Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki bu cihazın ekran kalitesi nasıl ilk duyduğum bi marka olduğu için haklı olarak tedirginim bi ara go marka mp3/4 almıştım videosu vardı ama berbattı acaba bu cihaz içinde aynı yorumu yapmak mümkünmü? yani film izlerken ekranın kalitesi tatmin edermi bi soru daha pil dahilimi yoksa değiştirebilir kapaklımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur668785

peki bu cihazın ekran kalitesi nasıl ilk duyduğum bi marka olduğu için haklı olarak tedirginim bi ara go marka mp3/4 almıştım videosu vardı ama berbattı acaba bu cihaz içinde aynı yorumu yapmak mümkünmü? yani film izlerken ekranın kalitesi tatmin edermi bi soru daha pil dahilimi yoksa değiştirebilir kapaklımı?

Pili dahili pil. Görüntü kalitesi mükemmel(Önceki sayfaları okusaydın görüntü kalitesi ile ilgili yorumları görebilirdin)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 18 Haziran 2008; 22:33:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

Orjinalden alıntı: denon

1 saat işe gidiş 1 saat dönüş toplam 2 saat tv izleme ve mp3 dinleme karışık bir şekilde uyguluyorum. kalan pili söliyeyim kırmızı uyarısının biraz üzerinde oluyor. daha hiç bitirmediğim için ve sürekli tev izlemediğim için verebileceğim cevap bu. fakat bütün portable cihazlarda olduğu gibi t500 de de bir sürü farklı kriter var pil ömrü konusunda. mesela ben mp3 leri yüksek sesle dinliyorum bu bi kriterdir pil konusunda. averaj bir kullanımda pilinin 3.5 - 4 saat gideceğini düşünüyorum.

benim bir sorum olcak marjinal kirpiye;
    t500 modelinin pil kodu nedir? AAA bl5c gibi..
    denk gelirsek alalım.garantisi bitince kendimiz değiştiririz.

ömrümüz yettikce denk gelmeye bırakmayız işi merak etme. şu anda pil konusunda birkaç ilerleme kaydettik. çalma süreleri uzayacak. yeni pillerden yedek olarak istedim. elime ulaştıgı zaman pil konusunda sorun yaşayanların pillerini değiştirecegiz. şirketten

Böyle giderse bizim kılıfların yanında bir de pil gelecek herhalde... Şirketten...

• en iyisi beklemek
    dolar da düşer :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: odanedemek

quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

1 saat işe gidiş 1 saat dönüş toplam 2 saat tv izleme ve mp3 dinleme karışık bir şekilde uyguluyorum. kalan pili söliyeyim kırmızı uyarısının biraz üzerinde oluyor. daha hiç bitirmediğim için ve sürekli tev izlemediğim için verebileceğim cevap bu. fakat bütün portable cihazlarda olduğu gibi t500 de de bir sürü farklı kriter var pil ömrü konusunda. mesela ben mp3 leri yüksek sesle dinliyorum bu bi kriterdir pil konusunda. averaj bir kullanımda pilinin 3.5 - 4 saat gideceğini düşünüyorum.

benim bir sorum olcak marjinal kirpiye;
    t500 modelinin pil kodu nedir? AAA bl5c gibi..
    denk gelirsek alalım.garantisi bitince kendimiz değiştiririz.

ömrümüz yettikce denk gelmeye bırakmayız işi merak etme. şu anda pil konusunda birkaç ilerleme kaydettik. çalma süreleri uzayacak. yeni pillerden yedek olarak istedim. elime ulaştıgı zaman pil konusunda sorun yaşayanların pillerini değiştirecegiz. şirketten

Böyle giderse bizim kılıfların yanında bir de pil gelecek herhalde... Şirketten...

yanında pil gelmez. sizler geliverirsiniz bir çayımı içersiniz bu sıcakta :) pilini değiştirir kılıfla beraber sizlere geri veririm olur biter :)

• arkadaslar ben aldim arızalı cıktı urun ama ithalatcı firmayı aradım hemen değistirdiler ürün gercekten cok güzel eğer bir mp4 almayı düşünürseniz tavsiye ederim.
  • bişey keşfettim dün t500 de. faydalı olabilecek bir bilgi..
    bizim evde tv8 normal analog antenle iyi çekmekte. fakat t500 modeli bu kanalı autosearch de bulamıyor. bostanlı sahilde bi oto search yaptım bütün analog kanalları şıkır şıkır buldu süper netlikte. eve gittim ve cihazı açtım birde ne göreyim tv8 gösteriyor. demekki kanal ayarlarını çok çok çok iyi çeken biyerde yaptıktan sonra eğer aynı şehirde iseniz öylece bırakın o şekilde saklı kalsın. İzmir için sahil şeridi tavsiyem.
  • quote:

bişey keşfettim dün t500 de. faydalı olabilecek bir bilgi..
    bizim evde tv8 normal analog antenle iyi çekmekte. fakat t500 modeli bu kanalı autosearch de bulamıyor. bostanlı sahilde bi oto search yaptım bütün analog kanalları şıkır şıkır buldu süper netlikte. eve gittim ve cihazı açtım birde ne göreyim tv8 gösteriyor. demekki kanal ayarlarını çok çok çok iyi çeken biyerde yaptıktan sonra eğer aynı şehirde iseniz öylece bırakın o şekilde saklı kalsın. İzmir için sahil şeridi tavsiyem.

bunu bende deneyeyim :)
  • kılıf olayı netliğe kavuştumu acaba?
  • quote:

kılıf olayı netliğe kavuştumu acaba?

