Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blue1972

Selam,

Bende bugun itibariyle 8 GB olan modelini aldi. Yalniz bana gelen kutu icinde driver CD bos. Bende de kilif cikmadi. Driver konusunda nasil yardimci olabilirsiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

Orjinalden alıntı: OzOz83

Merhaba 8gb lık T500 den bende aldım, açıkçası tedirgin bir şekilde aldım ancak ürün gayet kaliteli, tek beğenmedğim özelliği dahili hoparlörü mp3 dinlemek malesef mümkün değil çok az çıkıyor sesi, sonuna kadar açıncada pıt pıt ses çıkıyor ama tv modunda nispeten daha iyi sonuna kadar açılsada sorun yok, ekran süper ben daha iyi bir ekran görmedim. Kutusunda kılıf yazdığı halde içinden çıkmadı, evdeki tv antensiz ne çekiyorsa onu çekiyor, belli başlı kanalları izleyebilirsiniz,harici anten ile sorunsuz net izlenebiliyor, prizden ve usb den şarj olabiliyor, çok hafif ince bir ürün, kulaklıkları yeterli ancak daha iyi bir kulaklık kullanılmalı, ürünü tavsiye ederim.

Böyle kaliteli ve ucuz ürünleri satışa sunan arkadaşlara teşekkürler, teknik servis konusundada (umarım ihtiyacımız olmaz) aynı kaliteli hizmeti bekliyoruz.Ayrıca kılıfımızıda isteriz...:)

Saygılar...

diğer arkadasa soylediğim gibi kılıf konusunda çok mahcubum. arkadas soyledikten sonra kutuları inceledim kılıf konusunda. kılıfın eksik oldugunu gordum bu modelimizde. ozel mesajdan adresinizi verirseniz en yakın zamanda kılıfınızı temin edecegim. insallah garantiye ihtiyacınız kalmaz ama o konudada herzaman destek vermeye hazırız. yorumlarınızı bekliyoruz.

kılıf konusunda ithal ettiğimiz firmadan kılıfları istedim. en yakın zamanda gondereceklerini soylediler. adresinizi pm den iletirseniz geldiği zaman kargo ile adresinize gonderecegim. mail adresinizi yazarsanız cd içeriğini adresinize gondereyim.

• nerde satiliyor bu pm atarmısınız please...
  • çok sağol kardeş.mp3 ten flac'a çevirdiğimizde gerçek flac kalitesini alamıyoruz sanırım?track'tan flac mı yapmak lazım.
    quote:

Orjinalden alıntı: resetm

Önce "flac.sourceforge.net" adresinden indirip sisteme kur. Bu arayüzden birşeyler yapabilirsin. Daha iyisi "Easy CD-DA Extractor" , BonkEnc, CDex, Winamp, JetAudio, foobar2000 ile cd den Flac'a çevirebilirsin. Flac dan Audio cd ye dönüştürmek içinse Nero'yu kullan (Nero Audio plugins e ihtiyaç duyabilirsin Linki "bitburners.com/nero-audio-plugins" Bu şekilde dinlemeye başlarsan dönüp de bir daha mp3 dinleyebileceğini sanmıyorum. Evet biraz yer kaplıyor ama mp3 değil de müzik dinlemek istiyorsan başka yolu da yok.

• Kayıplı bir formattan (mp3, ogg, wma gibi) Flac'a çevirmek kaybedileni geri getirmez. Audio Cd den flac'a çevirirseniz kayıpsız olarak dinleyebilirsiniz. Torrent de ve rapidde bolca Flac a çevrilmiş materyal bulabilirsin.(eğitim amaçlı tabii)
  • arkadaşlar ürün gerçekten dikkatimi çekti ama yinede aklıma takılan bi kaç soru yok değil mesela tanınmamış bi kaç marka daha almıştım ama bunlar beni çok mahçup etti mesela kasa kalitesi çok kötüydü vidaları paslanıyordu bu üründe böyle kötü yönler varmı birde video izlerken donma azda olsa varmı yoksa net bi şekilde izlememize izin veriyormu? gerçekten kaliteli ve özellikleride sırf özelliği fazla olsun diye koyulmadıysa yani her yönden kaliteli ise kesinlikle alırım iyi çalışmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur668785

arkadaşlar ürün gerçekten dikkatimi çekti ama yinede aklıma takılan bi kaç soru yok değil mesela tanınmamış bi kaç marka daha almıştım ama bunlar beni çok mahçup etti mesela kasa kalitesi çok kötüydü vidaları paslanıyordu bu üründe böyle kötü yönler varmı birde video izlerken donma azda olsa varmı yoksa net bi şekilde izlememize izin veriyormu? gerçekten kaliteli ve özellikleride sırf özelliği fazla olsun diye koyulmadıysa yani her yönden kaliteli ise kesinlikle alırım iyi çalışmalar

konuyla ilgili yorum yapmam yanlış olur. alıp deneyen arkadasların yorumlarını bekliyorum :

• Bir türlü şarjı tam olarak dolmadı acaba bir sorunmu var cihazda sizde kaç saatte doluyor ben bugün aldım..

