Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T500 de müzikleri ve filmleri alfabetik sıralayabiliyormusunuz?
  • sansırsam bilgisayarda klasör içnde sağ klik-simge yerleştirden ayarlayabiliyorsun...
  • Marjinal_Kirpi silikon kılıf konusunda bir gelişme varmı. Bu ara T-500 le pek ilgilenmiyorsun galiba yeni ürünlere mi yöneldin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: plaiNSpoken

Marjinal_Kirpi silikon kılıf konusunda bir gelişme varmı. Bu ara T-500 le pek ilgilenmiyorsun galiba yeni ürünlere mi yöneldin :)

manuel arama yapabilecek yazılım konusu biraz zaman alacakmış. zira kullanılan işlemci buna pek uygun degilmiş. genede bunu deneyecek üretici firma. silikon kılıf konusunda üretici firmadan olumlu bir yanıt alamadım. kendi çabamızla yaptıracagız insallah
  • marjinal kirpi gerçekten çok iyi olur slikon kılıf bide benimkinin yazılarıda silindi onun için napabiliriz?ve içinde 2-3 tane toz kaçmış film izlerken kendini belli edio bazen...
  •  TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN)

merhaba benim bir maruzatım olacak sizlerden..GG'den üst resimdeki
    ürünü aldım ve sizdeki modele çok çok benziyor özellikler aynı sadece bende tv yok...
    özellikleri cazip fiyatı daha da cazip görünen bu üründe videoda tüm formatları görüntülediğini belirten cihazı aldıktan sonra baktımki içinde bir avi video var ve 2.8 inclik koca ekranda gayet net ve güzel izleniyor ancak bu avi nasıl bir aviki kullanmadığım program kalmadı bende imtoo mpeg encoder var imtoo avi converter var total video codec var üstte bilgisini verdiğiniz program var vs yani nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum video ebatları 320X240 mp4'ün içindekinin yani bende ona binaen özellikle o boyda mpeg wmv dat dosya uzantılı kiliplerimi avi ye çeviriyorum olmuyor gene çalışmıyor çevirirken yanda birsürü özelik var her defasında tamam budur diyerek ümitleniyorum inanın sayamadım o kadar denedim aldığım kişiye mesaj attım daha dönmedi bir videoyu bile cihazımda halen çalıştırabilmiş değilim önce herhangi bir videoyu aviye çevirip denemelimi diye düşünerek .avi uzantılı videolarıda boyut küçültmek için gene avi ye çevirdim ama olmadı olmadıı..cihazın içinden çıkan yazılım AVIConverter_320X240_20FPS_ ama bu çalışmıyor :S bendemi var özür anlamadım web programlaması yapan tasarımcı biriyim pc bilgimde vardır ama ilk kez böyle aciz hissediyorum kendimi..cihazın ipod style olması ve radyodan olsun dahili mikrofondan olsun kayıt yapabilmesi 4 gb alanı olması dışarı ses vermesi iç aksanının tamamen samsung olması gibi ince esprileri güzelde lostu hergün yolda yitirdiğim 35-45 dk içinde izlerim sezonları kaçırdım bari böyle vakit kaybı olmadan izlerim diyerekten ama beceremedim hayalimi çöpemi atacağım acaba birileri bu konuda bana yardımcı olurmu aranızda benzer amerikadan geldiği söylenerek aldığınız fekat çin çan çon çıkan bir ürünü kullanan varmı..benzer ürünü kullandığınız için yardımcı olabilecekler varmı..? :(

• arkadaş senin dediğin alet burda var yalnız bu markalı we garantili ama büyük ihtimal aynı ürün bu ürün hakkında forumda weya webde arama yaparsan birşeyler bulabilirsin...
  • Marjinal_Kirpi varmı bir gelişme silikon kılıf konusunda senden haber bekliyoruz..
  • Bende ısmarladım bakalım yarın gelecekmiş..Kılıflı mı gelecek acaba onu merak ettim.hepsiburada.com dan aldım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rumi

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN)

merhaba benim bir maruzatım olacak sizlerden..GG'den üst resimdeki
    ürünü aldım ve sizdeki modele çok çok benziyor özellikler aynı sadece bende tv yok...
    özellikleri cazip fiyatı daha da cazip görünen bu üründe videoda tüm formatları görüntülediğini belirten cihazı aldıktan sonra baktımki içinde bir avi video var ve 2.8 inclik koca ekranda gayet net ve güzel izleniyor ancak bu avi nasıl bir aviki kullanmadığım program kalmadı bende imtoo mpeg encoder var imtoo avi converter var total video codec var üstte bilgisini verdiğiniz program var vs yani nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum video ebatları 320X240 mp4'ün içindekinin yani bende ona binaen özellikle o boyda mpeg wmv dat dosya uzantılı kiliplerimi avi ye çeviriyorum olmuyor gene çalışmıyor çevirirken yanda birsürü özelik var her defasında tamam budur diyerek ümitleniyorum inanın sayamadım o kadar denedim aldığım kişiye mesaj attım daha dönmedi bir videoyu bile cihazımda halen çalıştırabilmiş değilim önce herhangi bir videoyu aviye çevirip denemelimi diye düşünerek .avi uzantılı videolarıda boyut küçültmek için gene avi ye çevirdim ama olmadı olmadıı..cihazın içinden çıkan yazılım AVIConverter_320X240_20FPS_ ama bu çalışmıyor :S bendemi var özür anlamadım web programlaması yapan tasarımcı biriyim pc bilgimde vardır ama ilk kez böyle aciz hissediyorum kendimi..cihazın ipod style olması ve radyodan olsun dahili mikrofondan olsun kayıt yapabilmesi 4 gb alanı olması dışarı ses vermesi iç aksanının tamamen samsung olması gibi ince esprileri güzelde lostu hergün yolda yitirdiğim 35-45 dk içinde izlerim sezonları kaçırdım bari böyle vakit kaybı olmadan izlerim diyerekten ama beceremedim hayalimi çöpemi atacağım acaba birileri bu konuda bana yardımcı olurmu aranızda benzer amerikadan geldiği söylenerek aldığınız fekat çin çan çon çıkan bir ürünü kullanan varmı..benzer ürünü kullandığınız için yardımcı olabilecekler varmı..? :(

