Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: plaiNSpoken

denon sağolasın linkini verdiğin program sayesinde filmlere altyazı ekleyerek atabiliyorum. Ayrıca küçük bir ayrıntı altayazıların türkçe olması için Advanced Settings ' e gelip alttaki Subtitles (Altyazı) bölümündeki Encoding kısmını iso-8859-9 yaparsan türkçe karakterleri tanıyor. :) Tecrübe edilmiştir. Saygılarımla...

Marjinal_Kirpi sanada selam bu ara görüşemiyoruz...

ben herzamanki yerimdeyim. ama valla ürünü aldıktan sonra ne arayan ne soran ne muhabbet eden var. üzülüyorum valla :)

• bende bu ürünü HB den aldım. fakt geldikten 2 saat sonra bir de baktım yan taraftaki kontrol tuşlarının ne işe yaradığını gösteren yazılar silinmeye başladı. sadece bu yazılar silindiği için sinirlenip tekrar gönderiyordum fakat arkadaşlar ikna etti neyse dedim kullanıyorum şuan. gelir gelmez bu kadar da değil yaw. yazı silinir mi hemen ya ?

neyse bir de video olayını sorayım: tamam 320x240 olmayınca kabul etmiyor. peki mp4 ve mpg formatları için de geçerli mi bu sorun ? aynı şekilde fotoğraf olayında da böyle saçma bşey yoktur sanırım dimi ? denemedim ama sadece o makinede gösterecek fotolar için niye uğraşayım iki saat. hadi film için katlanıyorum ama foto için yapmam aynı şeyi. neyse benim izlenimlerim bunlar. detaylı soru sormak isteyenler için cevap verebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atayum

bende bu ürünü HB den aldım. fakt geldikten 2 saat sonra bir de baktım yan taraftaki kontrol tuşlarının ne işe yaradığını gösteren yazılar silinmeye başladı. sadece bu yazılar silindiği için sinirlenip tekrar gönderiyordum fakat arkadaşlar ikna etti neyse dedim kullanıyorum şuan. gelir gelmez bu kadar da değil yaw. yazı silinir mi hemen ya ?

neyse bir de video olayını sorayım: tamam 320x240 olmayınca kabul etmiyor. peki mp4 ve mpg formatları için de geçerli mi bu sorun ? aynı şekilde fotoğraf olayında da böyle saçma bşey yoktur sanırım dimi ? denemedim ama sadece o makinede gösterecek fotolar için niye uğraşayım iki saat. hadi film için katlanıyorum ama foto için yapmam aynı şeyi. neyse benim izlenimlerim bunlar. detaylı soru sormak isteyenler için cevap verebilirim.

yazıların silinmesi için bir şey diyemem tabiki. bunu değiştirmemiz mümkün. ama alırken okusaydınız oynattıogı video formatı sadece avi olarak yazmaktadır. bunu geçelim şu anda mp4 diye tabir edilen cihazların genel olarak hepsi avi formatı desteklemektedir ve bunun içinde converter dediğimiz programların kullanılması lazım gelmektedir.

• quote:

bende bu ürünü HB den aldım. fakt geldikten 2 saat sonra bir de baktım yan taraftaki kontrol tuşlarının ne işe yaradığını gösteren yazılar silinmeye başladı. sadece bu yazılar silindiği için sinirlenip tekrar gönderiyordum fakat arkadaşlar ikna etti neyse dedim kullanıyorum şuan. gelir gelmez bu kadar da değil yaw. yazı silinir mi hemen ya ?

yazıların silinmesi için bir şey diyemem tabiki. bunu değiştirmemiz mümkün. ama alırken okusaydınız oynattıogı video formatı sadece avi olarak yazmaktadır. bunu geçelim şu anda mp4 diye tabir edilen cihazların genel olarak hepsi avi formatı desteklemektedir ve bunun içinde converter dediğimiz programların kullanılması lazım gelmektedir.

