Şimdi Ara

Türkiyede oyun anlayışı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
6.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: White Death

İtiraf ediyorum populist bir indieciyim.

Alıntıları Göster
    Ben de AAA cahiliyim sıkıntı yok xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Başarı sayılmaz o da pek. Bi kere mi ne space soldiers adını görmüştüm. Hoş gene hiç yoktan iyidir.

Türklerin başarılı olma şansı da pek yok zaten. Fortnite da misal duvar alma imkanımız yok, en mal adam bile gelip turbo build yaptığım duvarı alıp gidiyor. 60 ping ile 0 Ping’e kafa tutmak imkansız.
    Abartmıyorum, scream gibi aimim vardı zamanında. Pes ettim ping farkına artık oynamıyorum. Birisi beni haksız yere öldürüyor ise direk soğuyorum oyundan. Kimsenin de Türkiye sunucu açacağı yok. Açsa da Türk Türk oynayınca malum küfürden geçilmiyor. Ona da gelemiyorum. Bilmiyorum ne desem. Flight sim candır diyorum şu an boş boş uçmakta devam.

Alıntıları Göster
    60 ping 0.06 saniye ye denk geliyor. Yeterince iyi isen prof arenada kendini gösterirsin. 0.06 saniye ilk 100-200 oyuncu (en iyi) dışında pek hissedilmez.

• War Rock W kullanıcısına yanıt
    aha yine gördüm seni, verdim müziği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 1 Eylül 2020; 2:29:30 >
  • Zula oyna kanks.. Zula çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Diyanet işleri başkanı na söyle mmorpg oyunlar için oyun imamı alımı yapsın, sana da ekmek çıkar belki.

Hoşuna tarzına gitmeyen oyunları oynamazsın bu kadar basit .Kimin neyi oynayıp kullanmaması gerektiğine karar vermek ne senin haddin ne de kapasiten değil.

Adab edebe bu kadar kafayı takıyorsan dini kurs vakıf vs adı altında çocukların istismarına karşı ayaklanıp tepkini her yerde dile getirmelisin.

Alıntıları Göster
    Dini kurslar da çocuklara tecavüz mü ediyorlar ?beyinlerini mi yıkıyorlar? aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: benimkucukbebegim

60 ping 0.06 saniye ye denk geliyor. Yeterince iyi isen prof arenada kendini gösterirsin. 0.06 saniye ilk 100-200 oyuncu (en iyi) dışında pek hissedilmez.

Alıntıları Göster
    Çok da bariz bir şekilde hissediliyor. 128 tick sunucularda pek hissedilmiyor ama kim o sunuculara sahip? Fortnite oynamaktan en zevk aldığım oyundu. Artık hiç birimiz duvar tutamadığımız için ve sbmm geldiği için bırakmak zorunda kaldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Diyanet işleri başkanı na söyle mmorpg oyunlar için oyun imamı alımı yapsın, sana da ekmek çıkar belki.

Hoşuna tarzına gitmeyen oyunları oynamazsın bu kadar basit .Kimin neyi oynayıp kullanmaması gerektiğine karar vermek ne senin haddin ne de kapasiten değil.

Adab edebe bu kadar kafayı takıyorsan dini kurs vakıf vs adı altında çocukların istismarına karşı ayaklanıp tepkini her yerde dile getirmelisin.

