Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu urunden aldım cok sukur turkuaz sagolsun parayı aksam 5te havale yaptım ertesi sabah 9da aradı beni urunu kargoyla gonderiyorum diye ve 2 gundede kargoyu aldım. hızlıca elime ulaştı.
    urun incelemelerini yakında yapacagım. ilk olarak sunları soyleyeyim kutuyu ilk actıgımda boylesine guzel bir urunle karsılacagımı tahmin etmemiştim..kutuda cd. kulaklık.kullnama kılavuzu(çince:D)vs. tam geldi..
    hatta gelen kulaklık girişi sarı renkli altın olması muhtemel...
    ileride resimli olarak anlatacagım. fiyat olarakta iyi bir mp4/tv player.
    ayrıca sunu soyleyeyim. urun cinde subat ayında satısa sunuldu. ocakta uretildi daha yeni dunyada bir ilk .(ozelliklerde uretim tarihi falan yazıyodu). ainol tv20 model olarak geldi. çinde 2008pekin olimyatları için uretildi. ozel uretim yani:D

alanlar ve alacaklar için hayırlısı olması dilegiyle..
    ayrıca merak edenler için soyleyeyim. 320*240Qvga ekran 2,8" vede 25fps .avi oynatıyo dısarıya seste veriyo >85db.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 2 Mart 2008; 22:30:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maxelll

bende bu urunden aldım cok sukur turkuaz sagolsun parayı aksam 5te havale yaptım ertesi sabah 9da aradı beni urunu kargoyla gonderiyorum diye ve 2 gundede kargoyu aldım. hızlıca elime ulaştı.
    urun incelemelerini yakında yapacagım. ilk olarak sunları soyleyeyim kutuyu ilk actıgımda boylesine guzel bir urunle karsılacagımı tahmin etmemiştim..kutuda cd. kulaklık.kullnama kılavuzu(çince:D)vs. tam geldi..
    hatta gelen kulaklık girişi sarı renkli altı olması muhtemel...
    ileride resimli olarak anlatacagım. fiyat olarakta iyi bir mp4/tv player.
    ayrıca sunu soyleyeyim. urun cinde subat ayında satısa sunuldu. ocakta uretildi daha yeni dunyada bir ilk .(ozelliklerde uretim tarihi falan yazıyodu). ainol tv20 model olarak geldi. çinde 2008pekin olimyatları için uretildi. ozel uretim yani:D

alanlar ve alacaklar için hayırlısı olması dilegiyle..
    ayrıca merak edenler için soyleyeyim. 320*240Qvga ekran 2,8" vede 25fps .avi oynatıyo dısarıya seste veriyo >85db.

hayırlı olsun tv yi nasıl cekiyor peki görüntüde karıncalanma vs varmı? bide hareketliyken görüntüde bozulma oluyor mu?

• hayırlı olsun @maxelll
    en yakın zamanda incelemeni bekliyoruz
  • Bende bu tv olan mp4 modelini almak istiyorum. PM attım. Bilginize.
  • tesekkur ederim arkadaslar. yanlız önemli bir dez avantaj (bence ) var. o resimdeki anten aynı zamanda radyo içinde gecerli. hareket halinde denemedim ama izmirde sehirden uzakta iyi cekiyo. karıncalanma kimi zaman oluyo ama anten yonunu tutturunca iyi çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 2 Mart 2008; 22:36:05 >
  • boyutu tam bir kredi kartı boyutunda
  • quote:

boyutu tam bir kredi kartı boyutunda

süpermiş o zaman.
  • ah ya elimde nakit para olsa bende alacam mutlaka.
    çok kaliteli bir cihaza benzior gerçekten ve boyutuda epey küçükmüş.

alan arkadaşlar foto lu bir tanıtım yaparlarsa çok seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elniko -- 3 Mart 2008; 22:05:11 >
  • Bize nasip olmadi. turkuaz sagolsun urunu ulastirmak icin bayagi bir ugrasti ancak aras kargo urunu bulamiyormus. Bende aradim. Ama netice yok:((Artik yeni parti gelince alabiliriz:(

quote:

Orjinalden alıntı: elniko

ah ya elimde nakit para olsa bende alacam mutlaka.
    çok kaliteli bir cihaza benzior gerçekten ve boyutuda epey küçükmüş.