nasıl sadece avi yahu ? kendi kutusunun üzerinde yazan formatlar aynen şu şekilde VIDEO: MPEG-4, AVI ve MPG olarak veriyorsa nasıl oluyorda oynatamıyor ? yani paketin üzerinde yazılan formatların arkasına bir yıldız koyarsın ve alt tarafta müsait bir yere dersin ki içerisindeki dönüştürücü programı ile ancak bu formatlar gösterilebilir. içersindeki program zaten fii tarihinden kalma birşey. çok performanslı bir progrm değil.

neyse ben ürünü aldım ve açıkçası kutusuna gösterilen özenin aletin üzerindeki tuş takımına aynı şekilde gösterilmediği kanaatindeyim. zaten yazılar bunda silindiyse aynı şekilde yeni gelende de silinmeyeceğinin garantisini verebilecekmisiniz ?

piyasadaki bu özelliklikte başka alet olmadığını biliyorum fakat genel itibariyle bu paraya bu kadar köfte yersiniz diyorumç alacak arkadaşlar bana pm den veya buradan mesaj yazıp detaylı bilgiler alabilirler.

• Bu alet gerçekten hoşuma gitti ama fiyatı bana uygun değil
  • Yazıların silindiği bir gerçek, birkaç haftada benimki silinmeye başladı. Neyse yapacak birşey yok birkaç tuş var sadece hangisi neydi hatırlarım
    Her türlü videoyu oynatmasını istiyorsanız başka modellere yönelmelisiniz. 970 di sanırım o direk oynatıyormuş. bunda her videoyu convert etmek gerekiyor. Alacaklar bunu bilerek alsın. Kutuda kendi formatına convert edilmeli yazmıyor, kesinlikle yazması lazım bence de ama bu tür ürünlerin hiçbirinin kutusunda yazmıyordur diye tahmin ediyorum.
    Ben üründen hala memnunum, bozulmadığı takdirde de memnun kalırım herhalde
    Yanında kendi kulaklığı yerine Sennheiser mx-200 kulaklık kullanmanızı tavsiye ederim. 17 YTL ye almıştım, ucuz ve kaliteli ses veriyor.

• 970 modelini inceleme fırsatım oldu. Bence t500 ün ekranı daha güzel. Renkler ve contrast daha iyi. Ve dokunmatik ekranını çok başarılı bulduğum söylenemez, belkide uzun süredir pda kullanmanın verdiği alışkanlıktan sonra bana öyle geldi.
  • ya tamam diyorsun problem değil yazıların silinmesi diyordum ki

bugün ne olduysa "music" application çalışmıyor. makine öylece kilitleniyor. bekle bekle açmıyoru. açılış ekranında takılı kalıyor.

yok yok kesin verecem ben bunu. bu kadar beklemiyordum. tasarım ve yazılım olarak çin mallarının arasında (OEM) bu fiyat ve özellikteki en iyisiydi bu model, hatta tekti diyebiliriz. (piranhadan bile iyiydi) fakat beni maalesef tatmin edemedi. yani pek uzun soluklu bir alet değilmiş gibi geldiği iiçin kilitlenme ve yazılarının silinmesinden dolayı iade ediyorum sevgili arkadaşlar. alacaklar bütün bunları düşünerek alsın.

ve şunuda belirtmeden geçemeyecem. başlık açılalı epey olmuş fakat alanlardan hiçbirine mi bu şekilde bir hata çıkmadı anlamadım.

oysaki ben ilk önce DH sonrada HB yorumlarından sonra bişey almak için düşnürdüm fakat hem HB hemde burası biraz yanıltı beni. ben bu aletlerde çok tongaya gelmezdim aama bu sefer oldu işte

valla herkese madara oldum yahu. genelde bu tip cins (farklı,orjinal,leblebi gibi satılmayan aletler) aletleri bende görüp alırlardı ama artık takke düştü kel göründü misali lafımızı dinleyen yok :)

• quote:

Orjinalden alıntı: StubB

Bu alet gerçekten hoşuma gitti ama fiyatı bana uygun değil

fiyatı ne kadar??
  • quote:

ya tamam diyorsun problem değil yazıların silinmesi diyordum ki

bugün ne olduysa "music" application çalışmıyor. makine öylece kilitleniyor. bekle bekle açmıyoru. açılış ekranında takılı kalıyor.

