlıca yaptıkları şeyleri anlatabilirim..Almanya'da o dönem aşırı PKK örgütlenmesi vardı malesef istihbaratın yani MİT'in yapması gereken işler babama yaptırılmış..Bir çok kürt derneği adı altında ki derneğin PKK'ya finans sağladığını o dönemlerde ortaya çıkartan kişi babamdır..Bunun yanında özellikle hepinizin bildiği gibi MÖLN VE SOLİNGEN Türk ailelere karşı büyük kundaklamalar ırkçı saldırılar oluyordu bunlara karşı büyük mitingler,gösterileri bizzat kendisi düzenledi.Malesef kendisi öldükten sonrada hala olduğu gibi bu ırkçılık ve ölümler sona ermedi.Hapishanelede Türk mahkumlara domuz eti verilmesi veya hiç yemek verilmemesi gibi durumları bizzat kendisi bitiridi.Konsolosluklar yağmalanırdı ve Polis bu duruma seyirci kalırdı baktı böyle olmuyor kendi yöntemleriyle bu işi bitirmeye çalıştı.Söyledğim şeyler babamın görev yaptığı 4 yıllık içerisinde olmuş şeyler tabi biz çok küçük olduğumuzdan bunları zamanla öğrendik..Benim burda anlatmak istediğim şey devlet böyle adamları neden korumaz neden sahipsiz bırakır ailesini?PKK Almanya'da Fransa'da İtalya'da cirit atar bunlar yeni yeni özellikle son 3-4 yıldır bilinmeye başladı bunların biliniyorsa babam gibi olan bir kaç kişi sayesindedir.Sizlere soruyorum vatan haini olmak mı daha mantıklı yoksa köşeye çekilip olan biteni izlemek mi daha mantıklı?Bu mu Türklük müslümanlık herşey bir kenara doğru olanın yanında değilde güçlü olanın yanında mı olmak daha mantıklıdır?

• Nasıl fake arkadaşım neye inanmadın ki yazdın böyle bizde insanız böle 2 kolumuz bacağımız var böyle işleri herkes zannediyor ki çok özel ve gizli alakası bile yok bir aile parçalanıyor onlarca sorun oluyor bunları kimse anlayamaz o şehit ailelerinin neler çektiğini çok iyi anlarım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.