yeni ürünlerle beraber şu anda gümrükteler. çekim işlemleri tamamlandktan sonra adres bilgilerini aldıgım kişilere kargo yapacagım. buradan duyuracagım en kısa zamanda :) gümrükteki amcalar işleri zorlaştırmazsa tabiki :)
  • dört gözle bekliyorum..saol
  • Merhabalar Marjinal Kirpi, bu yeni gelecek olan tv out özellikli modelin kodu belli mi?
    Ayrıca bir şeyi daha merak ediyorum. Sorunsuz gösteriyor oynatıyor dediğiniz videoların formatları ne? Çözünürlüğü düşük videolar mı? Hard diskimde birsürü video var her kaliteden ve boyuttan. Bunları direk makineye attığımızda takılmadan oynatabiliyor mu? Yani çözünürlüğünü illa düşürüp öyle mi atmamız gerekir makineye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efdalcakir

Merhabalar Marjinal Kirpi, bu yeni gelecek olan tv out özellikli modelin kodu belli mi?
    Ayrıca bir şeyi daha merak ediyorum. Sorunsuz gösteriyor oynatıyor dediğiniz videoların formatları ne? Çözünürlüğü düşük videolar mı? Hard diskimde birsürü video var her kaliteden ve boyuttan. Bunları direk makineye attığımızda takılmadan oynatabiliyor mu? Yani çözünürlüğünü illa düşürüp öyle mi atmamız gerekir makineye?

merhabalar;

tv-out özellikli olan modelimiz yakın zamanda beklenmiyor. zira türkçe yazılımında bir sorun tesbit edildi. giderilir ise ithalatı yapılacaktır. Türkçe yazılım içermeye ürünleri ithal etmek istememekteyim. in-970 modelinde böyle bir sorun vardı yakın zamanda yeni yazılımını kullanıcılara sunacagız.

in-t500 olan tv li modelimizde diğer mp4 lerde oldugu gibi çevirme işlemini yapmanız gerekiyor. yani avi converter programı kullanarak aviye çevirmeniz öyle izlemeniz gerekiyor. in-970 modelinde ise çeviri yapmanıza gerek yok. direk olarak videoları attıgınız zaman bir çok formatı convert (çevirme) işlemi yapmadan izleme imkanına sahipsiniz.

• video convert programı kutu içeriğinde mevcut basit ve çok kullanışlı bir program. hiç bir sorun yaşamadım. istediğiniz sayıda video dosyayısını arka arkaya istediğiniz hedefe atıyor. yatmadan önce at convert edeceğin dosyaları sabaha kadar hem şarj olsun hemde videoları convertlesin.
  • Peki bu gelecek tv out lu model tüm formatları destekleyecek mi yoksa, illa convert etmek mi gerekecek -marjinal kirpi-
    convert yapma olayı yıllardır uğraşıp sıkıldığım bir husus, dolayısiyle akşam koy sabah hazır olsun istemediğim için soruyorum, teşekkürler -denon-
  • Yeni gelecek ürünleri merakla bekliyoruz. Bakalım Marjinal Kirpi ne zaman gümrükçülerle olan sorunu halledecek...Zaten sanırım halletmek üzeredir çünkü bu aralar forumda göremiyoruz.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plaiNSpoken -- 1 Temmuz 2008; 16:15:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: plaiNSpoken

Yeni gelecek ürünleri merakla bekliyoruz. Bakalım Marjinal Kirpi ne zaman gümrükçülerle olan sorunu halledecek...Zaten sanırım halletmek üzeredir çünkü bu aralar forumda göremiyoruz.. :)

marjinal kirpi ile görüştüm. Ürünler yarın ellerine olacakmış büyük ihtimal. merakısına duyurulur!!

• quote:

Orjinalden alıntı: emrejet

quote:

Orjinalden alıntı: plaiNSpoken

Yeni gelecek ürünleri merakla bekliyoruz. Bakalım Marjinal Kirpi ne zaman gümrükçülerle olan sorunu halledecek...Zaten sanırım halletmek üzeredir çünkü bu aralar forumda göremiyoruz.. :)

marjinal kirpi ile görüştüm. Ürünler yarın ellerine olacakmış büyük ihtimal. merakısına duyurulur!!

Hadi bakalım inşallah...Merakla bekliyoruz...
  • arkadaslar tvli modelimiz tekrar stoklara girdi. bununla beraber daha once belirttiğim gibi kılıflarda nihayet gelmiştir. pm ile yada mail yoluyla adreslerini bildirenlere yarından itibaren gonderme yapacagım. olurda gözden kaçırırırm diye bir kez daha pm ile adreslerinizi belirtirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar ürün 05.07.2008 cumartesi günü elime ulaştı öncelikle ürünün temini konusunda yardımlarını esirgemeyen MarjinaL_Kirpi ye çok çoook teşekkür ederim. Ürün tek kelime ile mükemmel ekran büyüklüğü ve kalitesi yeterli tam istediğim gibi diğer alan arkadaşların anlattıklarından fazlası var eksiği yok içinden çıkan yazılım ile videolarınızı convert edin atın izleyin özellikle seyahat edenler için birebir ben özellikle TV özelliği için istiyordum bu ürünü çünkü sabahları istanbul trafiğini bilenler anlar özellikle boğaz köprüsü çamlıca altunizade trafiğine giren biri olarak otobüste veya serviste tam ihtiyacınızı karşılayan bir ürün, denon arkadaşın dediği gibi öncelikle açık alanda TV ayarlarını yapıp kullanmaya başlarsanız daha iyi sonuç alıyorsunuz. Ürünü alacaklar kaçırmasınlar derim...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.