Birde bir sorum var makinayı bilgisayara bağlıyorum connect oluyor sonra bağlantıyı bilgisayardan kesiyorum ama kabloyu çıkarıp tekrar takmadan bilgisayarda göremiyor yani bir software si yok devreye sokan :((
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sekoloji78

Bir türlü şarjı tam olarak dolmadı acaba bir sorunmu var cihazda sizde kaç saatte doluyor ben bugün aldım..

Birde bir sorum var makinayı bilgisayara bağlıyorum connect oluyor sonra bağlantıyı bilgisayardan kesiyorum ama kabloyu çıkarıp tekrar takmadan bilgisayarda göremiyor yani bir software si yok devreye sokan :((

3-4 saat şarjda tutmanız yeterli olacaktır. ilk kullanmanızda 6-7 saat şarjda tutmanız pil ömrünü uzatacaktır. sonraki şarj etme de 3-4 saat yeterlidir.

diğer sorununuza gelince genel olarak flash bellek kullanan playerlarda aynı tarz işlem mevcuttur. çok daha spesifik olan playerlarda dediğiniz olay olabilir. ama bilgisayar kaldırdıktan sonra malesef kabloyu çıkarıp takmanız gerekmektedir. bunun başka yolu malesef henüz yok.

mail ve msn adresim : huseyin@ingoo.biz sorunlarınızı ve sorularınızı mail yada msn yoluylada iletebilirsiniz. genelde gün içerisinde online oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kirpi -- 28 Mayıs 2008; 23:19:42 >

• quote:

quote:

Bir türlü şarjı tam olarak dolmadı acaba bir sorunmu var cihazda sizde kaç saatte doluyor ben bugün aldım..

3-4 saat şarjda tutmanız yeterli olacaktır. ilk kullanmanızda 6-7 saat şarjda tutmanız pil ömrünü uzatacaktır. sonraki şarj etme de 3-4 saat yeterlidir.

diğer sorununuza gelince genel olarak flash bellek kullanan playerlarda aynı tarz işlem mevcuttur. çok daha spesifik olan playerlarda dediğiniz olay olabilir. ama bilgisayar kaldırdıktan sonra malesef kabloyu çıkarıp takmanız gerekmektedir. bunun başka yolu malesef henüz yok.

mail ve msn adresim : huseyin@ingoo.biz sorunlarınızı ve sorularınızı mail yada msn yoluylada iletebilirsiniz. genelde gün içerisinde online oluyorum.

çok teşekkürler cevaplarınız için ekliyorum sizi :)

bu arada cihazı geri gönderdim şarj olayında sorun var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekoloji78 -- 29 Mayıs 2008; 16:02:09 >

• Satın alan arkadaşlara bir sorum olacak. Ürünün harici anten girişine kutudan çıkan adaptörü taktığımda sanki ucunu boş bir deliğe takmışım gibi oluyor uç tamamen boşta kendi kendine çıkıyor. Uyduya bağladım görüntüyü çok karıncalı aldı. Acaba bana gelen ürünün anten girişinde bir problem mi var? Sizin cihazlarda durum nasıl anten kablosunu taktığınızda sağlam oturuyormu yerine?
  • Şimdi denedim kablo oturuyor yerine. Kendi kendine çıkma gibi bir durum yok bende.
  • Denediğin için teşekkür ederim. Benimkine kabloyu takıp aşağı doğru tuttuğumda bile kablo yerinden çıkıp yere düşüyor. Uyduya bağladığımdada görüntü çok karlı geliyor. Sanırım anten jackı bozuk.
    quote:

Orjinalden alıntı: seiko1

Şimdi denedim kablo oturuyor yerine. Kendi kendine çıkma gibi bir durum yok bende.
  • Ürünü 15:30 itibari ile hepsiburada.com firmasına geri gönderdim gelecek cevabı bekleyeceğim..
  • kardeş kusuruma bakma ikidebi soru soruyorum ama ben track dosyasını nero ile flac yaptım ama winamp için codec işini halledemedim dedim bari media player için yapıyim onun içinde bulamadım ingilizce anlatımlı biyerden indirdim bişeler ama linkler ölü falan çıktı daha rahat yapabliceğim bi yöntem yokmu veya sn göndersen codec plugin vs. yi şmdiden sağolasın.
    quote:

Orjinalden alıntı: resetm

Kayıplı bir formattan (mp3, ogg, wma gibi) Flac'a çevirmek kaybedileni geri getirmez. Audio Cd den flac'a çevirirseniz kayıpsız olarak dinleyebilirsiniz. Torrent de ve rapidde bolca Flac a çevrilmiş materyal bulabilirsin.(eğitim amaçlı tabii)
  • quote:

Ürünü 15:30 itibari ile hepsiburada.com firmasına geri gönderdim gelecek cevabı bekleyeceğim..

