Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: denon

quote:

Orjinalden alıntı: hakangumus

Selam,

IN T-500'ü HB'den dün aldım, kullanıcı arayüzü piyasada benzer fiyatlara satılan cihazlara kıyasla çok çok başarılı.
    TV için yalnızca otomatik kanal araması mı yapılabiliyor? Otomatik arama sırasında yeşil arama göstergesi sonuna kadar ulaşmıyor ve en fazla 29 kanal bulabiliyor, normal mi? Forumda 60 kanal bulduğunu söyleyen arkadaşlar var, kanal arama sonrası Play/Stop tuşu ile kapattım ancak değişen bir şey olmadı, sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum. TV kanalları için el ile ayarlama yapılabilyor mu? Bu arada ingoo.biz sayfasındaki yazılım ve kullanım kılavuzu linkleri 180 dışındakiler için çalışmıyor. Şu an oyunlar altında bir oyun mevcut, ileride yeni yazılım sürümleri ile oyunlar eklenecek mi yoksa uyumlu oyunları indirebileceğimiz bir site mevcut mu?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://www.mympxplayer.org/ buraya üye olursan oyun indirebilirsin. ama çok fazla oyun çeşiti yok.

29 Kanal bulması ile ilgili yorumu olan var mı? Çok kanal çeken yerlerde otomatik arama sonrası 29 kanal dolduğu için; UHF frekansının sonunda kalan kanalları seyredemiyorum(Cnbc-e).

• az kanal çeken ve cnbc-e nin çektiği biryerde serch yapıp hafızayı bozmazsan belki o şekilde kayıtlı kalabilir diye düşünüyorum.
    bu arada cnbc-e yi bende hiç yakalayamadım. tnt süper çekiyor ama İzmir'de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

Orjinalden alıntı: maxelll

benim ekran içeriden kırıldı lcd sıvısı akıyo

ekran değişimide yok ne yapacam alan hersey saglam bildigiiniz varmı bi yer ekran takayım

ürününüz ainol markasıyla oldugundan bizim garantimizde degildir. ürün ekranınını türkiyede başka bir yerden bulamazsınız. elimize geçtiği zaman size yardımcı olabiliriz.

silikon kılıf için üretici firmayla iletişime geçtim. cevaplarını bekliyorum haber edecegim.

Valla çok iyi olur silikon kılıf olsa hayırlı haberlerini bekliyoruz MarjinaL_Kirpi

Ayrıca ne yaptımsa 29 kanaldan fazla hafızaya aldıramadım ürün 29 kanal dolunca aramayı kesiyor dolayısıyla belli bir banttan yukarıda yayın yapan kanalları hafızaya alamıyorum. Acaba auto search seçeneğinin yanına birde manuel search seçeneği menüye eklenebilirmi acaba. Bu durum yazılımla çözülebilir diye düşünüyorum ama yine de en iyi cevabı MarjinaL_Kirpi bilir.

