Şimdi Ara

Türkiyede hangi şehirde yaşamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huzur ve insan kalitesi açısından. İstanbuldan bıktık insanlık yok oluyor artık.

• Antalya çok sıcak olmazsa yaşanırda ben dayanamıyorum bu sıcaklara soğuk olucak biraz şehir sıcağa gelemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mika_hakinen -- 1 Ekim 2005, 19:45:51 >
  • ARKADAŞIM GEL DENİZLİ'ye...

HİÇ BİLEMEDİN İZMİR'E GİT
  • ya insanın insana saygısının yüksek olduğu yere gitmek istiyorum. bu bir ilçe de olabilir bilen var mı? lütfen ciddi sorudur
  • 1. İzmir
    2. Bursa
    3. Antalya

Üç şehirde çok güzel ve tam yaşanılacak şehirler bence
  • kardeş bursa çanakkale izmir çok güzel. tabi bu şehirlerin hepsinde ortamın kötü olduğu mahalleler var. izmirde git bostanlıda karşıyakada yaşa yada gel benim gibi bursada nilüferde yaşa.. ortam güzel insanlar güzel çevre güzel
  • ben biliyorum ama sölemem... sonra herkes gelir boku çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AYVALIK (Memleketim)
  • Kayseri ve Eskişehir.
  • TABİKİ İZMİR.
  • Aslında imkanımız olsa da Mars a falan gitsek iyi olurdu.Kafa dinlerdik en azından.
  • güzel İZMİR
  • mersin yav.hem ucuz,hem kafa rahat.ohhh
  • edirne
  • vallahi kafa dinlemek istiyorsan ne izmire ne mersine nede bursaya git hepsi büyük şehir rahat edemessin bence sen köyüne git tabii varsa
  • Gelmeyin len Bursa' ya yeter. Duyan geliyor anasını satiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülümse

kardeş bursa çanakkale izmir çok güzel. tabi bu şehirlerin hepsinde ortamın kötü olduğu mahalleler var. izmirde git bostanlıda karşıyakada yaşa yada gel benim gibi bursada nilüferde yaşa.. ortam güzel insanlar güzel çevre güzel

evet nilüfer bursa tam yaşanılacak yer
  • 11 senedir marmarisdeyim hiic sıkıLmadım , yoruLmadım , bıkkınLık getirmedi. YazLarıda kışLarıda çok güseL.
  • kafa dinleyeceksen,birazda mütevazi bir hayatın varsa konyayı tavsiye ederim
    herkes konyayı yanlış tanıyor ve anlatıyor
    ben 2 sene orada kaldım merkezi küçük ama rahatsın kafa sakin
    yok benim gidecegim yerde kız olsun bar olsun meyhane olsun
    ben gezip dolaşmadan yapamam
    diyorsan konyanın yakınına bile ugrama
  • arkadaşlar her il 2 alıyo 1 veriyor. ekonomi açısından bir tek il var orda izmir 1 ALIYOR 3 VERIYOR. gidin araştırma yapın. tabı buda Ahmet Piriştina sayesinde bize cennet gibi izmir bıraktı. Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin. izmir türkiyede en gelişmiş il bunu herkez biliyor :) inanmayanlar fotoraflara baksın :))

http://www.wowturkey.com/forum/viewforum.php?f=8
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.