Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gittigidiyor diyorsun 475 diyorsun :) sanırım 100 ytl senin için çok az bir miktar 200 koyup alırsın diyorsun 300e çıktı fark :) neyse dediğim gibi 300 senin için az olabilir ama bizim millet için yarım maaş neredeyse

300 ytl az olur mu hiç daha touch alamadım gece rüyalarıma giriyor ı pod hiç sevmezdim karşıydım benim bile elimi kolumu bağladı şerefsizler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadraj -- 21 Şubat 2008; 6:09:36 >
  • ozaman sende farkındasındır sanırım bu aletle ipod touchu karşılaştırmanın ne kadar mantıksız oldugunun. zira arada uçurum var fiyat farkı olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

ozaman sende farkındasındır sanırım bu aletle ipod touchu karşılaştırmanın ne kadar mantıksız oldugunun. zira arada uçurum var fiyat farkı olarak

evet mantıksızlık diyebiliriz bir tarafım al diyor bir tarafım daha bekle diyor ama tr fiyatı 1000 lira gg fiyatı 600 arada 400 fark var aslında hem ucuz hem pahaalı tabi cepte para varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadraj -- 21 Şubat 2008; 12:06:59 >

• alıp deneyen yok mu.
  • alıp deneyen arkadaslardan yorumlarının bekliyoruz resimlerle birlikte
  • evet alanlar yorumlarını yazabilirmi?
  • Valla arkadaşlar yorum yapmak yine bana düşüyor kullanan biri olarak istanbul içinde hareket halindeyken atv.ntv.star kral tv.kanal d gibi belli başşlı kanalları bile güzel çekiyor.

Ayrıca bazı yanlış anlaşılmasın cihaz sadece TV değil.

bir kere 2.8 inchlik ekranıyla 2.5 inclikler arasında ekran farklı var.
    ses kalitesi olarak bir önceki ingoo-in240 modelimizle aynıdır.
    4 gb hafıza ve genişletilebiliyor.
    Orite inton gibi orta kalita markaların tüm modelleri ile rahatlıkla boy ölçüşebilecek bir cihaz.

radyo,mp3 player,avi oynatıcı hepsi var zaten

Neyse beni tanıyanlar boş konuşmadığımı zaten biliyor iş tanımayanlara anlatmak.Çok Şükür İngo in-240 modelimizden gün aşırı sipariş geliyor ve burada bir tane bile şikayet yazan varmı dikkatinizi çekmek isterim.

Bir insanın yaptıkları yapacaklarının da teminatıdır:))
  • turkuaz pm attım ama hala cevap yok senden
  • Burada yazılanlara göre ürünün açıklamasında 2 yıl garantili olduğu yazıyor.Ancak msnde sizinle görüştüğümde garantisinin olmadığını söylediniz.Hangisi doğru.
  • Arkadaşlar bu 3 ürün resmi ithalat değil bu yüzden bildiğiniz anlamda yasal garantisi yok.
    İngoo Markasıyla ithat edildiği zaman elbete resmi garantisi olacak.

185 YTL'lik fiyatı lütfen piyasada satılan diğer ürünlerle karşılaştırınız ürün 4 gb.

Herkes elbette kesesini düşünür kendisine uyup uymayanı alır. Bazı arkadaşlar garantiye aşırı şekilde takıyor haklı olarak ancak şunu genel bilgi olarak vermek isterim. Bu tür cihazlarda genelde yazılım sorunu olur bunuda çözmek basittir genelde. Bunun dışında yüksek akım,ekran kırılması yada kullanıcı hatasından kaynaklanan sorunlarda zaten garanti işlemez.

Özetle getirdiğimiz ürünler kullanıcı tarafından düzgün bir şekilde kullanıldığı müddetçe sorun çıkamayacak ürünler. Garantili olsa zaten bu fiyata satılmayacak bu ürün. Çünkü elektronik ürünlere 2 sene garanti bir çok avrupa ülkesinde bile yok. Bununda bize bir maliyeti olcak ve bunu da fiyatlara yansıtmak zorundayız zaten.

Ben vergisi garantii olmadığı için bu fiyata tanıtım amaçlı verdim bu ürünü.

Garantili ürün istiyorsanız 2 gb lik Tv siz İngoo-in240 var onu gönül rahatlığı ile alabilirsiniz ama TVsi yok.

Saygılar.

• Sayin tukuaz PM'e cevap alirsam ben almak istiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

Arkadaşlar bu 3 ürün resmi ithalat değil bu yüzden bildiğiniz anlamda yasal garantisi yok.
    İngoo Markasıyla ithat edildiği zaman elbete resmi garantisi olacak.

185 YTL'lik fiyatı lütfen piyasada satılan diğer ürünlerle karşılaştırınız ürün 4 gb.

Herkes elbette kesesini düşünür kendisine uyup uymayanı alır. Bazı arkadaşlar garantiye aşırı şekilde takıyor haklı olarak ancak şunu genel bilgi olarak vermek isterim. Bu tür cihazlarda genelde yazılım sorunu olur bunuda çözmek basittir genelde. Bunun dışında yüksek akım,ekran kırılması yada kullanıcı hatasından kaynaklanan sorunlarda zaten garanti işlemez.