• marjinal kirpi gerçekten süper olur silikon kılıf senden iyi haberlerini beklioruz tüm cep tv kullanıcıları olarak
  • 970 modelinin slikon klıfını gördüm t500 de lazım.
  • sayın marjinal kirpi bide bataryanın modelini söyleyebilirmisiniz ve resmi varsa koyabilirmisiniz?
  • IN T-500'ü HB'den yaklaşık 10 gün önce aldım. Genelde üründen ve daha ziyade ithalatçı firmadan memnunum. Bazı sorunlarım olmadı değil. Ama Hüseyin Bey anında cevap verdi ve bazılarını hallettim.
    Örneğin:
    1. Cd den çıkan yazılımı yükleyemedim. Vista da çalışmıyor. Hüseyin Bey firma ile görüşerek Vista uyumlu yazılımı temin edeceğini söyledi. Bu durumda T500 bilgisayara bağlı iken sadece yükleme yapabiliyorum. T500 ü çalıştıramıyorum. Update özelliği çalışıyormu bilemiyorum.
    2. Bende de sadece 29 kanal buluyor. Değişik yerlerde arattım 29 dan fazla bulamadı. Bazıları karlı, bazıları net. (Ama cnbc-e bende çıkıyor) Bu kanalları otomatik aradığı için sıraya dizmek mümkün değil. Keşke manuel arama da olabilseydi. Belki yeni bir yazılımla halledilebilir.
    Eğer kablo veya receiver den yayını alırsanız görüntü mükemmel.
    3. Radyo yayınları ve radyodan kayıt gayet güzel. Radyo yayınları manuel aranabildiği için, sıralanabiliyor.
    4. Müzikleri ve filmleri alfabetik sıralamıyor. Veya ben beceremedim.
    5. Sesleri kulaklıkla dinlerseniz gayet iyi. Dahili hoparlörler yeterli değil.
    6. Pil süresi yaklaşık 4 saat. Bu da yeterli.

Özetle Fiyat/Performans bakımında başarılı bir ürün. Satış sonrası destek olayında da ithalatçı firma son derece ilgili ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.
    Böyle bir ürünü getirdikleri için ve satış sonrası verdikleri destek konusunda teşekkürler.

• ekran gelmedimi hala yaw olmucak böyle kendim bi ekran yapcagım sonunda

camcıya gidip yaptırsam mı acaba
  • quote:

ekran gelmedimi hala yaw olmucak böyle kendim bi ekran yapcagım sonunda

ekran gelse bile uyma garantisi vermedim biliyorsunuz. zira ürün farklı markalı. ve üretim tarihlerine göre ekran versiyonları değişiyor. bu hafta içi ekranları bekliyorum. gelir ise haber edeceğim.

• quote:

ekran gelmedimi hala yaw olmucak böyle kendim bi ekran yapcagım sonunda

Birşeyi merak ettim, kırık ekranla çalıyor mu ses çıkıyor mu yani?
  • ya ben bişey soracağım, bu ürünü hepsiburada'dan alırken sigortalatmıştım. ne işe yarayacak bu sigorta? kime bağlayıcılığı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhmtpkr

ya ben bişey soracağım, bu ürünü hepsiburada'dan alırken sigortalatmıştım. ne işe yarayacak bu sigorta? kime bağlayıcılığı var?

sigorta firmasını baglayıcılıgı var. bu da sigorta kapsamına göre değişiyor. sanırım suya düşme yanma çalınma vs durumlarını ilgilendiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: plaiNSpoken

quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

benim ekran içeriden kırıldı lcd sıvısı akıyo

ekran değişimide yok ne yapacam alan hersey saglam bildigiiniz varmı bi yer ekran takayım

ürününüz ainol markasıyla oldugundan bizim garantimizde degildir. ürün ekranınını türkiyede başka bir yerden bulamazsınız. elimize geçtiği zaman size yardımcı olabiliriz.

silikon kılıf için üretici firmayla iletişime geçtim. cevaplarını bekliyorum haber edecegim.

Valla çok iyi olur silikon kılıf olsa hayırlı haberlerini bekliyoruz MarjinaL_Kirpi

Ayrıca ne yaptımsa 29 kanaldan fazla hafızaya aldıramadım ürün 29 kanal dolunca aramayı kesiyor dolayısıyla belli bir banttan yukarıda yayın yapan kanalları hafızaya alamıyorum. Acaba auto search seçeneğinin yanına birde manuel search seçeneği menüye eklenebilirmi acaba. Bu durum yazılımla çözülebilir diye düşünüyorum ama yine de en iyi cevabı MarjinaL_Kirpi bilir.

Bir de 29 kanal taraması ile ilgili bir net cevap alabilseydik süper olurdu. Hala 60 kanal taradığını söyleyen arkadaşın taramayı nasıl yaptığını merak ediyorum, ne denedimse başaramadım.

