Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede ainol t20 vardı ondada tvde uyduya bagladım sorun yok ama tv genelde hareket halindeykne bozuluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue1907

alet çok güzel gibi duruyor fakat kafamı karıştıran bikaç şey var 1-tanınmamış bi marka olması 2-bu forumdaki arkadaşlara yollanan aletlerin %60-70inin arızalı çıkmış olması.acaba kulaklık ve anten girişleri başa bela olurmu diye düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar daha geniş bilgi verirlerse sevinirim teşekkürler

+1
  • arkadaşlar ben ankarada oturuorum ve max.25 kanal buludu ve harici anten girişinide yapamadım daha dorusu olmadı çalışmadı ve içinden yazılım cdside çıkmadı lütfen arkadaşlar bi yardım edin...
  • Markanın servis kalitesi nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: krcn

arkadaşlar ben ankarada oturuorum ve max.25 kanal buludu ve harici anten girişinide yapamadım daha dorusu olmadı çalışmadı ve içinden yazılım cdside çıkmadı lütfen arkadaşlar bi yardım edin...

pm den cevapladım sorununuzu
  • garanti konusunda sorununuz olmasın arkadaslar turkuaz29ist kesinlikle ürünü sattım artık işim olmaz diye düsünen satıcılardan degil. buradaki arkadaşlara güvenebilirsiniz isterseniz fotumda ingoo, meizu sayfalarınıda okuyun ne demek istedigimi daha net anlayacaksınız.
  • usta saolasın yazılım problemim çözüldüde bu harici anten girişini nasıl yapcaz normal anteni tamamen kapatıorum sonra kablolu tvyi bağlıyorum yeniden otomatik arama yaptırdım ama olmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: krcn

usta saolasın yazılım problemim çözüldüde bu harici anten girişini nasıl yapcaz normal anteni tamamen kapatıorum sonra kablolu tvyi bağlıyorum yeniden otomatik arama yaptırdım ama olmadı...

kablolu tv de değilde normal bir anten ile denersen daha saglıklı cevap verebilirim. kablolu tv ye uymayabiliyor.
  • aslında bir ürüne göre gayet güzel görünüyor..
    çünkü neyi alırsanız alın hepsının bellı standartı artısı vede eksısı vardır..ama bununda en az diğer ürünler kadar iyi vede hatta artıları var gibi geldi..
    çünkü tv si olduğu için..
    normalde zaten ipodlar 100 ytl den başlar 150,200 civarıdır..
    ama bunun tv side var..
    alan kişi en çok radyo mp3 vede tv izler bence..yani video gösterimi ise sonraki aşamadır..
    en pratik tv dir bence..
    ayrıca evde ki çekim işi iyi olmayabilir denmiş sanırım ama...
    bizim normalde evdeki tv ler bile kablo anten olmadan pratik anten takın bakalım tv üstündeki anten çekimi olcak mı..
    o yüzden tv çekimide normaldir..
    yani turkıye ızerıne gelen vede herkesın evındekı tv ye kadar gelen tv frekansı zaten anca o kadardır..
    alan kişi çokda fazla şey beklemesın..
    evdekı tv lerde tv üstü antenle iyi çekmiyor buda normal durumdur..
    ama bir yre gidersınız acık havada denız kenarında oturun yada arabada oturun,çekın arabayı bır yere acın tvyı net ceker..
    ama arabayla yolda gıderken tv acarsanızda yayınlarda atlama cekmeme olmasa normaldır..
    zaten cep telefonları bıle hattın ustunden tv ızlenıyor..acık havada cekım frekansı uydudan gelen frekenslar yeterlı deıldır..
    neyse dıceklerım bu..
    para buldugum zaman bende almayı dusunuyorum..
    ben tv ızlemeyı severım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist55 -- 17 Temmuz 2008; 23:21:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkeravniaker

quote:

Orjinalden alıntı: seiko1

Kablotv ile ilgili sorunu çözdüm. Dahili anten açık olunca etkileniyor bir şekilde, onu kapattığım zaman "weak signal" sorunu yok.

Kablotv ile kanallar çok net.

Kendi anteni ile 60 kanal buluyor kablotv ile 14 :(

Neyse zaten kablo tv ile izlemeyeceğim sonuçta. Mühim olan kendi anteni ile olan performansı.

Onuda detaylı test edicem.

merhaba,

ben izmir bostanlı sahilde kendi anteni ile sadece 29 kanal bulabildim, siz ve diğer arkadaşlar kanal sayılarını bildirebilir misiniz ltf.?

27 kanal var

• quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

quote:

Orjinalden alıntı: ilkeravniaker

quote:

Orjinalden alıntı: seiko1

Kablotv ile ilgili sorunu çözdüm. Dahili anten açık olunca etkileniyor bir şekilde, onu kapattığım zaman "weak signal" sorunu yok.

Kablotv ile kanallar çok net.

Kendi anteni ile 60 kanal buluyor kablotv ile 14 :(

Neyse zaten kablo tv ile izlemeyeceğim sonuçta. Mühim olan kendi anteni ile olan performansı.