yok yok kesin verecem ben bunu. bu kadar beklemiyordum. tasarım ve yazılım olarak çin mallarının arasında (OEM) bu fiyat ve özellikteki en iyisiydi bu model, hatta tekti diyebiliriz. (piranhadan bile iyiydi) fakat beni maalesef tatmin edemedi. yani pek uzun soluklu bir alet değilmiş gibi geldiği iiçin kilitlenme ve yazılarının silinmesinden dolayı iade ediyorum sevgili arkadaşlar. alacaklar bütün bunları düşünerek alsın.

ve şunuda belirtmeden geçemeyecem. başlık açılalı epey olmuş fakat alanlardan hiçbirine mi bu şekilde bir hata çıkmadı anlamadım.

oysaki ben ilk önce DH sonrada HB yorumlarından sonra bişey almak için düşnürdüm fakat hem HB hemde burası biraz yanıltı beni. ben bu aletlerde çok tongaya gelmezdim aama bu sefer oldu işte

valla herkese madara oldum yahu. genelde bu tip cins (farklı,orjinal,leblebi gibi satılmayan aletler) aletleri bende görüp alırlardı ama artık takke düştü kel göründü misali lafımızı dinleyen yok :)

yazıların silinmesiyle ilgili size durumu bildirmiştim. değişim yapabiliriz demiştim. diğer sorununuz ise sanırım resource bölümünden dosyaları görüntülediğiniz zaman göreceksiniz ki ürün içerisinde exe diye tabir ettiğimiz viruslerden mevcuttur. başka hiçbir şekilde music bölümünün çalışmadıgını görmedim. bir denerseniz sevinirim. boyle konularda bir danışıp ondan sonra sorununuz çözülmediği zaman böyle seyler yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kirpi -- 8 Ağustos 2008; 15:29:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

yazıların silinmesiyle ilgili size durumu bildirmiştim. değişim yapabiliriz demiştim. diğer sorununuz ise sanırım resource bölümünden dosyaları görüntülediğiniz zaman göreceksiniz ki ürün içerisinde exe diye tabir ettiğimiz viruslerden mevcuttur. başka hiçbir şekilde music bölümünün çalışmadıgını görmedim. bir denerseniz sevinirim. boyle konularda bir danışıp ondan sonra sorununuz çözülmediği zaman böyle seyler yazarsanız sevinirim.

iyi de ben sizden almadım ki? siz mi değiştireceksiniz ?
    HB den aldım. onlara mı göndericem size mi göndereyim hangisi daha hızlı olur ?

• quote:

quote:

quote:

iyi de ben sizden almadım ki? siz mi değiştireceksiniz ?
    HB den aldım. onlara mı göndericem size mi göndereyim hangisi daha hızlı olur ?

HB ye de gonderseniz onlarda bize gonderecek. bize gonderirseniz HB ye gitmesi ve onların bize gondermesi içerisinde geçen süreyi kısaltmış olursunuz. adresimiz garanti belgelerinde mevcuttur.

• bu cihazın ekranı 262 k mı 65 k mı acaba
  • Ben de bu cihazı HB dan aldım. aldığımda dikkat etmemiştim kutusunda yazılım cd si yokmuş. ancak ben video formatı dönüştürme programını webten indirmişim. Sonradan hatırladım. İlk aldığımda hemen video ve fotoğrafları uygun formata ve boyuta getirdim ve belleğine attım. sonra içindeki menüsünden dosya sil seçeneğini kullanarak bir resim ve video sildim ancak silmemle beraber daha önce açtığı diğer foto ve videoları bilinmeyen format diyerek açmadı. Ben de bilgisayardan belleğini formatladım ve ayarlarını tekrar fabrika ayarlarına resetledim düzeldi. içerisine tekrar uygun formatta 10 adet video attım 1 hafta bu filmleri izledim. Sonra nedense dosya sil seçeneğini kullanarak bir video sildim video silmemle beraber yazılar saçma sapan karakterlere dönüştü ve bir süre sonra da cihaz hiç açılmadı. anladığım kadarıyla yazılım çökmüştü. Ben uygun bir zamanda ingoo nun merkez servisine gittim. Zannedersem konuştuğm kişi Hüseyin Beydi. Durumu anlattım o da cihazı aldı yazılım attı.
    Bu arada kendisine TV kanalı aradığım zaman 29 kanaldan fazla bulmadığını söyledim o ise bana 60 kanal bulanlar olduğunu iyi bir yerde arama yaparsam benimde 60 kanal bulabileceğimi söyledi oysa ben çamlıca ya çok yakın bir yere arama yapmıştım. ama 29 dan fazla kanal hafızaya almıyordu. Neyse cihazımı alıp teşekkür ettim ve kontrol etmeden eve döndüm. akşam cihazı kontrol etmek istedim Tv sini açtığımde 60 kanal olduğunu gördüm ama yeni arama yapıldığında kesinlikle 29 dan fazla bulmuyor. Bu arada her yolu denememe rağmen ayarları hafızaya kaydedemiyorum. Halbuki daha önce kaydedebiliyordum. ama ne radyo ne TV ne de cihazın dil ayarları gibi ayarlar hafızaya alınmıyor. cihazı kapatıp açtığımda ayarlar resetleniyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: gundar

