merhaba arkadaşlar alttaki yazımı ingoo nun kendi forum sitesinde yazdım once fakat orayı pek kullanan arkadaş yok su anda ama saolsun firmadan bir arkadşımı bana cevap verdi fakat sizlerin görüşlerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar öncelikle merhaba ben ilk defa bir mp4 calar alıcam daha once ne mp3 calar ne mp4 çalar kullanmamıştım.İlk kez alacağım icinde 1 haftadır internette ve heryerde araştırma yaptım kendi kendime ingoo markasını ilkkez duydum onun için emin olamadım fakat sonra donanimhaber forumlarında tüm sayfaları tek tek okudum bilhassa müşterilerin firmanın buradaki temsilcisi olan arkadaştan cok memnun olduklarını gördüm gerçekten herkesle inanılmaz iyi şekilde ilgilenmiş yardım etmeye çalışmış. acıkca soylemek gerekirse özellik olarak bana çok iyi geldi ayrıca fiyatıyla orantılı düşünce fakat bu forumda belki başka rakip marka ismi vermek doğru değil ama tam crative zen 2gb lik olan ürünü almaya karar vermiştim ki bu işlerden anlayan bir arkadaşıma son kez danışmak istedim ve bu ürünle creative in ürününü kıyaslattım o illaki bunu almamı önerdi ve benimde fikrim değişti. sizden isteğim ürünü kullanan arkadaşların bana yardımcı olmaları herhangi bi sorun yaşıyolar mı memnunlar mı yada başlarına gelen sorun şikayet ne olduysa urunle ilgili acık olarak bana soylemelerini istiyorum. şimdidden yardımlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim
evet kullanan arkadaşlar görüşlerini bildirirlerse artı yada eksi yonde cok memnun olacağm.
Herkese merhaba,
yaptığım araştırmalar sonucunda ingoo t-500 8 gb almaya karar verdim ve 2 gün önce mavibilgisayardan internet üzerinden sipariş verdim. ürün dün akşam elime ulaştı ve maalesef hayal kırıklığı yaşadım . zira gelen ürünün arka kapağı , belliki sonradan yapıştırılmış ve bu yapıştırma yeterli olmadığından arka kapak bombe yapmış ürünün içindeki parçalar gözüküyor. Çin malıda olsa ürüne güvenmiştim ama güvenim zedelendi. şimdi bu ürünü ne yapacağımı kara kara düşünüyorum. mavi bilgisayara tekrar göndericem ama onların iade prosedürü umarım uzun değildir. anlıyacağınız dertsiz başıma dert aldım....
Firma yöneticilerinden yardım bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: BAMMBA
Herkese merhaba,
yaptığım araştırmalar sonucunda ingoo t-500 8 gb almaya karar verdim ve 2 gün önce mavibilgisayardan internet üzerinden sipariş verdim. ürün dün akşam elime ulaştı ve maalesef hayal kırıklığı yaşadım . zira gelen ürünün arka kapağı , belliki sonradan yapıştırılmış ve bu yapıştırma yeterli olmadığından arka kapak bombe yapmış ürünün içindeki parçalar gözüküyor. Çin malıda olsa ürüne güvenmiştim ama güvenim zedelendi. şimdi bu ürünü ne yapacağımı kara kara düşünüyorum. mavi bilgisayara tekrar göndericem ama onların iade prosedürü umarım uzun değildir. anlıyacağınız dertsiz başıma dert aldım....
Firma yöneticilerinden yardım bekliyorum.
urunu bize gönderir iseniz birebir değişimini yapabiliriz. dediğiniz gibi mavi bilgisayarın değişim prodesürü biraz uzun sürebiliyor. bu gibi bir olay basımıza ilk kez geliyor. sanırım kontrolu yapılmadan gonderilmiş bir ürün denk gelmiş size. bu yüzden ugrasmıs oldugunuz zarar icin özür dilerim. dediğim gibi bize gonderebilirseniz ürünü birebir değişimini yapıp size gönderebiliriz.
