Şimdi Ara

Türkiyedeki bütün üniversitelerin kötü diğer ülkedekilerin iyi olduğu yalan mı doğru mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En iyisi olmayacaksa hiç olmasın mantalitesiyle hareket edilmez. Ulaşabildiğin en iyisine girmeye çalışırsın.

Boğaziçi, Bilkent, Sabancı mezunlarını Amerika'nın en iyi üniversitelerinde doktora yaparken veya hoca olarak gördüm. Bunlar üniversite değilse Amerika'da hoca olacak insanları nasıl yetiştirdi? Üniversitenin başka fonksiyonları da vardır elbette. Örneğin topluma ve sanayiye katkı noktasında üniversiteler geri kalıyor. Bu konuda eleştirilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksantin.oksidaz K kullanıcısına yanıt
    Mesele o değil anlamamışsın, mesajı tekrar oku. Sonra bir düşün bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağla zirla ve kudur . Almanya'da çöp muh bile kıymetli burada Osmanlıcılık oynama git başka yerd oyna

Utanmasa adam Almanya bizi kıskanıyor diyecek ya la

• quote:

Orijinalden alıntı: isetta_1955

Mesele o değil anlamamışsın, mesajı tekrar oku. Sonra bir düşün bakalım.
    Tıp ile ilgili bir verinin olmadığı bir üniversiteyi en iyi üniversiteler arasında gösterilmesi kadar abes bir durum olamaz.

• Okulları biraz da öğrenci profili kurtarıyor olabilir. Yoksa ilk 500e anca giriyoruz. Ülkede zeki insan sayısı fazla o yüzden bu öğrenciler nereye giderse gitsin başarılı oluyor

• Önemli olan hocalar onların tecrübesi öğrenciye verebilecekleri bulunduğu projeler vs vs bu yurtıdındaki proflar mızı keşke geri kazanabilmek ozaman cidden ilk 10da bir ünimiz olur tabii ödenek kısmı önemli çok fazla para ayrılmaları ve sınav sisteminse bir revizyona gitmeleri şart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ee yani ?

Bu durum gerçekleri değiştirmez ki ? KPSS çalışmayı low işi olarak görebilirsin belki ama senin sonunda böyle olabilir :))

Aç bak dünya sıralamasında en iyi ünimiz Bogazici o da 350-400 arası. ODTÜ İnş falan da hikaye yıllar öncesinin olayını makyajlayıp sunma bana eskide kaldı o olay.
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Blokladım diyorum, hala yazıyorsun. Allahın "işsizi"

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.