Şimdi Ara

Çekim Açısı Yüzünden mi Yoksa Stad Genişliği mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim lig maçlarının seyir zevki acayip kötü. görüntü dik açıdan çekildiğinden mi stad genişliğinden mi oyuncuların yakın oynamasından mı çimin sönük olmasından mı bir türlü anlayamadım. çekim açısındansa digitürk satıldı bu sene belki bir ihtimal düzeltilir mi ?

şuan fener maçı böyle lig maçları da ortalama böyle.

premier lig bir numara bu konuda.

• Hepsi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya afedersinde nasıl anlamadın bende onu anlamadım
  • Hacı sen münih olimpiyatta maç yayını seyrettin mi ya da high burry de? Bu sıkıntı tamamen kameranın sahaya olan konumu ile alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

Hacı sen münih olimpiyatta maç yayını seyrettin mi ya da high burry de? Bu sıkıntı tamamen kameranın sahaya olan konumu ile alakalı.

fransa liginin yayıncıları digitürk'ü aldığına göre bu sene maçları böyle izleyebilir miyiz o zaman ?
  • çekim teknolojisi ve statların durumundan kaynaklanıyor.
    galatasaray- fenerbahçe maçlarının çekimiyle kayseri erciyes-akhisar maçının çekimi aynı değil haliyle.
  • Mobildeyim. Birisi Arena'da oynanan Türkiye - Almanya maçının Türk ve Alman yapimcilarinin görüntülerini koysun. Anlarsınız cekimdeki rezaleti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hız Dengesi Normal mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Mobildeyim. Birisi Arena'da oynanan Türkiye - Almanya maçının Türk ve Alman yapimcilarinin görüntülerini koysun. Anlarsınız cekimdeki rezaleti.

Okullarda ders olarak okutulabilecek nitelikte muazzam bir örnek. Bu videolar, bir prodüksiyon nasıl olmalı ve olmamalı sorularına verilebilecek en doğru cevapları barındırır.

• quote:

Mobildeyim. Birisi Arena'da oynanan Türkiye - Almanya maçının Türk ve Alman yapimcilarinin görüntülerini koysun. Anlarsınız cekimdeki rezaleti.

harbiden iyiymiş.https://www.youtube.com/watch?v=X_QvsciL36g

fifa falan zorunluluk getirse keşke şu açı için. rezillik resmen mahalle maçı izler gibi maç izliyoruz.

• quote:

Merak ettim hocam, biri yollayabilir mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

Hacı sen münih olimpiyatta maç yayını seyrettin mi ya da high burry de? Bu sıkıntı tamamen kameranın sahaya olan konumu ile alakalı.

fransa liginin yayıncıları digitürk'ü aldığına göre bu sene maçları böyle izleyebilir miyiz o zaman ?

Sanmam, teknik ekibi değiştirmedikleri sürece bu düzen böyle devam eder. Sonuçta adam kaldırdığı paraya bakar, sonuçta Türkiye'de lig tv satışını kameranın konumu veya açısı belirlemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Pueblo Unido

quote:

Merak ettim hocam, biri yollayabilir mi acaba

Alman kanalı:http://youtu.be/IPeo_s9-h3s
    Türk kanalı:http://youtu.be/ENlHqZ2Artw

• Afyon stadı 15000 kişilik küçük bir stad. Tribünler ve dolasıyla kameranın durduğu yer de alçakta kalıyor. Senin istediğin açının bu stadda olması için kameranın havada falan durması lazım. Yani tamamen kameranın durduğu yerle alakalı. Küçük stadlarda mecburen dar açıyla çekim yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

quote:

harbiden iyiymiş.https://www.youtube.com/watch?v=X_QvsciL36g

fifa falan zorunluluk getirse keşke şu açı için. rezillik resmen mahalle maçı izler gibi maç izliyoruz.

Şu yediğimiz gollere bak utanç verici.

• Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Ya askersin sen asker
  • Halkımızın büyük çoğunluğu miyop olduğu için bu açı işlerine geliyordur zaten.

Game Settings-Camera->Tele Broadcast
  • Bende çok rahatsızım bu durumdan. Özellikle o sol kanat nedir öyle hiç göstermeyin daha iyi.
  • stadlar alçak kameralrda alçak. çekimle filan alaksı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Ya askersin sen asker

Eee?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen stad ile alakalı bir durum. Afyon'dan ne bekliyordun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.