Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hııı ok agalar buldum özel mesaj gönder die geçiormuş yinede tşk ediorum:D
  • hepsiburada.com afedersiniz ama kazık gibi biraz nie derseniz ADAMLAR teknosada aynı ürün 1 gb 120 ytl teknosada 99 Ytl ilginç bir olay ve herkes hepsiburada övüor nedense teknosadaki 2 yıl garanti 99 ytl bilmiorum artık aranızda beyler hepsiburada.com dan alışveriş yapan birisi varmı acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkeravniaker

quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

Orjinalden alıntı: krcn

ewet sayın majinal kirpi biz bu silikon kılıfları sizden nasıl temin edebiliriz?kargoylamı gönderilecek ve ücreti olcakmı?inş. olmaz

silikon kiliflar cok pahali degil. bu yuzden kargo ucretini sizlere yikacagim silikon kilifi bedava yollyacagim iyi fikir bence :D

bu arada sitemizin kullanici forumu aktif hale gelmistir :http://www.ingoo.com.tr/forum/

Sayınal Marjinal Kirpi, şu an için silikon kılflar hazır ı , ücret karşılığı alabiliyor muyuz acaba ? tşk.

Merhaba, silikon kılıf satın alabiliyor muyuz acaba ???

• öncelikle özür dilerim yanlış söylemişim hepsiburada.com afedersiniz ama kazık gibi biraz nie derseniz ADAMLAR teknosadaki aynı ürünü (1 gb) 120 ytl teknosada (yine aynı ürün & 1 gb) 99 Ytl Satıorlar. ilginç bir olay ve herkes hepsiburada övüor nedense teknosadaki 2 yıl garanti 99 ytl bilmiorum artık aranızda hepsiburada.com dan alışveriş yapan birisi varmı acaba??
  • bu dokunmatikmi acaba tipide aynen ipod touch iphone a benzior :D

İmza yok. barmak bassam olmamı
  • Cevap Hiç Yokmu Sayın Turkuaz birde pm ile msn verebilirmisiniz
  • Kimse cevap vermiyecek gibi gözüküor
  • Allah rızası İçin birAllahın kulu cevap Yazsın Lütfen Şu Player Hakkında Acilen
    Bilgi Alamm Lazım BeylerLütfenn ACİLLLENN Bilgi Almam Lazımm turkuaz abi Lütfen bi cevap yaz artıkın bea Lütfenn Ağaç olduk valla Gir çık Gir çık Bilgi Verde Bizde Kavuşacaz İnş. Şu Player Aklımda ipod touch var ama şmdlik bakim aga Lütfenn ACİLENNN bir cevap yazz Lütfenn Abii
    Çook AcİLne kadar erkan yazsan o kadar iyidir benim için ABİİİ lütfenn Bir cevapp yzzz BEKLİORUMMM YÜZ ÜSTÜ BIRAKMA BİZ HACII... SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih5

Allah rızası İçin birAllahın kulu cevap Yazsın Lütfen Şu Player Hakkında Acilen
    Bilgi Alamm Lazım BeylerLütfenn ACİLLLENN Bilgi Almam Lazımm turkuaz abi Lütfen bi cevap yaz artıkın bea Lütfenn Ağaç olduk valla Gir çık Gir çık Bilgi Verde Bizde Kavuşacaz İnş. Şu Player Aklımda ipod touch var ama şmdlik bakim aga Lütfenn ACİLENNN bir cevap yazz Lütfenn Abii
    Çook AcİLne kadar erkan yazsan o kadar iyidir benim için ABİİİ lütfenn Bir cevapp yzzz BEKLİORUMMM YÜZ ÜSTÜ BIRAKMA BİZ HACII... SAYGILAR...

cihazı ekranı dokunmatik değil.

• tşk ederim denon fiyatı hakkında bilgin varmı?
  • psp gibi bişe bu ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih5

Allah rızası İçin birAllahın kulu cevap Yazsın Lütfen Şu Player Hakkında Acilen

Fatih kardeş çok sabırsızsın sen de yaa.. Buyur burdan araştır ürünü yeterince yorum var bence orda ve yardımcı oluruz almayı düşünürsen....
    http://www.ingoo.com.tr/forum/viewforum.php?f=13

• angel önclkle teşekkür ederim yardımcı olduğun için ilk başlarda mp5 düşünüordum ama t500 görünce unutu verdim acaba fiyat nedir?? şmddn tşkrederim SAYGILAR...
  • @MarjinaL_Kirpi uzun süreden sonra tekrar merhaba:)
    Benim T-500 ün LCD ekranı bozulmuş. Kırık kırık ama alet çalışıyor. Eşim kılıfından çıkarmıyor yere falan da düşmedi niye oldu anlamadım. Ne yapacağız? Ekranı değiştirebilir miyiz?
  • ??? Bayram da geçti bozuk ekranla
  • servise gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırız. ama iç ekran kırıgına napabiliriz şimdiden kesin birşey soylemeyeyim :)
  • @MarjinaL_Kirpi,
    ok servise göndereyim, zannedersem adres sitenizde vardır, ürününüzle ilgilendiğinizin farkındayım. (derken adrese baktım göndermem gereken yer iletişim adresindeki bağcılar adresi midir?)

t-500 sahibi arkadaşlar, ürün bence şahane, ıvır gıvır orası burası özellikle takıntılı bir şekilde ses kalitesi derken zor beğenen ben ekstra 17ytl lik sennheiser kulaklık ile memnumun ama aklınızda bulunusun diğer mp3 player veya telefonlar gibi lcd ekranın önünde sert bir koruma yok, ekran ince bir plastik, kılıfında olsa dahi sıkışma ve darbelere karşı korumasız. bendeki aletin çantada ufak bir sıkışmadan ötürü hasar gördüğünü tahmin ediyorum. t-500 ünüz varsa dikkat edin yazık olmasın:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

@MarjinaL_Kirpi,
    ok servise göndereyim, zannedersem adres sitenizde vardır, ürününüzle ilgilendiğinizin farkındayım. (derken adrese baktım göndermem gereken yer iletişim adresindeki bağcılar adresi midir?)

t-500 sahibi arkadaşlar, ürün bence şahane, ıvır gıvır orası burası özellikle takıntılı bir şekilde ses kalitesi derken zor beğenen ben ekstra 17ytl lik sennheiser kulaklık ile memnumun ama aklınızda bulunusun diğer mp3 player veya telefonlar gibi lcd ekranın önünde sert bir koruma yok, ekran ince bir plastik, kılıfında olsa dahi sıkışma ve darbelere karşı korumasız. bendeki aletin çantada ufak bir sıkışmadan ötürü hasar gördüğünü tahmin ediyorum. t-500 ünüz varsa dikkat edin yazık olmasın:)

Evet Ünsal Elektronik adresi göndereceiniz adres.. Ürün gerçekten hassas ama kaba bişey olmadığı için de biraz öyle olması geekiyor ve sanırım o tür cihazları kullananlar da alışkındır dikkatli olmaya.. Ama meydaa gelen hasarları da gidermeye çalışırız...

• işte size giderecek arıza çıkmasın diye arkadaşları uyarıyorum. Çok güzel alet bozulmasın.
  • silikon kılıflar noldu? uzun süredir takip edemedim forumu da
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.