cihazının çipsetini öğren aşağıdaki programın ayarlarını bu doğrultuda yap, filmleri convert le izlersin.
    http://www.mympxdownloads.com/downloads/tools/viDrop_v0.54_AVI_XVid_Converter.zip

• Arkadaşlar Ürün bugün geldi ama Convert Cd si çıkmadı içinden programı nerden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Arkadaşlar Ürün bugün geldi ama Convert Cd si çıkmadı içinden programı nerden bulabilirim?

gene unuttum sanirim cd koymayi. kusura bakmayin. asagidaki programi kurup PRESET kismini Generic Rockchip 320x240 high ini olarak ayarladiginiz zaman videolarinizi kolayca cevirip izleyebiliyorsunuz. umarim baska bir sorununuz yoktur.

http://www.mympxdownloads.com/downloads/tools/viDrop_v0.54_AVI_XVid_Converter.zip

• quote:

Orjinalden alıntı: plaiNSpoken

Marjinal_Kirpi varmı bir gelişme silikon kılıf konusunda senden haber bekliyoruz..

bir firmadan istedim silikon kilif. urunle deneyecegim uyarsa cok super olacak ozaman sanirim bir haftaya kadar elime gecmis olur. dua edelimde gelecek olan numune urune tam uyum saglasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

Arkadaşlar Ürün bugün geldi ama Convert Cd si çıkmadı içinden programı nerden bulabilirim?

gene unuttum sanirim cd koymayi. kusura bakmayin. asagidaki programi kurup PRESET kismini Generic Rockchip 320x240 high ini olarak ayarladiginiz zaman videolarinizi kolayca cevirip izleyebiliyorsunuz. umarim baska bir sorununuz yoktur.

Saolasın hocam ürün mükemmel ötesi diyebilirim. Sadece 2 yönünü beğenmedim dahili haporlörden gelen ses ve kulaklık kalitesi.Geri kalan herşey 10 numara..8 GB nası doldurucam diye düşünüyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Saolasın hocam ürün mükemmel ötesi diyebilirim. Sadece 2 yönünü beğenmedim dahili haporlörden gelen ses ve kulaklık kalitesi.Geri kalan herşey 10 numara..8 GB nası doldurucam diye düşünüyorum :)

isin asli yeni urunlerin hoparlor kalitesi ilk gelen urunlere gore iyi. ama itiraf ediyorum kulaklik kalitesi pek iyi degil. yakin zamanda ingoo.com.tr uzerinden kullanici forumumuz aktif hale gececek. bu kullanici forumunda yapilacak olan cekilis veya forumdaki aktif durumlara gore, yeni gelecek urunlerde kullanilacak kulaklik ve aksesuarlar kullanicilara hediye edilip performanslari hakkinda bilgi edinilmeye calisilacak. kullanicilarin yaptigi yorumlara gorede urunlerimizde kullanacagimiz kulaklik ve aksesuarlara kara verecegiz. bilmiyorum nasil bir dusuncedir ama bana gore iyi bisiy olsa gerek :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

isin asli yeni urunlerin hoparlor kalitesi ilk gelen urunlere gore iyi. ama itiraf ediyorum kulaklik kalitesi pek iyi degil. yakin zamanda ingoo.com.tr uzerinden kullanici forumumuz aktif hale gececek. bu kullanici forumunda yapilacak olan cekilis veya forumdaki aktif durumlara gore, yeni gelecek urunlerde kullanilacak kulaklik ve aksesuarlar kullanicilara hediye edilip performanslari hakkinda bilgi edinilmeye calisilacak. kullanicilarin yaptigi yorumlara gorede urunlerimizde kullanacagimiz kulaklik ve aksesuarlara kara verecegiz. bilmiyorum nasil bir dusuncedir ama bana gore iyi bisiy olsa gerek :)

Çok güzel bir düşünce bence keşke her firma sizin gibi duyarlı olsa..

• Ha bu arada unutmadan silikon kılıflar eğer güzel olursa en az iki tane alıcam biri yedekte dursun. Bu arada dua ediyorum güzel olsun diye. :)
  • silikon kılıflar bizim modele uyarsa nasıl edineceğiz peki?
  • ewet sayın majinal kirpi biz bu silikon kılıfları sizden nasıl temin edebiliriz?kargoylamı gönderilecek ve ücreti olcakmı?inş. olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: krcn

ewet sayın majinal kirpi biz bu silikon kılıfları sizden nasıl temin edebiliriz?kargoylamı gönderilecek ve ücreti olcakmı?inş. olmaz

silikon kiliflar cok pahali degil. bu yuzden kargo ucretini sizlere yikacagim silikon kilifi bedava yollyacagim iyi fikir bence :D

bu arada sitemizin kullanici forumu aktif hale gelmistir :http://www.ingoo.com.tr/forum/

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.