Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünlerin ithalatını ben yapmaktayım arkadaslar. garanti yönünden forumdaki uyarıları genel olarak diğer markalarda yaşanan sorunları dikkatle izliyorum. garanti yonunden bir sikayet olmaması ve memnuniyet onemli benim icin. in-970 modelinde tv olayı malesef yok. ama video olayı olarakta t500 modelinden üstün ve ekran olarak. herguzelin bir kusuru olur sanırım ;)
  • Hepsiburada'da olması iyi oldu bi bakıma taksit seçenekleride mevcut hemde en güvenilir e-ticaret sitesi bana göre. Ingoo'ya da garanti konusunda güvenebilirsiniz,buradan alıp kullanan bilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

ürünlerin ithalatını ben yapmaktayım arkadaslar. garanti yönünden forumdaki uyarıları genel olarak diğer markalarda yaşanan sorunları dikkatle izliyorum. garanti yonunden bir sikayet olmaması ve memnuniyet onemli benim icin. in-970 modelinde tv olayı malesef yok. ama video olayı olarakta t500 modelinden üstün ve ekran olarak. herguzelin bir kusuru olur sanırım ;)

Bu ürünlerin satışını G.o.l.d Bilgisayarın internet mağazası olanwww.Hizlial.com adresindende yaparsanız iyi olur. Gerek gönderim hızları gerek müşteri hizmetleri gerekse çalıştıkları kargo şirketi çok iyi. 75 ytl üzeri Kargo ücretide talep etmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 21 Mayıs 2008; 21:58:39 >

• Ürün bugün elime geçti. Hepsiburada'dan aldım. 4gb'lık modeli tercih ettim. Hemen aleti kurcalamaya başladım. Kendi kulaklıklarıyla ses iyi ama hoparlör ile sesi dışarıya verdiğimizde sadece televizyon izlerken ses tatmin edici. Mp3 dinlerken duymak çok zor, sesi sonuna kadar açtığım halde.
    Veri transferi çok hızlı, sorunsuz şekilde dosyalarımı aktardım. İçinden çıkan program cd'si ile video'ları çevirdim ve sorunsuz izledim.

Radyodan kayıt özelliği gayet iyi.

Gelelim tv özelliğini. Beni en çok cezbeden bu özelliğiydi 4gb olmasının yanısıra. Dışarıdan anten bağlanma özelliği iyi düşünülmüş. Evde kablotv kullandığın için hemen bağlayıp test ettim.

14 kanal buldu sadece. Acaba s bandı falan yokmu alette, daha çok kanal bulmasını arzu ederdim.

Kendi anteni ile kanal1 ve birazda atv çekiyor. Başka bir yerde deneme imkanım olmadı. Birde açık alanda deneyeceğim umarım daha çok kanal yakalayabilirim.

Birde dikkatimi çeken kablotv takılı olduğu halde cihazı hafif oynattığım zaman "weak singal" deyip görüntü bozuluyor birkaç saniye. Aslında anten sabit böyle birşey olmaması lazım ama çözemedim.

Tv izlerken dışarıya verdiği ses çok iyi. Keşke mp3 dinlerkende böyle ses verebilse.

Kullandıkça yorumlarımı ekleyeceğim...

Saygılarımla.

Edit: Kutunun içinden kılıf çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seiko1 -- 23 Mayıs 2008; 13:16:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seiko1

Ürün bugün elime geçti. Hepsiburada'dan aldım. 4gb'lık modeli tercih ettim. Hemen aleti kurcalamaya başladım. Kendi kulaklıklarıyla ses iyi ama hoparlör ile sesi dışarıya verdiğimizde sadece televizyon izlerken ses tatmin edici. Mp3 dinlerken duymak çok zor, sesi sonuna kadar açtığım halde.
    Veri transferi çok hızlı, sorunsuz şekilde dosyalarımı aktardım. İçinden çıkan program cd'si ile video'ları çevirdim ve sorunsuz izledim.

Radyodan kayıt özelliği gayet iyi.

Gelelim tv özelliğini. Beni en çok cezbeden bu özelliğiydi 4gb olmasının yanısıra. Dışarıdan anten bağlanma özelliği iyi düşünülmüş. Evde kablotv kullandığın için hemen bağlayıp test ettim.

14 kanal buldu sadece. Acaba s bandı falan yokmu alette, daha çok kanal bulmasını arzu ederdim.

Kendi anteni ile kanal1 ve birazda atv çekiyor. Başka bir yerde deneme imkanım olmadı. Birde açık alanda deneyeceğim umarım daha çok kanal yakalayabilirim.

Birde dikkatimi çeken kablotv takılı olduğu halde cihazı hafif oynattığım zaman "weak singal" deyip görüntü bozuluyor birkaç saniye. Aslında anten sabit böyle birşey olmaması lazım ama çözemedim.