Özetle getirdiğimiz ürünler kullanıcı tarafından düzgün bir şekilde kullanıldığı müddetçe sorun çıkamayacak ürünler. Garantili olsa zaten bu fiyata satılmayacak bu ürün. Çünkü elektronik ürünlere 2 sene garanti bir çok avrupa ülkesinde bile yok. Bununda bize bir maliyeti olcak ve bunu da fiyatlara yansıtmak zorundayız zaten.

Ben vergisi garantii olmadığı için bu fiyata tanıtım amaçlı verdim bu ürünü.

Garantili ürün istiyorsanız 2 gb lik Tv siz İngoo-in240 var onu gönül rahatlığı ile alabilirsiniz ama TVsi yok.

Saygılar.

• Sayin Turkuaz,

Ilgili ucreti hesabiniza akardim. Urun bana ulasinca izlenimleri aktaririm. Kaset kiti bunun icinde yokmu?
  • Ustadim ne oldu sizden cevap gelmedi.

quote:

Orjinalden alıntı: blue1972

Sayin Turkuaz,

Ilgili ucreti hesabiniza akardim. Urun bana ulasinca izlenimleri aktaririm. Kaset kiti bunun icinde yokmu?

• sonunda alan biri çıkmış. blue artık ürün eline ulasınca bir inceleme yaparsın.
  • insallah turkuaza ulasamiyoruz. Havale ulasinca ayni gun kargo yapiyor diye yaziyorlardi ancak ses yok. Bu durumdan hic hoslanmadim.
  • turkuaz arkadas genelde is saatlerinde fırsat buldukca nette oluyor bu yuzden cevap yazamamistir. buyuk ihtimalle urun pazartesi gunu elinizde olur. yolluycam dediyse yollar süphen olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kirpi -- 1 Mart 2008; 2:05:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue1972

insallah turkuaza ulasamiyoruz. Havale ulasinca ayni gun kargo yapiyor diye yaziyorlardi ancak ses yok. Bu durumdan hic hoslanmadim.

turkuaz ürünü yollar aksi olması imkansız birde telefonla ulaşmayı dene.Her zaman internete giremiyor bende ne telefonu vardı ne msni 2-3 gün forumda pm beklediğimi bilirim
  • ben ücreti yatırdıgım gibi telefon etmistim sagolsun hemen yolladı aklınıza kötü seyler gelmesin.
  • Arkadaşlar bugüne kadar burdan insanlara güvendiğim için kazık yediğim oldu ama çok şükür çoluğumuzun çocuğumuzun boğazından haram lokma geçirmeyiz.

Sayın blue1972 parayı 29 şubatta yatırdınız ertesi gün kargolama yapıyorum dedim benden ürün alan herkes bu şekilde çalıştığımızı bilir

Fakat buna rağmen hemen şüphelendim diye mesaj yazıyorsun genele bu sence hoşmu oldu şimdi. Hadi 2-3 gün geçer telefon açarsın cevap vermem yada çağrını reddederim ondan sonra gelir yazarsın buraya arkadaş ben bu adamdan şüphelendim dersin. O zamanda ben burada mal satamam zaten. Ben her zaman her konuda yardımcı olmaya çalışıyorum.

Sabah arkadaşla görüştüm ürününü bugün kargoya verecek hatta ben de verebilirm demiştim ona.Ha şunuda söliyim sırf sorduğun için ihtiyacın olur düşüncesiyle kutuda normalde olmamasına rapğmen kaset aparatıda ekledik.

• Sayin Turkuaz size ulasamayinca bir an suphelenmedim degil. Normalde daha oncede dedigim gibi bu form disinda hicbir formdan benzer alisveris yapmadim yapmam. Daha once alisveris yapan arkadaslar da bana guven verdi. Kaset aparati icin tesekkurler. Urun elime gecince sizlerle paylasirim.
    Urunu benim cevremden birkac arkadasta bekliyor. Begenilirse onlarda siparis verecekler.

quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

Arkadaşlar bugüne kadar burdan insanlara güvendiğim için kazık yediğim oldu ama çok şükür çoluğumuzun çocuğumuzun boğazından haram lokma geçirmeyiz.

Sayın blue1972 parayı 29 şubatta yatırdınız ertesi gün kargolama yapıyorum dedim benden ürün alan herkes bu şekilde çalıştığımızı bilir

Fakat buna rağmen hemen şüphelendim diye mesaj yazıyorsun genele bu sence hoşmu oldu şimdi. Hadi 2-3 gün geçer telefon açarsın cevap vermem yada çağrını reddederim ondan sonra gelir yazarsın buraya arkadaş ben bu adamdan şüphelendim dersin. O zamanda ben burada mal satamam zaten. Ben her zaman her konuda yardımcı olmaya çalışıyorum.

Sabah arkadaşla görüştüm ürününü bugün kargoya verecek hatta ben de verebilirm demiştim ona.Ha şunuda söliyim sırf sorduğun için ihtiyacın olur düşüncesiyle kutuda normalde olmamasına rapğmen kaset aparatıda ekledik.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.