Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üründen halen elinde varmı , fiyatı değiştiyse fiyat nedir ? Kredi kartıyla alabiliyormuyuz (taksit)
  • selamlar .Turkuaz ben sitede yeniyim.dün akşam size msg atmıştım.sanırım göremediniz.sizin bu tv li mp4 den satın almak istiyorum.elinizde mevcut varmı? 4Gb tercihimdir.olmaz ise 2 GB yede razıyım.elinizde mevcut yoksa ne zaman gelir.sıradan bir mp4 çalar ararken incelemesinde sizin bu ürünü gördüm.diğerlerine artık bakmıyorum bile.sizden gelecek haberleri bekliyorum.yolladığım mesajda msn adresimde var.görüşmek üzere.hayırlı işler..
  • Turkuaz kardes yeni urunler ne zaman gelir? TV olayi bu cihazi cok cazip yapiyor. Burda talep olduguna gore bu cihazda cok satacak. Yeni cihazlar ne zaman gelir?
  • bu üründe 2 eksik var. reklam ve marka. üstünde sony yazsaydı ve tvde azıcık reklamları olsaydı şimdiye daha yüksek fiyatta satılsa dahi satış rekorları kırmıştı.

alanlarda burada sony markasına övgüler diziyor olurdu
  • yeni ürünler iki haftaya kadar stoklara girmiş olacak arkadaslar. bir tanesi tvli olan modelimiz diğer modellerimiz şu an için sır ama piyasadaki kendi sınıfındaki markalarda bulunan modellerden çok fazklı ödelliklere sahip olacaklar buradan belirteyim :)
  • selamlar marjinal kirpi. sır dediğiniz modeli merak etmeye başladım doğrusu.anladığm kadarı ile tv li olanı gölgede bırakacak gibi.isterseniz tüyo verin :) sır modelde de sır özellikler+tv özelliği varsa şimdiden para toparlamaya başlayalım.iki hafta sonra gelecek ürünler adetlimi yoksa herkeze yetecek kadar bol mu?Gelecek ürünleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • bide insanlar güvenip alsa daha iyi olacak
  • YOKMU HALA Bİ İNCELEME.
  • hocam yakında gelcek inceleme bu sıralara mesguldum bayagı yoğunum

ama sayfanın basında biraz inceleme yapmıstım 2.sayfanın basında acıklama var biraz orda resimli olarak falan gelcek yakında incelemem kusura bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxelll

hocam yakında gelcek inceleme bu sıralara mesguldum bayagı yoğunum

ama sayfanın basında biraz inceleme yapmıstım 2.sayfanın basında acıklama var biraz orda resimli olarak falan gelcek yakında incelemem kusura bakmayın

bekliyoruz
  • bekliyoruz *
  • güzel bişeye benziyo ama anteni tipi bozuyo.
  • INGOO IN-T500 TVLI mp4 player... Türkiyede ilklerden biri. hem mp4 player hem tv keyfi bir arada...

GENEL ÖZELLİKLERİ :
     TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN)

KASA VE AMBALAJ RESIMLERI

MENU GORUNUMU :

• Yenileri geldi mi?

quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

INGOO IN-T500 TVLI mp4 player... Türkiyede ilklerden biri. hem mp4 player hem tv keyfi bir arada...

GENEL ÖZELLİKLERİ :

KASA VE AMBALAJ RESIMLERI

MENU GORUNUMU :

• şu anda gumrukteler. haftaya stoklarımızda olacaklardır 4 ve 8 gb olarak.
  • hala bir kullanıcı incelemesi göremedik. bende almayı düşünüyorum ama biraz bilgi lütfen
  • PMle tüm ürünlerin fiyatlarını alabilir miyim? İyi video oynatması ve 8gb olması tercihim. Garantili de olması lazım tabi...
  • kafamdan çoktan sildim bile bu modeli.Şimdi analog tv li (aynen böyle yani),çift hatlı ve çift kameralı telefonlar çıkmış sadece 300 ytl...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuct up kid

kafamdan çoktan sildim bile bu modeli.Şimdi analog tv li (aynen böyle yani),çift hatlı ve çift kameralı telefonlar çıkmış sadece 300 ytl...

garantisi olarak haklısın 300 ytl ye satılıyor telefonlar. yurtdışında eski kullanılmayan turkiyede kayıtlı olan telefonların imei lerini götürüp getirdikleri telefonlara bu imei leri çinde yukletip satan kişilerin sattıgı telefonlardan bahsediyosun sanırım. alırsında ömrünü en fazla 2-3 ay dye biçiyorum sonra bi 300 daha verirsin :)
  • bu mp4 ün tv si n99i un ki gibi bişimi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.