Onuda detaylı test edicem.

merhaba,

ben izmir bostanlı sahilde kendi anteni ile sadece 29 kanal bulabildim, siz ve diğer arkadaşlar kanal sayılarını bildirebilir misiniz ltf.?

27 kanal var

seiko1 isimli üye, 60 kanal bulabildiğini söylüyor, acaba bizde mi bir sorun var ? ben de aynı izmir bostanlı sahil'de tarama yaptım.

• gitarist55 e katılıyorum. TV çekimi de fena değil. Benim evimde vericilere yakınlık vs. çok iyi çekmemiş olabilir ama TV de bundan fazla çekmezdi herhalde. Açık havada veya daha uygun yerlerde daha net çekebilir. Uygun şartlarda cam gibi cektiğine şahit oldum. Benim mutfakta bazı kanallar çok net çekiyor
    Ben genel olarak üründen memmnunum. Özellik ve kullanım olarak gayet güzel, 8GB da hafızası var. İsterseniz 15-20 YTL ye 2GB kart daha ekleyebilirsiniz. Zannedersem 2GB tan fazlasını desteklemiyor.
  • bu aleti kullanan arkadaşlardan benim soruma cevap verecek olan yokmu?çok güzel bir alet fakat aletin giriş çıkışlarının çabuk bozulmasından çekiniyorum.2 sene garantisi de bittikten sonra ölmesin alet.yakın fiyatlara creative samsung marka mp4 çalarlar da var videolu.o yüzden kafam karışık bu ürünün belkide tek ve en önemli özelliği tv özelliğinin olması..
  • Cihaz benim de ilgimi çekti.
  • quote:

http://www.amazon.com/Touch-Screen-Music-Player-Accessories/dp/B001350BJQ/ref=sr_1_27?ie=UTF8&s=audio-video&qid=1216395734&sr=1-27

bu alet ingoo nun tv siz modelinin aynısı değil mi?

malesef aynısı degil. hatta yakınından bile geçemez. söylediğiniz alet 2.8 inch. ingoo in-970 modeli 3.0 inch wide screen ekran. 20 saate yakın muzik ve 8 saate yakın video oynatma süresi var. bunların yanında bir çok video formatını convert etmeden destekleme özelliğide var. bunun yanında değiştilebilir tema, e-book için ayarlanabilir font büyüklüğü ve font rengi, istediğiniz resmi music, kayıt radyo gibi bölümler için arka plan yapma özeliiği vs. bir sürü spesifik özellik mevcut. alacaklar için yarın itibariyle mavi bilgisayarda 4 gb kampanyalı fiyatı 99 ytl dir. duyurulur.

• sayın marjinal kirbi başka antenlerle deneyicem ama kabloda bi sorun war gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krcn -- 18 Temmuz 2008; 23:26:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

malesef aynısı degil. hatta yakınından bile geçemez. söylediğiniz alet 2.8 inch. ingoo in-970 modeli 3.0 inch wide screen ekran. 20 saate yakın muzik ve 8 saate yakın video oynatma süresi var. bunların yanında bir çok video formatını convert etmeden destekleme özelliğide var. bunun yanında değiştilebilir tema, e-book için ayarlanabilir font büyüklüğü ve font rengi, istediğiniz resmi music, kayıt radyo gibi bölümler için arka plan yapma özeliiği vs. bir sürü spesifik özellik mevcut. alacaklar için yarın itibariyle mavi bilgisayarda 4 gb kampanyalı fiyatı 99 ytl dir. duyurulur.

3.0 inch ingoo 970 modelinin, Tv li modeli çıkar mı acaba Marjinal Kirpi? 3.0 inchli Tv li, foto ve video çekme özellikli bir model çok satar bence. Böyle bir ürün ithal etme çalışmaları var mı? Yeni gelecek ürünlerden de bahsedebilirmisiniz?

• 10 günlük kullanımda sağlamlığı konusunda yorum yapamam ama genel olarak ürünü beğendim. 2 sene dayanacaksa daha sonra bozulması çok önemli değil, teknoloji çok hızlı değişmeye başladı. 2 sene sonra muhtemelen ürünün aynısı hatta daha çok çok ucuz olacaktır
    TV önemli değilse diğer kaliteli bildiğimiz markalar alınabilir. Benim gibi TV si de olsun dersen bu fiyata bu özelliklerde başk bir ürün yok gibi.
    Pil süresinden çekiniyordum, ilk gün içindeki pili bitirdim, 4-5 saat şarjda tuttum. 10 gündür daha pili bitmedi, 2. çizgide.

quote:

bu aleti kullanan arkadaşlardan benim soruma cevap verecek olan yokmu?çok güzel bir alet fakat aletin giriş çıkışlarının çabuk bozulmasından çekiniyorum.2 sene garantisi de bittikten sonra ölmesin alet.yakın fiyatlara creative samsung marka mp4 çalarlar da var videolu.o yüzden kafam karışık bu ürünün belkide tek ve en önemli özelliği tv özelliğinin olması..

• cevabın için teşekkürler arkadaşım.Ben şuan Creative Zen X-Fİ 16gb ye yoğunlaşmış durumdayım.ABD fiyatı 200$ civarı alabilirsem onu alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue1907 -- 23 Temmuz 2008; 11:02:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.