Şimdi Ara

Türkiyedeki berbat stadların kamera açıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş şu premier lige bir bakıyorsun adamların her hareketi en ince ayrıntısına kadar görebiliyosun bizde öyle dandikki uzak çizgiye gittiğinde sadece bakıyoruz.

emiratesin tribünleri arenaya göre sahadan daha uzakta ama daha yakın ve çok daha estetik gözüküyor. Tv den izleyenler içinde eziyet değil çok daha keyif verici

• +1

Ülkemiz de maçlara para vererek düzgün izleyemiyoruz.
  • Bana da nedense yere yakın kameralar güzel gelmiyor. Gerçi burada yükseklikte gayet iyi ama bence bizim stadın kamera yüksekliği ideal.
  • siz birde old traffordu görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Bana da nedense yere yakın kameralar güzel gelmiyor. Gerçi burada yükseklikte gayet iyi ama bence bizim stadın kamera yüksekliği ideal.

bizimki çok yüksek haliyle uzak kalıyor
  • Ben de bunu sevmiyorum . Kayseri'de oynadığımız maçlar gözüme daha hoş geliyor mesela uzak olduğu için, Arena'da da aynı şekilde.
  • al bi 60 inch plazma bak keyfine .

bende 50inch var .gayaet keyifli maçlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamlar dünyanın dört bir yanına naklen yayın yapıyor ve dünyanın parasını alıyorlar. Bizimkiler kendi çapımızda. Arz talep meselesi birazda
  • Onu geçtim 2-2'lik Juve maçında taraftarın çektiği tribün videoları bile bize sunulan yayınlardan çok daha iyi . Buyrun:

• cl maçlarında kısa bir özet geçeriz
  • Tottenham'ın stadındaki kamera açısı bence harika. Karabükspor'un kalecinin göz hizası seviyesinden çekim yapan kameraları tek kelimeyle berbat. Tepeden oyuna hakim olmak benim daha çok hoşuma gidiyor. Mesela stadyumda maçı biraz yukarıdan izlediğinizde sahaya daha hakim oluyor ve oyun dağılımını, futboldan az çok da anlıyorsanız şablonu ve yapılmak istenilenleri anlayabiliyorsunuz.
  • en kötüsü mersin'in eski stadı yenisi açılmadı sanırım daha hala orda oynuyorlar.ben böyle bir kamera açısı görmedim maçı izleyesin kaçıyor resmen.
  • Arenadaki kamera açısı çok iyi bence
  • nasıl iyi abi bi benmi rahatsızım bu konuda? gelişmiş takımlara bakın hepsi aynı tip kamera açısını kullanıyor bizimkilerde futbolcunun ne yaptıgını adam gibi göremiyorsun.
  • Bence bu alçak kalmış daha yüksek olmalı. Arena gayet iyi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epl cok alçak hic hoşuma gitmiyor.

• Gol pozisyonunu bile reklam yuzunden goremiyoruz .. Gs Ts maci

• quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

Gol pozisyonunu bile reklam yuzunden goremiyoruz .. Gs Ts maci

Diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık
  • her stadı geçtim rize nin kameraları ayrı bir berbat. Sağ bekdekini gökhan gönül yapma dedim spiker alves deyince noluyo dedim kamera hiç zoomlanmıyo gibi bir şeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Onu geçtim 2-2'lik Juve maçında taraftarın çektiği tribün videoları bile bize sunulan yayınlardan çok daha iyi . Buyrun:

Maçlar Digiturk'te olmasa şuanki kadar bile kaliteli bir yayın olmazdı. Sadece 3-5 takımın iç saha maçları bundan biraz daha az kaliteli olurdu diğerleri HD olmayan Lig TV kalitesinde olurdu. Kimse uğraşmaz o kadar stada o kadar kamera yerleştirmeye o kadar masraf yapmaya para ayırmazlardı. Ha bu sene 3D maçlar kaldılırdı sanırım, geçen sene zevkli oluyordu ama pek izlemiyordum orası ayrı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.