sayın Marjinal_Kirpi;
hangi adrese , kimin adına göndereceğiz ürünü, bu detayları belirtirseniz sevinirim, ayrıca ödemelimi göndericez ?
quote:
Orjinalden alıntı: BAMMBA
sayın Marjinal_Kirpi;
hangi adrese , kimin adına göndereceğiz ürünü, bu detayları belirtirseniz sevinirim, ayrıca ödemelimi göndericez ?
garanti belgesinde bulunan teknik servis adresine gönderebilrisiniz. ÜNSAL ELEKTRONİK adına MNG veya SÜRAT kargo ile ödemeli olarak gönderebilirsiniz.
bu cihazı nasıl alabilirim fiyatı ne kadar pmden bildirirseniz seviniim
Sayınm Marjinal Kirpi,
Sorunlu olan ürünü , 29 Eylül tarihi itibariyle MNG KARGO'yla Ünsal Elektronik adresine gönderdim.
Hızlı bir şekilde değişimin yapılıp , tarafıma SORUNSUZ bir ürünün gönderilmesini rica ederim...
Saygılarımla...
Merhaba,
İNGOO'yu almayı düşünüyorum. Bataryasının sabit olduğunu ve değiştirilemyeceğini okudum bir yerde, doğru mu? Yani 1-2- yıl sonra atmak zorunda kalırız eğer öyleyse. emailime cevap yazarsanız çok memnun oluurm. Foruma pek girmiyorum. Sağolasın.
quote:
Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi
ürünlerin ithalatını ben yapmaktayım arkadaslar. garanti yönünden forumdaki uyarıları genel olarak diğer markalarda yaşanan sorunları dikkatle izliyorum. garanti yonunden bir sikayet olmaması ve memnuniyet onemli benim icin. in-970 modelinde tv olayı malesef yok. ama video olayı olarakta t500 modelinden üstün ve ekran olarak. herguzelin bir kusuru olur sanırım ;)
ewet o bataryanın sabit olması ilerde sıkıntı yaratabilir... yetkililer bu konuda bişey yapabilirlerse ii olur mesela bataryanın modelini şeklini(bi fotosunu koyarak) sölerlerse ii olur...
quote:
Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi
quote:
Orjinalden alıntı: krcn
ewet sayın majinal kirpi biz bu silikon kılıfları sizden nasıl temin edebiliriz?kargoylamı gönderilecek ve ücreti olcakmı?inş. olmaz
silikon kiliflar cok pahali degil. bu yuzden kargo ucretini sizlere yikacagim silikon kilifi bedava yollyacagim iyi fikir bence :D
Sayınal Marjinal Kirpi, şu an için silikon kılflar hazır ı , ücret karşılığı alabiliyor muyuz acaba ? tşk.
sorunlu ola ürün değiştirilerek tarafıma yenisi gönderilmiştir.
ilgililere yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
iyi çalışmalar...
güzel alete benziyo fakat antenine ısınamadım
turkuaz şu "Aras" kargoda kaybolan :S cihazdan elinizde varmı varsa fiyt nedir Yoksa ne zmn gelir Bu yeni çıkan Ürünlerinde Foto.larını gönderrseniz Çok makbul Geçer Şmddn TşkLer.
Bu dediğiniz Ürünn Tv li oan Ekranı Genişmi Bende Şuan Kullandıgım Anycool T808 Model bir Tel. var onunda Tv var ve ii kalitede ses kalitesi muhteşem Ötesi N95 İ Geçti. Mp5 düşünüodum forum da dolaşırken bu cihaza rastladımAlmayı düşünüorum Siz ne dersiniz Alanlar Bi inceleme Yollarlarsa ii olur Bnm için ztn mp4 Ekran genişliği Ses kalitesi Yanında Kulaklık vb. Malzemeler olsa yeter ha birde Tv lsun dediğim gibi turkuaz elinizde varmı şu cihazdan ve daha iyileri gelcekmi!? gelcekse ne zmn ama8 gb geniş ekranlı ama tv si yoksa hiç bahseteyin isterseniz bu kargoda kaybolan cihazdan istiyorum aslında varsa bi el atında bizde alalım Bayram HArçlıklarıyla Birde mp5 mi ii bu cihazmı içinizden şuan ne dior yau bu diceksiniz ama bir sorim dedim
Vayy... Anasınıı Ekrana Bak Anycool tel.den büyük beaa ha Ayrıca n95 in ekranından büyük anycool bu cihazdan anycool dan büyük kanımca birde bu cihaz dokunmatikmi deilse (Dokunmatik , Tvli , mp4 Video Oynatabilme , Çok sayıda video/mp3 format desteği) olan bir cihaz varmı elinizde turkuaz Bekliorum C3vabınızı " Şmdden tşkler.