Alıntıları Göster
    Selamünaleyküm
    Eğer siz dini değerlere özen ile kıymet vermeye meyyal biri iseniz gözlerinizi bu kadar kapatmamalısınız.Hilafetin yani müslümanların yaşayış seklinin yasaklandığı bir düzende yaşadığınızı inkâr ediyorsanız;bu sizin durumuzunuzu zaten izah eder niteliktedir.İlahi değerlere kıymet veren herkes hiçbirdinde yeri olmayan kavramların çocukların önüne oyun diye konmasını sorun olarak görür.Hepimiz müslüman isek sorun az tabi şayet hepimiz müslüman değilsek islam olmayan bir şeyi islam gibi göstermenin bedelini yani Allah azze ve cellenin dinine iftira etmenin bedelini hiç birimiz ödeyemeyiz.Bu topraklarım müslüman topraği olduğu için dünya ile savaşıyorsak ve kendi haklarımızı insan gibi yaşamak gibi korumaya gayret ediyorsak boş vereleim nederler se o diye bir anlayış makul kabul edilemez.Diyanet işleri başkanlığının bakara suresi 62. Ayet olması lazım verdigi mana aynen şöyledir Yahudiler ve hıristiyanlar ve saabiler yani iman edenler kim allaha ve ahirete inanırsa onlar cennete gireceklerdir ve onlara korku yoktur.Bunun benim dinimle alakası elbette yok kimse sizin tercih hakkınızı elbette elinizden alamaz .Ama sizin aynı şeyı yaptığınız yerde dünyanın her yerinde ne oluyorsa o olur.Belki suistimal yüzünden daha da kötü şeyler olur .Evimizdeki teknolojinin sadece seyretmek ve oyun oynamak için kullanabildiğimizi göz önüne aldığınızda bu mutlak sorunun insanların arasında var olduğunu anlayabilirsiniz.İnkâr çok luzümsüz çünki görerek duyarak koklayarak hissederek öğreniyoruz bu bizim yaşamımız.İnsanların terçih hakkını kim onların elinden almaya gayret ediyor ise hep beraber onların kim olduğunu ortaya çıkaralım.Benim yaşama verdiğim değer her lahzasına yani anına olmalı ki hayata değer verdiğimi konuşabileyim.Allahın resulünün sallallahütealaaleyhi vesellem vahyi tebliğ ettiğine inanıyorsam ona göre yaşamalı ona göre ölmeliyim yok buna inanmıyorsam ozaman ona göre yaşamalıyım.Madem teknoloji insan oğlunun ortak değeri ozaman bunun bizim dinimizle alakasının olmadığını konuşmak ve anlaşılmasını istemek insanlık hakkı .Yok şayet kendini ilah gören insanlar iseniz ve bizim dinimizi siz belirliyorsunuz diye düşünüyor ve bize yalan söylüyorsanız yeryüzündeki bütün karışıklıkların her kırıntısı size ait.
    Selamünaleyküm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerofthefail -- 1 Eylül 2020; 14:18:26 >

• kuklacini kullanıcısına yanıt
    Selamünaleyküm
    Bütün insanların ortak kullanımını temin edebilmek çok önemli.Şuanda bu işin önündeki en büyük sorun'un yazılımlara dahil olabilmek için ücret talep edilmesi olduğu tartışma götürmüyor.Piyasadaki bütün ağ sistemli oyunlar bunun bütün sistemi tekbir yerde toplamanın önündeki engel olduğunu biliyorlar.
    Konu takibi gibi meseleler ise çok daha fazla detaycılık gerektiriyor rol kelimesinin doğru anlaşılması takip edilen görevlerin insan oğluna fiziksel,ruhsal,zihinsel etkisi gibi kavramların üzerinde durulması muhakkak lazım.Şuanda bütün dilleri birbiribe çevirebilen bir algoritma oluşturuldu google kullanıyor.Bu konular daha iyi anlaşılmaya başlandıkça oradada iyileşmeler görülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerofthefail -- 2 Eylül 2020; 21:32:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • IT Engineer kullanıcısına yanıt
    En eski latince kayıtlarda killer kayıp olanı bulan yanlışı bulan doğru şey için öldürebilen diye geçiyor.

• Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    Şu ortadaki king of fighters 97 değilmi ( tebessüm )

• Selamünaleyküm

Çok doğru bir soru sormuşsunuz Allah cellecelalühü bereketinizi arttırsın.
    Konu başlığı çok fazla hatta bazı başlıklar cildler dolusu kitap eder desek yeridir.İnşaallah sohbet etmek nasip olur .
    Video oyunlarının hayatımıza , fiziksel ve zihinsel etkileri gibi başliklar var.
    Dinimizi doğrudan etkilemesi .
    Büyü sihir gibi kavraları meşru göstermesi.
    Discortta belki sonra ismi ile konuşmak nasip olur.Savaş pilotu olan birinin ekranın insanları doğrudan etkilediğini inkâr ettiğini gördüm.
    Selamünaleyküm
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerofthefail -- 2 Eylül 2020; 21:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerofthefail

Şu ortadaki king of fighters 97 değilmi ( tebessüm )
    Kof 95 hocam 97 ve 98 de güzeldi

• ve en önemlisi sistem gereksinimlerinin fazla olmaması. lanet olası döviz kuru.
  • Türkiye'deki oyun anlayışının en temel maddesi oyuna para vermemektir. Yabancı dil de bazı kısıtlamalar getiriyor. Mesela çevirisi yapılmamış zengin hikayeli oyunların muhatabı çok az. Bunları göz ardı edersek bence oyun tercihlerinde dünya geneline yakın bir dağılım olur.
  • Bence İngilizce bilmemekle ilgili. CSGO ya da FIFA oynamak için İngilizce bilmeye gerek yok. Oyun oynanışı ne kadar basitse o kadar başarılı oluyor. Bir de futbol fanatiği ve şiddeti yücelten bir toplumuz, biraz da o yüzden diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.