Bende yarın göndereceğim. Benimkininde anten girişi bozuk. Ayrıca bunda sonucu beklenecek bir şey yokki. Seninkide benimkide arızalı yeni ürün kapsamına giriyor. Çünkü kutusundan arızalı çıktı. Ben direk değişim talep edeceğim değişim yapılmadığı haldede para iadesi isteyeceğim. Onarım istemiyorum çünkü bu sıfır bir ürün ucuz bir şeyde değil ve kutusundan arızalı çıkıyor.

Hepsiburada.com'da aynen şöyle yazıyor; Ambalajından arızalı çıkan yeni ürünleriniz için 3 alternatif söz konusudur; onarım, değişim veya iade. Dolayısı ile mutlaka isteğinizi ifade eden bir not ile birlikte ürünü göndermeniz gerekmektedir.

• arkadaşlar ingoo hakkında bilgi istemişsiniz herhalde hepsiburdada var linkini gonderiyorum artık siz< karar verin. birde bu microsoft zone 30 gb hakkında bilgisi olan warmı piyasada ucuz alacam bi danışayım dedim yazarsanız sewinirim pm de olur ...
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50762&SKU=BD50762-8GB
  • quote:

Orjinalden alıntı: odanedemek

quote:

Ürünü 15:30 itibari ile hepsiburada.com firmasına geri gönderdim gelecek cevabı bekleyeceğim..

Bende yarın göndereceğim. Benimkininde anten girişi bozuk. Ayrıca bunda sonucu beklenecek bir şey yokki. Seninkide benimkide arızalı yeni ürün kapsamına giriyor. Çünkü kutusundan arızalı çıktı. Ben direk değişim talep edeceğim değişim yapılmadığı haldede para iadesi isteyeceğim. Onarım istemiyorum çünkü bu sıfır bir ürün ucuz bir şeyde değil ve kutusundan arızalı çıkıyor.

Hepsiburada.com'da aynen şöyle yazıyor; Ambalajından arızalı çıkan yeni ürünleriniz için 3 alternatif söz konusudur; onarım, değişim veya iade. Dolayısı ile mutlaka isteğinizi ifade eden bir not ile birlikte ürünü göndermeniz gerekmektedir.

hepsiburada yerine bana gonderseydiniz daha cabuk cozerdiniz sorunu :) onlarda bana verecek urunu cünkü. sorunlarınız dediğiniz gibiyse o takdirde tabiki birebir değişim yapılacaktır bundan şüpheniz olmasın

• Ben ürünü size getirebilirim daha göndermedim eğer garantide yazdığı gibi istoçtaysanız. Garanti belgesindeki adresten size ulaşabilirmiyim? Ben istoça yakın bir yerde oturuyorum. Direk elden daha iyi olur.

Bu arada yanlış anlaşılmasın ürün mükemmel gerek malzeme gerek görüntü olarak. Ama her türlü elektronik cihazda sorun çıkabiliyor oda bana denk geldi.
    quote:

quote:

quote:

hepsiburada yerine bana gonderseydiniz daha cabuk cozerdiniz sorunu :) onlarda bana verecek urunu cünkü. sorunlarınız dediğiniz gibiyse o takdirde tabiki birebir değişim yapılacaktır bundan şüpheniz olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 29 Mayıs 2008; 23:08:24 >

• quote:

Ben ürünü size getirebilirim daha göndermedim eğer garantide yazdığı gibi istoçtaysanız. Garanti belgesindeki adresten size ulaşabilirmiyim? Ben istoça yakın bir yerde oturuyorum. Direk elden daha iyi olur.

Bu arada yanlış anlaşılmasın ürün mükemmel gerek malzeme gerek görüntü olarak. Ama her türlü elektronik cihazda sorun çıkabiliyor oda bana denk geldi.
    quote:

quote:

quote:

sorununuz yarın insallah giderilecektir msn den soyledigim gibi. yeni ürününüzü aldıktan sonra yorumlarınızın devamını bekliyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 17 Haziran 2008; 23:10:03 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.