Şimdi Ara

Türkiyede distribütörü olmayan firmalar(lotus vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar onümüzdeki yaz kendime araba almak istiyorum, onunla ilgili araştırma yaparken 2013 model lotus ilanına denk geldim ve size sormak istedim türkiyede distribütörü olmayan bir markanın arabısnı almak mümkün müdür?
    eğer mümkünse özellikle bu linkteki gibi bir araba almayı düşüneceğim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lotus-2013-lotus-elise-model-sifir-sahibinden-turkiyede-tek-98572345/detay

• tabiki mümkün. bugatti veyron, ferrari gibi arabaların var mı? ben bilmiyorum şahşen türkiyede. Binen çok yalnız.
  • Ferrari ve Maseratinin Türkiye Distribütörü FER-MAS sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcg

tabiki mümkün. bugatti veyron, ferrari gibi arabaların var mı? ben bilmiyorum şahşen türkiyede. Binen çok yalnız.

bugattiyi bilemem ama onada istanbulda doğuş bakıyor olabilir. nasılsa vw grubuna ait bugatti.

ferrari ve maserati içinde fer-mas var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

tabiki mümkün. bugatti veyron, ferrari gibi arabaların var mı? ben bilmiyorum şahşen türkiyede. Binen çok yalnız.

bugattiyi bilemem ama onada istanbulda doğuş bakıyor olabilir. nasılsa vw grubuna ait bugatti.

aslında shelby cobra filan var sahibinden'de. sanırım büyük araba satış firmaları özel getirtebiliyor. tabi 10 katı fiyatla. bir de lotus yerine 0 delorean öneririm. Ferrrari, bugattiden daha çok seviyorum nedense :)
  • quote:

quote:

quote:

aslında shelby cobra filan var sahibinden'de. sanırım büyük araba satış firmaları özel getirtebiliyor. tabi 10 katı fiyatla. bir de lotus yerine 0 delorean öneririm. Ferrrari, bugattiden daha çok seviyorum nedense :)

allah nasip ederse spor bir araç alıcak olursam o araç ya lotus yada maserati olucaktır.

lotusun direksiyon kontrolü şuana kadar hiç bir araçta göremedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

allah nasip ederse spor bir araç alıcak olursam o araç ya lotus yada maserati olucaktır.

lotusun direksiyon kontrolü şuana kadar hiç bir araçta göremedim.

inş. şimdiden hayırlı olsun. her iki aracı da ne gördüm ne bindim. iyi günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.