Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya sen cowon a3 60 gb siyah ayarlıcaktn noldu:D
  • abicim koca amerikada yok o dediğinden bulamiyim diye siyah istedin galiba:))
  • hadi yaa
    ben de o kadar hayal kurdum ki dedim kesin bulacak bu sefer birisi diye.ama sordum ben müşteri hi,zmetlerine cowonun.o modeli prototipmiş sanırım.fazla karizmatik gelir q5 in satışlar düşürür diye gri yaptılar bence sonradan.keşke busam ya ikinci el bile olsa alırdm.
    bu tv li alet de güzelmş aslnda ya:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuct up kid

hadi yaa
    ben de o kadar hayal kurdum ki dedim kesin bulacak bu sefer birisi diye.ama sordum ben müşteri hi,zmetlerine cowonun.o modeli prototipmiş sanırım.fazla karizmatik gelir q5 in satışlar düşürür diye gri yaptılar bence sonradan.keşke busam ya ikinci el bile olsa alırdm.

black diye bir modeli var sanırım cunku a3(silver) parantez içinde gümüş yazma gereksinimi duymuşlarki iki prototip yapmışlar ama gümüşü piyasa sürmüşler..

amazon.comda,cowonun butun sitelerinde uzakdogu dahil siyah yok şansına küs.. olmadı gümüşü alırsan eger , bi kutu siyah sprey deneyebilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: dewr

quote:

Orjinalden alıntı: fuct up kid

hadi yaa

black diye bir modeli var sanırım cunku a3(silver) parantez içinde gümüş yazma gereksinimi duymuşlarki iki prototip yapmışlar ama gümüşü piyasa sürmüşler..

amazon.comda,cowonun butun sitelerinde uzakdogu dahil siyah yok şansına küs.. olmadı gümüşü alırsan eger , bi kutu siyah sprey deneyebilirsin

nasıl bir öküzlük ki o kadar yakışmış bir rengi çıkartmazlar piyasaya ya...siyahı olsaydı aldığımda ağlyabilirdim.

•  TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN)

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN)

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kirpi -- 7 Şubat 2008; 19:33:58 >

• 1,tv den kayıt yapıyormu bu alet
    2, yok başka bişe
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilal01

1,tv den kayıt yapıyormu bu alet
    2, yok başka bişe

turkuaz arkadaşımızın yazdığına göre tv den kayıt özelliği yok
  • haa ok tşk
  • MERHABA ARKADAŞLAR;

MARKANIN TANINMAMIŞ OLMASI SİZLERİ BELKİ KORKUTUYOR OLABİLİR. BU YÜZDEN YİNE PROMOSYONLU SATIŞ YÖNTEMİMİ TV'Lİ MODELDE DE KULLANMAYI UYGUN GÖRDÜM:)

SADECE 3 ADET İÇİN SINIRLI OLAN BU TEKLİFİMDE

4 GB KAPASİTELİ PLAYER İÇİN KARGO DAHİL 185 YTL TALEP EDİYORUM.

ÖZELLİKLERİ YUKARUDA YAZIYOR. ÜRÜNÜN ÇEKİM GÜCÜ ZATEN OLDUKÇA İYİ ZATEN FİYATLARI İNCELERSENİZ TV'SİZ MODELLERİN FİYATININ BİLE 200 DEN AŞAĞI OLMADIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ.

ALANLARDAN TEK RİCAM ŞU HERZAMANKİ GİBİ:))

ALIN VE SADECE İZLENİMLERİNİZİ YAZIN FOTOĞRAFLI OLARAK.

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz29ist -- 12 Şubat 2008; 16:26:37 >
  • ingoo in-240 almayı düşünüyordum ama bunu görünce onu askıya aldım
    bir kaç sorum olacak
    1-peki bunun tv kayıtlısı gelecekmi.
    2-hareket halindeyken görüntü çok mu gidiyor çünkü genellikle hareket halinde kullanmayı düşünüyorum.
    3-eğer görüntü hareket halinde kötü ise buna nasıl çözüm bulabiliriz.
  • slm
    ben sitee yeni girdim
    meizu minione m8
    telefonun çıkıp çıkmadıını araştırıordum 1 haftadır bi türlü bulamadım
    bilgisi olan varsa lütfen bişe desin acil
    çıktısa nerden temin ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: elniko

ingoo in-240 almayı düşünüyordum ama bunu görünce onu askıya aldım
    bir kaç sorum olacak
    1-peki bunun tv kayıtlısı gelecekmi.
    2-hareket halindeyken görüntü çok mu gidiyor çünkü genellikle hareket halinde kullanmayı düşünüyorum.
    3-eğer görüntü hareket halinde kötü ise buna nasıl çözüm bulabiliriz.

