sizce türkiyede ve dünyada hiç cinsel ilişkiye girmemiş 18 yaşından büyük kızlar var mıdır? bence yoktur. |
Türkiyede ve dünyada 18 yaşından büyük hiç ilişkiye girmemiş kız var mıdır?
Türkiyede ve dünyada 18 yaşından büyük hiç ilişkiye girmemiş kız var mıdır?
(En Son Oy Tarihi: 8.8.2021)
-
-
zina gunah -
Ins bana denk gelir -
İllaki vardır -
beyler o kadar emin olmayın
https://www.posta.com.tr/ulkelere-gore-bekaret-kaybetme-yaslari-haber-fotograf-1371657
-
Kafanız böyle çalışıyorsa gerçekten üzüldüm. Tanıdığınız kişileri bir yerde siz belirliyorsunuz unutmayın. -
Tabii ki vardır. iyice işin mokunu çıkardınız siz de haa -
quote:
Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.beyler o kadar emin olmayın
https://www.posta.com.tr/ulkelere-gore-bekaret-kaybetme-yaslari-haber-fotograf-1371657
Doğudaki erken evliliklerden dolayı öyle
-
.quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiDoğudaki erken evliliklerden dolayı öyle
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter62 -- 23 Mayıs 2021; 17:6:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: lefter62
.İstanbulda
-
var var tabikide var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 27 Ağustos 2020; 16:2:49 > -
senin sonunu 'sınırsız' olarak görüyorum.
-
Şaka yapıyorsun. Ben de hep batıda yaşadım ama doğudan gelen arkadaşlarımın anlattıklarına göre lise bitince evleneneni çokmuş.quote:
Orijinalden alıntı: lefter62
. -
doğuda yaşayan batılılar batıda yaşayan doğulular var.bu yüzden doğulular hakkında nerde yaşarsak yaşayalım kesin konuşamayız.çünkü her batıda yaşayan batılı olmadığı gibi her doğuda yaşayanda doğulu değil.
-
Doğu dediğim de karadeniz yani amasya samsun ordu falan. Aynı odada kalıyorum arkadaşlarla lise arkadaşları evleniyormuş.quote:
Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.doğuda yaşayan batılılar batıda yaşayan doğulular var.bu yüzden doğulular hakkında nerde yaşarsak yaşayalım kesin konuşamayız.çünkü her batıda yaşayan batılı olmadığı gibi her doğuda yaşayanda doğulu değil.
-
Olm senin hiç 18 den büyük kız yakın akraban yok mu -
Mesele doğu batı değil beyler. Batıdada erkenden evlenenler oluyor. Lisede ilişkiye girip hamile kalan kızlar oluyor. Bizzatda şahidim. Aileler arası kavga falan en sonunda nişanlandırıyorlar imam nikahı kiyiyorlar. Reşit oluncada resmi nikah yaptılar. E tabi ki kız ve oğlan okulu bıraktı. Oğlan babasının yanında beraberliğe başladı kızda 16 yaşında anne oldu.
Cuma günü lise mezuniyet törenine gelen adam pazar günü düğün yapıyor.
Benzer içerikler
- raporlu mama kilo aldırır mı
- tetradox alkolle alınır mı
- connected2.me siber suçlar
- acilde göze bakarlar mı
- scleral lens yorumları
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
- telegram indirim kanalları
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X