Arkadaşlar benden de bazı tavsiyeler. Arızalı T-500 ü Ünsal Elektronik'e elden götürdüm. Sorunu oradaki arkadaşa -Hüseyin Bey değil- anlatıp kılıfı ile beraber ürünü bıraktım.Yeni yazılım atılacakmış. 2 gün sonra ürün kargo ile geldi. Ürün karton bir kutuya konmuş, kutunun kapağı açık, kutudan çıkmış ve de kılıfsız vaziyette idi. Kargoda mı açıldı diye şüphelendim. Ama Kargo şirketinin nylon poşeti açılmamıştı. Zaten narin olan bu ürünün böyle gönderilmesi olacak iş değil. Üstelik ben ürünü bu nedenle kılıfı ile teslim etmiştim. Kılıfsız geldi. Kılıf sorununu ingoo.com.tr adresinde firmaya yazdım. Yardımlarını rica ettim. Cevap gelmedi. Gelin verelim veya ödemeli gönderelim diyebilirlerdi. Ürünü kılıfsız alanlara dahi kılıf veren, müşteri memnuniyetini 1. sırada tutan bu firmanın, benim kılıfımı geri isteme yazıma cevap dahi vermemesi garibime gitti. Özetle benden tavsiye, imkanınız varsa ürünü elden verip elden alın.
Arkadaşım aksilikler olmuştur belki. Evet maillere cevap gelmiyor, pek bakmıyorlar anlaşılan. Bu yüzden hep telefon ile irtibat kurdum. Ben teknik hizmetten memnunum. Ünsal elektronik çalışanlarına ilgileri ve yardımları için teşekkür ederim.
Nerede satılıyor arkadaşlar bu cihaz? Hepsiburada'da ve Mavibilgisayar'da stoklarda gözükmüyor?
Arkadaşlar ben 5 aydır memnuniyetle kullandığım İN-T500 ürünümde arıza çıktı bunun üzerine ünsal elektronikle irtibatta geçtim ve ürünü kargo ile gönderdim sorunum çok kısa bir sürede çözüldü ve ürün geri gönderildi.Herkeze de tavsiye ediyorum bu ürünü söylediğim gibi garantisinde de hiç bir sorun yok.Hiç terredüt etmeden alın derim.
quote:
Orjinalden alıntı: toygi
Arkadaşlar ben 5 aydır memnuniyetle kullandığım İN-T500 ürünümde arıza çıktı bunun üzerine ünsal elektronikle irtibatta geçtim ve ürünü kargo ile gönderdim sorunum çok kısa bir sürede çözüldü ve ürün geri gönderildi.Herkeze de tavsiye ediyorum bu ürünü söylediğim gibi garantisinde de hiç bir sorun yok.Hiç terredüt etmeden alın derim.
geçmiş olsun. ama işte biz ne kadar kaliteli desek te ürüne bazı kişiler güvenemiyor. neyse biz ingooyla çok mutluyuz
arkadaşlar uzun bir zamandan beri neredeyse 1 yıl olacak T-500 kullanıyorum çok şükür memnunum sadece iki defa arıza yaptı oda kulaklık takılı iken hoparlörden ses gelmesi idi iki seferde de hüseyin bey sağolsun çok ilgilendi halletti... her elektronik cihaz gibi biraz dikkatli kullanılırsa sorun çıkarcağını sanmıyorum...
hafıza düşük bence, ilerde daha iyileri çıkar umarım.
arkadaşlar bu ürünün satışı halen devam ediyormu bilginiz warmı Ankara da oturuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme