Şimdi Ara

Türkiyede Apple tv almak ne kadar mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Türkiye'de Apple tv almak kullanmak ne kadar mantıklı sizce? Almanyada 119€ fiyatı var degermi? Yoksa beklesek turkiyeye getirirlermi acaba???

• Nasıl kullanılıyor ki? Demin google'dan resimlerine baktım receiver a benzer bi cihaz da, ne işe yarıyor artıları eksileri ne acaba?
  • harbiden yaa nedir bu aletteki espri
  • ben 85$'a aldim.. evdeki bilgisayarinizda itunes'da yer alan muzikleri ve filmleri tv'de izlemenizi sagliyor. oglum genelde netflix uzerinden film seyrediyor (ayda 4.99$ veriyorum sadece streamin, dvd siparisini iptal ettiridim cunku 24mbit hattim var zaten dvd player'im da yok..) ayrica pandora uzerinden radyo dinleyebiliyorsunuz. direkt olarak uzerinden itunes muzikleri, filmleri ve dizileri satin alabiliyorsunuz. ayrica evdeki bilgisayarinizda itunes formatina cevrilmis filmler yoksa (yani mkv formatinda falansa), ipad, iphone uzerinden airplayer server sayesinde direkt televizyona goruntuyu aktarabiliyorsunuz. gecen gun oglum film seyrederken cektigim bir kus fotografini daha detayli gormem gerekiyordu, fotografi direkt olarak airplay ozelligi sayesinde ekranda daha buyuk bir sekilde gordum, isim bittikten sonra oglum tekrar filmini izlemeye devam etti.. ayrica uzerinde wireless N ozelligi var, time capsule ve diger apple cihazlari ile cok rahat bir sekilde caliisiyor

istenirse jb isleminin ardindan XBMC'de kurabilir boylece daha detayli media server olarak kullanabiliyorsunuz. bende wd live tv'de oldugundan dolayi aslinda apple tv'yi denemek icin almistim. ama sanirim simdilerde WD TV'yi satmayi dusunuyuyorum.. zaten kumandasi bile ayri bir olay.. sadece 3 tane tus var, bebek bile kullanir :) ama evin icinde kayboldugunda bulmak birazz ugrastiriyor simdiden soyleyeyim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.