Ben de bu cihazı HB dan aldım. aldığımda dikkat etmemiştim kutusunda yazılım cd si yokmuş. ancak ben video formatı dönüştürme programını webten indirmişim. Sonradan hatırladım. İlk aldığımda hemen video ve fotoğrafları uygun formata ve boyuta getirdim ve belleğine attım. sonra içindeki menüsünden dosya sil seçeneğini kullanarak bir resim ve video sildim ancak silmemle beraber daha önce açtığı diğer foto ve videoları bilinmeyen format diyerek açmadı. Ben de bilgisayardan belleğini formatladım ve ayarlarını tekrar fabrika ayarlarına resetledim düzeldi. içerisine tekrar uygun formatta 10 adet video attım 1 hafta bu filmleri izledim. Sonra nedense dosya sil seçeneğini kullanarak bir video sildim video silmemle beraber yazılar saçma sapan karakterlere dönüştü ve bir süre sonra da cihaz hiç açılmadı. anladığım kadarıyla yazılım çökmüştü. Ben uygun bir zamanda ingoo nun merkez servisine gittim. Zannedersem konuştuğm kişi Hüseyin Beydi. Durumu anlattım o da cihazı aldı yazılım attı.
    Bu arada kendisine TV kanalı aradığım zaman 29 kanaldan fazla bulmadığını söyledim o ise bana 60 kanal bulanlar olduğunu iyi bir yerde arama yaparsam benimde 60 kanal bulabileceğimi söyledi oysa ben çamlıca ya çok yakın bir yere arama yapmıştım. ama 29 dan fazla kanal hafızaya almıyordu. Neyse cihazımı alıp teşekkür ettim ve kontrol etmeden eve döndüm. akşam cihazı kontrol etmek istedim Tv sini açtığımde 60 kanal olduğunu gördüm ama yeni arama yapıldığında kesinlikle 29 dan fazla bulmuyor. Bu arada her yolu denememe rağmen ayarları hafızaya kaydedemiyorum. Halbuki daha önce kaydedebiliyordum. ama ne radyo ne TV ne de cihazın dil ayarları gibi ayarlar hafızaya alınmıyor. cihazı kapatıp açtığımda ayarlar resetleniyor.

yaptıgınız ayarların kayuıtlı oılması ve tekrar açtıgınızda yaptıgınız ayarları kullanabilmeniz için, PLAY tuşuna basılı tutarak kapatmanız gerekmektedir. boyle denerseniz sanırım sorun çözülecektir.

• FİYAT NE OLUR BUNUN TAHMİNEN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: allpromises

FİYAT NE OLUR BUNUN TAHMİNEN.

şu anda hepsiburada ve mavibilgisayar internet sitelerinde satılmaktadır. fiyatlarına oradan bakabilirsiniz.
  • sayın yetkili ekran 262 k mı 65 k mı acaba bu konuda bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

sayın yetkili ekran 262 k mı 65 k mı acaba bu konuda bilgi verebilirmisiniz

262K QWGA ekrana sahiptir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

sayın yetkili ekran 262 k mı 65 k mı acaba bu konuda bilgi verebilirmisiniz

262K QWGA ekrana sahiptir.

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.