Tv izlerken dışarıya verdiği ses çok iyi. Keşke mp3 dinlerkende böyle ses verebilse.

Kullandıkça yorumlarımı ekleyeceğim...

Saygılarımla.

Edit: Kutunun içinden kılıf çıkmadı.

cihazınızın ayarını select area dan turkey olarak belirledinizmi? kablo tv taktıgınız zaman weak sinyal dememesi gerekiyor. kablo tv de tv nizden nasıl izliyorsanız öyle izlemeniz gerekiyor. ben uydu anteniyle denediğim zaman oyle olmustu. açık alanda çekme gücü daha yüksek oluyor bundan şüpheniz olmasın.

kılıf için bugun kontrol ettim kutuları. pm den adresinizi verirseniz en yakın zamanda adresinize gonderebiliriz. yorumlarınızın devamını bekliyorum.

• Kablotv ile ilgili sorunu çözdüm. Dahili anten açık olunca etkileniyor bir şekilde, onu kapattığım zaman "weak signal" sorunu yok.

Kablotv ile kanallar çok net.

Kendi anteni ile 60 kanal buluyor kablotv ile 14 :(

Neyse zaten kablo tv ile izlemeyeceğim sonuçta. Mühim olan kendi anteni ile olan performansı.

Onuda detaylı test edicem.

• Beyler ben hala bu in-t500 ü alamadım:( daha doğrusu kararsızım bugün doğubanka gittim çinmalı olan anycool t828 e daha yakından bakmak için ve belki ingoo in-t500 ü belki bulur yakından incelerim die kafamdaki kararsızlığı sonlandırırım die ancak ingoo nun hiçbir ürünü yok ordaki altın iş hanı vs hiçbirinde dükyanlarda vs yok anladımki bu ürün sadece 1 yerde var oda ithalatını yapan arkadaşımızda nese sonuçta sadece t828 i inceledim gerçekten mükemmel birşey ayrıca foto çekme kalitesi kötü deniyor onada baktım bana fena glmedi pc de nasıl gözükür bilemem ama sonuçta o fiyata göre çok özelliği var.ancak birde şu ingoo yu inceleyeblseydim süper olucaktı onun için isteğim ingoo in-t500 ü inceleyen arkadaşalrın hertürlü ayrıntıyı burda analtmaları(daha detaylı daha detaylı bağarsaklarına kadar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_akcay -- 23 Mayıs 2008; 21:26:05 >

• İçinden şarj aleti çıkıyormu acaba ?
  • kutu içeriği şu şekildedir : kulaklık, şarj aleti, usb kablosu, kulanma kılavuzu, program cd si kullanma kılavuzu ve garanti belgesi
  • Merhaba 8gb lık T500 den bende aldım, açıkçası tedirgin bir şekilde aldım ancak ürün gayet kaliteli, tek beğenmedğim özelliği dahili hoparlörü mp3 dinlemek malesef mümkün değil çok az çıkıyor sesi, sonuna kadar açıncada pıt pıt ses çıkıyor ama tv modunda nispeten daha iyi sonuna kadar açılsada sorun yok, ekran süper ben daha iyi bir ekran görmedim. Kutusunda kılıf yazdığı halde içinden çıkmadı, evdeki tv antensiz ne çekiyorsa onu çekiyor, belli başlı kanalları izleyebilirsiniz,harici anten ile sorunsuz net izlenebiliyor, prizden ve usb den şarj olabiliyor, çok hafif ince bir ürün, kulaklıkları yeterli ancak daha iyi bir kulaklık kullanılmalı, ürünü tavsiye ederim.

Böyle kaliteli ve ucuz ürünleri satışa sunan arkadaşlara teşekkürler, teknik servis konusundada (umarım ihtiyacımız olmaz) aynı kaliteli hizmeti bekliyoruz.Ayrıca kılıfımızıda isteriz...:)

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: OzOz83

Merhaba 8gb lık T500 den bende aldım, açıkçası tedirgin bir şekilde aldım ancak ürün gayet kaliteli, tek beğenmedğim özelliği dahili hoparlörü mp3 dinlemek malesef mümkün değil çok az çıkıyor sesi, sonuna kadar açıncada pıt pıt ses çıkıyor ama tv modunda nispeten daha iyi sonuna kadar açılsada sorun yok, ekran süper ben daha iyi bir ekran görmedim. Kutusunda kılıf yazdığı halde içinden çıkmadı, evdeki tv antensiz ne çekiyorsa onu çekiyor, belli başlı kanalları izleyebilirsiniz,harici anten ile sorunsuz net izlenebiliyor, prizden ve usb den şarj olabiliyor, çok hafif ince bir ürün, kulaklıkları yeterli ancak daha iyi bir kulaklık kullanılmalı, ürünü tavsiye ederim.