Lütfen biraz Acele Edebilirmiyiz Benim Öğrenmek İstediklerim Sadece Şunlar Dokunmatikmi Deilse (Elinizde Öyle Bir Cihaz varmı Mp4 ,Tvli) Kaç Bin şarkı Alır , Bozulduuğunda Nerde Yapılabilir , ve Yeni Bu cihazın Özelliklerine Sahip 8 gb vs. Stoklarda Varmı??? Biraz Acele Lütfen...??
Turkuaz Bir an Önce Cevap Verirsen Sevinirim birde Alan arkadaş Hala Şu İnceleme Göndermedi Onuda Gorürsek Oda Çoh Makbul Geçer Adım Fatih Tanışalım bir öyle şağ die atladım hmn antepli izmili olan varmı xDD nese konumusdan sapmayalım turkuaz cevap verirsen aga her zmn acıgım bu cihaz için geceyekadar acıgım ben sen cvap ver anında yeterkibiliorum işlerin vardır ama cevap vermeye çalışırsın die umuorum mp5 ve bu 1 adet satın alan arkadaşın cihazının arasında gidio geliorum birde kamerası olsa tam süper olacak. :) Saygılar .
maxell memnunmusun aga bu üründen yokas mp5 mi ii die merak ediorum.Cvbı bekliorum aga + & - si varmı birde cihazın onu öğrenmek istiorum - sinin olcagını sanmıorum böyle bir cihaz için sormak afedersnz aptllq olur yinede sorim dedim turkuaz istanbulda mı yaşıorsun birde aga kusura bakma valla görmemiş gibi soru soruyorum valla görmedim ilginç bir ürüne benzior onun için almadan iyice bir araştırma yapıorumpişman olmayalım die ama turkuaz da dürüst bir kişiliğe sahip die görüorum bu devirde yani parasını geri iade eden kaç kişi bulunur tebrik ediorum bu arada turkuaz "birde pm nasıl atılıor" söylerseniz çok mutlu olurum ve sorularımada cevap bulursam daha çok mutlu olurum güvenilir bir kişilik ciddende dünyada böyle insanların kalması beni mutlu etti xD
quote:
Orjinalden alıntı: maxelll
bende bu urunden aldım cok sukur turkuaz sagolsun parayı aksam 5te havale yaptım ertesi sabah 9da aradı beni urunu kargoyla gonderiyorum diye ve 2 gundede kargoyu aldım. hızlıca elime ulaştı. urun incelemelerini yakında yapacagım. ilk olarak sunları soyleyeyim kutuyu ilk actıgımda boylesine guzel bir urunle karsılacagımı tahmin etmemiştim..kutuda cd. kulaklık.kullnama kılavuzu(çince:D)vs. tam geldi.. hatta gelen kulaklık girişi sarı renkli altın olması muhtemel... ileride resimli olarak anlatacagım. fiyat olarakta iyi bir mp4/tv player. ayrıca sunu soyleyeyim. urun cinde subat ayında satısa sunuldu. ocakta uretildi daha yeni dunyada bir ilk .(ozelliklerde uretim tarihi falan yazıyodu). ainol tv20 model olarak geldi. çinde 2008pekin olimyatları için uretildi. ozel uretim yani:D
alanlar ve alacaklar için hayırlısı olması dilegiyle.. ayrıca merak edenler için soyleyeyim. 320*240Qvga ekran 2,8" vede 25fps .avi oynatıyo dısarıya seste veriyo >85db.