cevap yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

MERHABA ARKADAŞLAR;

MARKANIN TANINMAMIŞ OLMASI SİZLERİ BELKİ KORKUTUYOR OLABİLİR. BU YÜZDEN YİNE PROMOSYONLU SATIŞ YÖNTEMİMİ TV'Lİ MODELDE DE KULLANMAYI UYGUN GÖRDÜM:)

SADECE 3 ADET İÇİN SINIRLI OLAN BU TEKLİFİMDE

4 GB KAPASİTELİ PLAYER İÇİN KARGO DAHİL 185 YTL TALEP EDİYORUM.

ÖZELLİKLERİ YUKARUDA YAZIYOR. ÜRÜNÜN ÇEKİM GÜCÜ ZATEN OLDUKÇA İYİ ZATEN FİYATLARI İNCELERSENİZ TV'SİZ MODELLERİN FİYATININ BİLE 200 DEN AŞAĞI OLMADIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ.

ALANLARDAN TEK RİCAM ŞU HERZAMANKİ GİBİ:))

ALIN VE SADECE İZLENİMLERİNİZİ YAZIN FOTOĞRAFLI OLARAK.

SAYGILAR

almak istiyorum.pm de hesap bilğilerini alabilirmiyim.
    saygılar.

• alıp test eden yok mu acaba..??
  • quote:

DETAY OLARAK 260 K TFT EKRAN AYRICA SESDE 80 DB ÇIKIŞI VAR
    DAHİLİ HOPARLÖR

TÜRKÇE MENÜ

TV LİK PLAYER OLDUĞU İÇİN ALIŞIMIZ YÜKSEKDİ AMA DAHA UYGUN FİYATA ÇEKİLDİĞİ İÇİN BENDE BURADA İNDİRİM YAPIYORUM.

FİYATIMIZ 220 YTL OLARAK DÜZELTİLMİŞTİR.

DAHA ÖNCE İNGOO İN-240 ALAN ARKADAŞLARDAN ÇOK ŞÜKÜR MEMNUNİYETSİLİĞİNİ DİLE GETİREN OLMADI.

kimse ukalalık olarak algılamasın ama 200 daha eklenip touch alınabilir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadraj

quote:

DAHİLİ HOPARLÖR

TÜRKÇE MENÜ

TV LİK PLAYER OLDUĞU İÇİN ALIŞIMIZ YÜKSEKDİ AMA DAHA UYGUN FİYATA ÇEKİLDİĞİ İÇİN BENDE BURADA İNDİRİM YAPIYORUM.

DAHA ÖNCE İNGOO İN-240 ALAN ARKADAŞLARDAN ÇOK ŞÜKÜR MEMNUNİYETSİLİĞİNİ DİLE GETİREN OLMADI.

fiyat 185 olmuş. dediğin 200 ytl neredeyse iki katı fiyatına geliyorki bu senin için az olabilir ama herkes için aynı degil sanırım. onu geçelim 420 ye garantili touch varsa hemen alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kirpi -- 20 Şubat 2008; 10:48:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

quote:

DAHİLİ HOPARLÖR

TÜRKÇE MENÜ

fiyat 185 olmuş. dediğin 200 ytl neredeyse iki katı fiyatına geliyorki bu senin için az olabilir ama herkes için aynı degil sanırım. onu geçelim 420 ye garantili touch varsa hemen alalım

gittigidiyor ve hemalhemsatta 8 gb fiyatı 475 1 yıl uluslararası garantili ı pod karşıtı olarak touch benim için büyük bir devrim oldu eminim herkez için öyledir

• Yorum yok, Alana satana hayırlı olsun dileklerimle...

Bizim evde analoglar çekmiyor yolda da yürürken bi yere çarparım ben
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

quote:

DAHİLİ HOPARLÖR

TÜRKÇE MENÜ

gittigidiyor ve hemalhemsatta 8 gb fiyatı 475 1 yıl uluslararası garantili ı pod karşıtı olarak touch benim için büyük bir devrim oldu eminim herkez için öyledir

gittigidiyor diyorsun 475 diyorsun :) sanırım 100 ytl senin için çok az bir miktar 200 koyup alırsın diyorsun 300e çıktı fark :) neyse dediğim gibi 300 senin için az olabilir ama bizim millet için yarım maaş neredeyse

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.