Böyle kaliteli ve ucuz ürünleri satışa sunan arkadaşlara teşekkürler, teknik servis konusundada (umarım ihtiyacımız olmaz) aynı kaliteli hizmeti bekliyoruz.Ayrıca kılıfımızıda isteriz...:)

Saygılar...

diğer arkadasa soylediğim gibi kılıf konusunda çok mahcubum. arkadas soyledikten sonra kutuları inceledim kılıf konusunda. kılıfın eksik oldugunu gordum bu modelimizde. ozel mesajdan adresinizi verirseniz en yakın zamanda kılıfınızı temin edecegim. insallah garantiye ihtiyacınız kalmaz ama o konudada herzaman destek vermeye hazırız. yorumlarınızı bekliyoruz.

• babamı kredi kartını kullanma konusunda bi ikna etsem alıcam ama bi ikna edemedim gitti takmış öss ye yav kazan istediğini alıyim dio nedir bu öss den çktiğimiz,herkes öss yi arkasına almış kazan şunu alıyim bunu alıyim yeter bea nese kafama koydum onu alıcam bi şekilde
  • Tatilde kullanmak için güzel bir alete benziyor bir sorum olacak cihazın flac performansı nasıl deneyen oldu mu? Çünkü ben mp3 dinlemiyorum cd lerimi flac'a çevirip öyle dinlemek istiyorum.
  • kardeş flac'a çevirmek için hangi programı kullanıyorsun link verebileceğin ücretsiz bi yazılım vs. varmı?+codec
    quote:

Orjinalden alıntı: resetm

Tatilde kullanmak için güzel bir alete benziyor bir sorum olacak cihazın flac performansı nasıl deneyen oldu mu? Çünkü ben mp3 dinlemiyorum cd lerimi flac'a çevirip öyle dinlemek istiyorum.
  • fiyatı ne kadar.?
  • 4GB 220,00 YTL 8GB 264,99 YTL hepsiburda ya öle yazmışlar kardeş
    quote:

Orjinalden alıntı: warriour

fiyatı ne kadar.?
  • Önce "flac.sourceforge.net" adresinden indirip sisteme kur. Bu arayüzden birşeyler yapabilirsin. Daha iyisi "Easy CD-DA Extractor" , BonkEnc, CDex, Winamp, JetAudio, foobar2000 ile cd den Flac'a çevirebilirsin. Flac dan Audio cd ye dönüştürmek içinse Nero'yu kullan (Nero Audio plugins e ihtiyaç duyabilirsin Linki "bitburners.com/nero-audio-plugins" Bu şekilde dinlemeye başlarsan dönüp de bir daha mp3 dinleyebileceğini sanmıyorum. Evet biraz yer kaplıyor ama mp3 değil de müzik dinlemek istiyorsan başka yolu da yok.
  • Ürünü şimdi teslim aldım dahili hoparlörü gerçekten bir işe yaramıyor ama güzel bir cihaz..
  • Selam,

Bende bugun itibariyle 8 GB olan modelini aldi. Yalniz bana gelen kutu icinde driver CD bos. Bende de kilif cikmadi. Driver konusunda nasil yardimci olabilirsiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

Orjinalden alıntı: OzOz83

Merhaba 8gb lık T500 den bende aldım, açıkçası tedirgin bir şekilde aldım ancak ürün gayet kaliteli, tek beğenmedğim özelliği dahili hoparlörü mp3 dinlemek malesef mümkün değil çok az çıkıyor sesi, sonuna kadar açıncada pıt pıt ses çıkıyor ama tv modunda nispeten daha iyi sonuna kadar açılsada sorun yok, ekran süper ben daha iyi bir ekran görmedim. Kutusunda kılıf yazdığı halde içinden çıkmadı, evdeki tv antensiz ne çekiyorsa onu çekiyor, belli başlı kanalları izleyebilirsiniz,harici anten ile sorunsuz net izlenebiliyor, prizden ve usb den şarj olabiliyor, çok hafif ince bir ürün, kulaklıkları yeterli ancak daha iyi bir kulaklık kullanılmalı, ürünü tavsiye ederim.

Saygılar...

diğer arkadasa soylediğim gibi kılıf konusunda çok mahcubum. arkadas soyledikten sonra kutuları inceledim kılıf konusunda. kılıfın eksik oldugunu gordum bu modelimizde. ozel mesajdan adresinizi verirseniz en yakın zamanda kılıfınızı temin edecegim. insallah garantiye ihtiyacınız kalmaz ama o konudada herzaman destek vermeye hazırız. yorumlarınızı bekliyoruz.

• güzelmiş...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.