alan arkadaşlar foto lu bir tanıtım yaparlarsa çok seviniriz.
  • aras kargo nasıl urunu bulamıyor kargodamı kayboldu urun...
    bende aras kargo ile aldım da . bi sorun cıkmadı..
    yakında resimler geliyor...
  • Bizde bilmiyoruz. Urunun Ankaraya cikisi var ama o noktandan sonra koli ortada yok. Benim basima da ilk kez geldi. Simdiye kadar alisveris sitelerinden cok aldim. Ancak sans iste:(

quote:

aras kargo nasıl urunu bulamıyor kargodamı kayboldu urun...
    bende aras kargo ile aldım da . bi sorun cıkmadı..
    yakında resimler geliyor...
  • ürünü kargoya ben verdim. ama verirken mecidiyeköy şubedeki elemanın kutuyu açması felan biraz şüphelendirdi beni. pazartesi günü mecidiyeköy şubeyi aradıgımda bana ürünün ankarada oldugunu bugun yada yarın (pazartesi yada salı) teslim edilir dediler. salı günü arkadasın eline ulaşmayınca tekrar aradım. telefona çıkan bay irsaliye numarası olmadan isimle işlem yapamıyacagını söyledi. ben isim veya irsaliye numarasının farketmeyecegini sonucta aynı otomasyon sisteminden baktıgını söyledim. 5-10 dakka ugrasıp açılmıyor dedi. telefonu kapatıp irsaliye numarasını öğrenip tekrar aradıgım zaman bu sefer telefona bir bayan çıktı. irsaliye numarasını söylemeden ismi söylediğimde bir kaç saniye içerisinde bana gerekli cevapları verdi. sonuc olarak kargonun ankaraya yukleme yapıldıgını ama varış görülmediğini söyledi. genel müdürlüğü arayıp sorunu ilettim. sonuç olarak kargoyu bulamadılar. 15 gün araştırma süreleri varmış neyi araştıracaklarsa anlayamadım. 15 gün sonrada ürünü kaybettiniz diye dilekçe vermem gerekiyor. aras a buradan kocaman bir

• demekki aras kargo artık karalistemizde
  • Sikayetvar.com adresine de yazilmasinda fayda var. Genel mudurluge bende soyledim ancak 15 gunluk surecin gecmesi gerekiyormus. Aras tam bir facia

quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

ürünü kargoya ben verdim. ama verirken mecidiyeköy şubedeki elemanın kutuyu açması felan biraz şüphelendirdi beni. pazartesi günü mecidiyeköy şubeyi aradıgımda bana ürünün ankarada oldugunu bugun yada yarın (pazartesi yada salı) teslim edilir dediler. salı günü arkadasın eline ulaşmayınca tekrar aradım. telefona çıkan bay irsaliye numarası olmadan isimle işlem yapamıyacagını söyledi. ben isim veya irsaliye numarasının farketmeyecegini sonucta aynı otomasyon sisteminden baktıgını söyledim. 5-10 dakka ugrasıp açılmıyor dedi. telefonu kapatıp irsaliye numarasını öğrenip tekrar aradıgım zaman bu sefer telefona bir bayan çıktı. irsaliye numarasını söylemeden ismi söylediğimde bir kaç saniye içerisinde bana gerekli cevapları verdi. sonuc olarak kargonun ankaraya yukleme yapıldıgını ama varış görülmediğini söyledi. genel müdürlüğü arayıp sorunu ilettim. sonuç olarak kargoyu bulamadılar. 15 gün araştırma süreleri varmış neyi araştıracaklarsa anlayamadım. 15 gün sonrada ürünü kaybettiniz diye dilekçe vermem gerekiyor. aras a buradan kocaman bir

• yok mu inceleme...
  • arkadaşın siparişi aras kargo salağı tarafından kaybedildiği için parası iade edilmiştir.
  • alan arkadaşlardan yorum alabilirsek çok ii olucak.
  • bedne almayı düşünüyorum ama ilk defa internetten ürün alacağım nası olcak bu iş
  • arkadaşlar bi inceleme yok mu kaç hafta geçti
  • inceleme?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.