Şimdi Ara

Türkiyede hangi şehirde yaşamalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Gelmeyin len Bursa' ya yeter. Duyan geliyor anasını satiyim.

• Ankara
  • yok bence izmir yaşanılacak bi yer

ahh ahh çok ösledim walla
  • İZMİR ama istanbuldayım
  • bursa yı tek geçerim tam yaşanacak yer denizlide güzel bursanın ufaltılmış halı denizli
    quote:

Orjinalden alıntı: Aeqiss

quote:

Gelmeyin len Bursa' ya yeter. Duyan geliyor anasını satiyim.

• quote:

Ankara

oh be bende hic ankaralı yok dicektim..

ankara bir baskadır dostum.. öyle kapkac, yankesicilik pek olmaz.. Ayrancı - Bahceli nezih semtlerden..
  • Bozma rahatını otur oturduğun yerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülümse

kardeş bursa çanakkale izmir çok güzel. tabi bu şehirlerin hepsinde ortamın kötü olduğu mahalleler var. izmirde git bostanlıda karşıyakada yaşa yada gel benim gibi bursada nilüferde yaşa.. ortam güzel insanlar güzel çevre güzel

valla ben gaziantep , bursa ve izmirde yaşadım. malatya , adana , elazığ,maraş , istanbul ise ayrıca gördüğüm yerler. bunları karşılaştıracak olursam en güzeli lise yıllarımın geçtiği Bursa-Nilüfer'di . cennet gibi yer valla. üniversiteyi bitirir şööle güzel bir de iş bulursam hemen bursa-nilüfere yerleşeceem.
  • Var mı Bursam gibisi ya.
  • izmir diyeceğim ben de.Ama mezun olunca malesef bana İstanbul yolu gözüküyor gibi.Çünkü İzmir'de iş olanağı pek fazla yok.
  • Varmı mis gibi bolu gibisi
  • kesinlikle izmir
  • Anket yapın anket, böyle hesabı tutulmaz.

İzmir...
  • Arkadaşlar yapmayın!! Istanbul gibi sehir varmı yaa?! Tamam eksileri var, saydıgımız tüm şehirlerin eksileri var ama herşeyin ''EN'' i istanbulda. En süper ortamlarda orda, en dandik piyasalarda.. En ucuz alışverişte orda, en pahalı mekanlarda.. En kro insanlarda orda yaşıyor, jet sosyete de... En güzel kızlarda istanbulda en bakımsızlarıda.. En güzel caddelerde istanbul'un en pis caddelerde.. Onemli olan güzellikleri yaşayabilmek. Türkiyenin Ankaraya kadar olan tüm illerini gezdim! Istanbul gibisi asla yok, olamazda... Burası Türkiyede HERSEYIN KALBI!! Ekonominin, ozgürlüklerin, ortamların, sanatın, egitimin ve daha aklınıza gelen herşeyin...
  • fethiye
  • erzurum en huzurlu ve maneviyatı yüksek şehir
  • Mümkünse İstanbul' a gezmeye gideceksin. Yaşanmaz orada. Yaşayanlara saygım var çok büyük. Bir yerden bir yere gitmek resmen servet. Yaşayacaksan ufak ve ortamında olduğu şehirlerde yaşayacaksın. Eskişehir, Bursa benim çok hoşuma gidiyor. Ama Bursa Türkiye' de 4 mevsimin tam anlamıyla yaşandığı tek şehir bana göre.
  • parası olan karadeniz ereğli'ye gelsin,
    küçük ama huzurlu bir şehirdir...
    erdemir'de işçi maaşlarının çok olmasından dolayı çok pahalı şehirdi
    satılıyor bundan sonra yüksek maaşlı işçi kalmayacak,
    dolayısıyla piyasa ucuzlayacak..
    neredeyse herkes birbirini tanır, kültür seviyesi yüksektir..
    eğitim seviyesi de öyle.. karadeniz ereğli anadolu lisesi her sene öss'de fen liseleriyle yarışır..
    gelin ereğli'ye,deniz kenarında mis gibi şirin ilçe

Sahilden görünüm;
     Türkiyede hangi şehirde yaşamalı

ERDEMİR;

Osmanlı Çileğimiz meşhurdur, hersene çilek festivali olur,çok zevkli geçer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssaamm -- 2 Ekim 2005, 16:35:51 >

• Ereğli şehir oldu mu yaf?
  • quote:

Ereğli şehir oldu mu yaf?

yok hala köy, inek falan sağıp geçiniyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.