• ben o 60 kanal olayının bir yanlış anlama ya da yazım hatasından kaynaklanabileceğini düşünüyorum :) ama manuel arama yapabilsek mümkün bir olay bence de.
  • Tv menüsüne manuel aramanın eklenip eklenemeyeceği konusunda sayın Marjinal_Kirpiden bir açıklama bekliyoruz. En azından 29 kanal hafızası olsa bile ürünün isteğimiz kanalı ayarlama seçeneğinin olması süper olurdu kanımca.. Sizce...
  • evet iyi olur ancak bunu için iyi bir yazılımın yapılması lazım...
  • cihazın kanal hafıza sayısı 29 daha fazla kanal hafızaya almak mümkün değil.
    Manuel search de yazılımla çözülecek bir şey değil.
  • ama bende bazen doğru dürüst göstermesede 31,32 fln oldu ama daha fazlasına çıkmadı kablolu tvde de 14...
  • quote:

Orjinalden alıntı: seiko1
    Kablotv ile ilgili sorunu çözdüm. Dahili anten açık olunca etkileniyor bir şekilde, onu kapattığım zaman "weak signal" sorunu yok.
    Kablotv ile kanallar çok net.
    Kendi anteni ile 60 kanal buluyor kablotv ile 14 :(
    Neyse zaten kablo tv ile izlemeyeceğim sonuçta. Mühim olan kendi anteni ile olan performansı.
    Onuda detaylı test edicem.

quote:

Orjinalden alıntı: gundar
    ....
    Ben uygun bir zamanda ingoo nun merkez servisine gittim. Zannedersem konuştuğm kişi Hüseyin Beydi. Durumu anlattım o da cihazı aldı yazılım attı.
    Bu arada kendisine TV kanalı aradığım zaman 29 kanaldan fazla bulmadığını söyledim o ise bana 60 kanal bulanlar olduğunu iyi bir yerde arama yaparsam benimde 60 kanal bulabileceğimi söyledi oysa ben çamlıca ya çok yakın bir yere arama yapmıştım. ama 29 dan fazla kanal hafızaya almıyordu. Neyse cihazımı alıp teşekkür ettim ve kontrol etmeden eve döndüm. akşam cihazı kontrol etmek istedim Tv sini açtığımde 60 kanal olduğunu gördüm ama yeni arama yapıldığında kesinlikle 29 dan fazla bulmuyor. Bu arada her yolu denememe rağmen ayarları hafızaya kaydedemiyorum. Halbuki daha önce kaydedebiliyordum. ama ne radyo ne TV ne de cihazın dil ayarları gibi ayarlar hafızaya alınmıyor. cihazı kapatıp açtığımda ayarlar resetleniyor.

quote:

Orjinalden alıntı: denon

cihazın kanal hafıza sayısı 29 daha fazla kanal hafızaya almak mümkün değil.
    Manuel search de yazılımla çözülecek bir şey değil.

quote:

Orjinalden alıntı: krcn

ama bende bazen doğru dürüst göstermesede 31,32 fln oldu ama daha fazlasına çıkmadı kablolu tvde de 14...

Ürünü getiren Marjinal_Kirpi arkadaş bu sorulara da bir cevap verse de; kanal tarama konusunu daha fazla uzatmasak, şu kafa karışıklığı ortadan kalksa nasıl olur?

1. Maksimum kanal hafızası nedir? 29 mu? 29 değil ise neye göre değişiyor?
    2. Manuel kanal ayarlama(ve sonrasında saklama) yazılım ile çözülebilir bir şey mi? Üretici firma böyle bir geliştirmeye sıcak bakıyor mu?
    (denon arkadaşın ithalatçı firmayla bir ilişkisi var mı bilmediğim için soruyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangumus -- 27 Ağustos 2008; 17:17:53 >

• ithalatçı firmayla alakam yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.