ya arkadaşlar kenardaki yazılar silinio ve ekranın içinde tozlanma oldu ne yapmalıyım
yazıların silinmesine karşı hiç birşey yapamazsın. İstersen vernik atabilirsin ama tuşlar yapışır bu seferde. toza karşı da kılıfı kullanmanı tavsiye ediyorum. özellikle büyük çantaların ve cebine koyarken mutlaka kılıfla kaldır.
kardeş zaten ben hep kılıfla kaldırıorum gerçi içinde 1-2 toz tanesi var bu göze çarpıo okadarda büyük bir sorun deil ama yazılar hem görünüş açısından kullanış açısındanda kötü oluo :(
arkadaşlar size tavsiyem ilk aldığınızda ekranda ve arkada bulunan plastik koruyucuları atmamanız. ben özellikle ekranın üstündeki koruyucu tam ekrana göre kestim ve kaliteli bir bant ile hoparlör kapanmayacak şekilde yandan ve üstten tuşları da kaplayacak şekilde bantladım. yazılardan öte ekranın zarara görmemesi gerekir, çünkü ekran bu ürünün olmazsa olmazlarından. Bir de uyarım var tv izlerken antenin yönünü değiştirirkn bunu saat yönüne doğru yapın ters yönde yaptığınızda anten gevşeyebiliyor. şu ana kadar performanstan gayet memnunum işimi çok iyi görüyor :) maşallah diyeyim.
kardeş keşke bu yöntemi başta söleseydin :)
valla ben nasıl olsa sökülür falan diye düşündüm, söylersem deli dersiniz diye korktum :) aslında bazı telefoncularda ekran koruyucusu diye yapışkan plastikler satılıyormuş, daha sağlamdır onlar bulursam onlardan da alacağım. açıkçası ben çok çaresiz kalsaydım şeffaf koli bandını ekran boyutunda kesip yapıştıracaktım. çünkü ekran çizilmeleri en çok moralimi bozan olay, geri dönüşü neredeyse imkansız :)
yok abi nie deli dielim aslında uzun süre kullanmak için yapılacak en iyi yöntem:) ama yetkililerden bi çözüm yolu istiorum...
bundan 3 sene creative marka video oynatan mp3 player aldıydım, yanında şeffaf kılıfı vardı, hala kullanırım onu. bir gün kılıftan çıkarttım, arkadaşlar hayırlı olsun yeni mi dediler. demek istediğim buna uygun şeffaf bir kılıf bulmamız lazım :) anten için deliği olmasa bile deleriz :p
arkadaşın dediği doğru dağıtıcı firma bunla ilgili bir çalışma yapabilirmi çünkü ürün çok güzel bir ürün uzunca bir süre kullanmak istiorum...
Selam,
IN T-500'ü HB'den dün aldım, kullanıcı arayüzü piyasada benzer fiyatlara satılan cihazlara kıyasla çok çok başarılı. TV için yalnızca otomatik kanal araması mı yapılabiliyor? Otomatik arama sırasında yeşil arama göstergesi sonuna kadar ulaşmıyor ve en fazla 29 kanal bulabiliyor, normal mi? Forumda 60 kanal bulduğunu söyleyen arkadaşlar var, kanal arama sonrası Play/Stop tuşu ile kapattım ancak değişen bir şey olmadı, sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum. TV kanalları için el ile ayarlama yapılabilyor mu? Bu arada ingoo.biz sayfasındaki yazılım ve kullanım kılavuzu linkleri 180 dışındakiler için çalışmıyor. Şu an oyunlar altında bir oyun mevcut, ileride yeni yazılım sürümleri ile oyunlar eklenecek mi yoksa uyumlu oyunları indirebileceğimiz bir site mevcut mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşın sorularına ve sorunlarına katılıyorum :)
iyi günler ben bu ürünü adlım yanlız bataryaları çıkarabilecğim bir yer bulamadım yardım ederseniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: hakangumus
Selam,
IN T-500'ü HB'den dün aldım, kullanıcı arayüzü piyasada benzer fiyatlara satılan cihazlara kıyasla çok çok başarılı. TV için yalnızca otomatik kanal araması mı yapılabiliyor? Otomatik arama sırasında yeşil arama göstergesi sonuna kadar ulaşmıyor ve en fazla 29 kanal bulabiliyor, normal mi? Forumda 60 kanal bulduğunu söyleyen arkadaşlar var, kanal arama sonrası Play/Stop tuşu ile kapattım ancak değişen bir şey olmadı, sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum. TV kanalları için el ile ayarlama yapılabilyor mu? Bu arada ingoo.biz sayfasındaki yazılım ve kullanım kılavuzu linkleri 180 dışındakiler için çalışmıyor. Şu an oyunlar altında bir oyun mevcut, ileride yeni yazılım sürümleri ile oyunlar eklenecek mi yoksa uyumlu oyunları indirebileceğimiz bir site mevcut mu?
iyi günler ben bu ürünü adlım yanlız bataryaları çıkarabilecğim bir yer bulamadım yardım ederseniz sevinirim
bataryayıçıkarman için arka kapağı açman lazım. arka kapağı açarsan garantisi biter. bişeyi merak ettim bataryayaı neden çıkarmak istiyorsun.?
quote:
Orjinalden alıntı: denon
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin83800
bataryayıçıkarman için arka kapağı açman lazım. arka kapağı açarsan garantisi biter. bişeyi merak ettim bataryayaı neden çıkarmak istiyorsun.?
çunkü bu bataryaların bir ömrü var biliyorsun bu ömür bitince ne yapmam gerekcek :D
quote:
Orjinalden alıntı: denon
quote:
Orjinalden alıntı: hakangumus
Selam,
tmm arkadaş saolasın:) ama yazılara bi çözüm bulamadım yetkililerden bir çözüm bekliorum:(
benim ekran içeriden kırıldı lcd sıvısı akıyo
ekran değişimide yok ne yapacam alan hersey saglam bildigiiniz varmı bi yer ekran takayım
quote:
Orjinalden alıntı: maxelll
benim ekran içeriden kırıldı lcd sıvısı akıyo
ekran değişimide yok ne yapacam alan hersey saglam bildigiiniz varmı bi yer ekran takayım
ürününüz ainol markasıyla oldugundan bizim garantimizde degildir. ürün ekranınını türkiyede başka bir yerden bulamazsınız. elimize geçtiği zaman size yardımcı olabiliriz.
silikon kılıf için üretici firmayla iletişime geçtim. cevaplarını bekliyorum haber edecegim.