Siz olayı çok yanlış anlamışsınız beyler. Çok yollu olmadığı sürece kızlar instagram'dan tanımadığı bir erkekle konuşmaz. Güvenli bölge dedikleri olay vardır, instagram'dan tanımadığı 10/8'lik bir erkek yürüse engeller, tanıdığı 10/5'lik bir erkek yürüse ilişki yaşama ihtimalleri var. Nerden biliyorsun dersen benim çevremin tamamı kadınlardan oluşuyor. Evde 4 kız kardeşim var, onlarca yakın olduğum kız arkadaşım var samimiyim hepsiyle içli dışlıyım biliyorum yani. |
Türkiyede bi 6 veya 8 sene içerisinde evlilik oranı baya bir düşecek (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
kanka bende senin tam tersi düşünüyorum kadın olsun erkek olsun senden daha iyi olan genetikteki birisi ile olmak ister senin dediğin olaya gelirsek o kadınlar bu toplumsal baskılar yüzünden adım atamıyorlar çünkü adım atsalar genetiği daha iyi olan erkeğe bak o zaman gör kocaları ya vurur öldürür ya da toplumsal çok baskıya kalır ama bu 10 seneye kadar bu baskılar çok büyük oranda kalksın bak o zaman gör kadınların nasıl değiştiğini şu an baskıcı bir toplum olduğumuz için böyleyiz aga
-
Hocam para ödesem özel ders verirmisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ders verecek bir özelliğim yok ki dostum sadece hayatı sorguluyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evlenmek bu devirde çok kötü bende düşünmüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erenbabaxxykanka bende senin tam tersi düşünüyorum kadın olsun erkek olsun senden daha iyi olan genetikteki birisi ile olmak ister senin dediğin olaya gelirsek o kadınlar bu toplumsal baskılar yüzünden adım atamıyorlar çünkü adım atsalar genetiği daha iyi olan erkeğe bak o zaman gör kocaları ya vurur öldürür ya da toplumsal çok baskıya kalır ama bu 10 seneye kadar bu baskılar çok büyük oranda kalksın bak o zaman gör kadınların nasıl değiştiğini şu an baskıcı bir toplum olduğumuz için böyleyiz aga
Sonuçta etraf genetiği iyi erkek kaynamıyor. O yüzden seve seve evlenecekler bizle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mind of a madmanSiz olayı çok yanlış anlamışsınız beyler. Çok yollu olmadığı sürece kızlar instagram'dan tanımadığı bir erkekle konuşmaz. Güvenli bölge dedikleri olay vardır, instagram'dan tanımadığı 10/8'lik bir erkek yürüse engeller, tanıdığı 10/5'lik bir erkek yürüse ilişki yaşama ihtimalleri var. Nerden biliyorsun dersen benim çevremin tamamı kadınlardan oluşuyor. Evde 4 kız kardeşim var, onlarca yakın olduğum kız arkadaşım var samimiyim hepsiyle içli dışlıyım biliyorum yani.
Hocam özele bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X